Ανησυχία στο αυτοκίνητο

georgep

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2010
85
0
Στις μεταφορες μας απο τοτε που ητανε κουταβι το κοπριτακι μου τον βαζω στο πορτ-μπαγκαζ οπυ εχω βαλει μοκετα κατω και ειναι αρχοντας χωρις να εχει δημιουργησει το παραμικρο.Τους τελευταιους 2 μηνες ειναι πολυ αγχωμενος και κλαψουριζει ακομα και στην πιο κοντινη διαδρομη και ενω εχει κανει και την αναγκη του.Εχει καποιος παρομοια εμπειρια?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Οταν λες πορτ μπαγκάζ;
Να φανταστώ εννοείς, ανοιχτό και σε επικοινωνία με το υπόλοιπο αυτοκίνητο...

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Στη θέση σου θα ξεκινούσα την εκμάθηση του αυτοκινήτου πάλι απο την αρχή,σταδιακά!
Δοκίμασε όμως να το απασχολήσεις με κάτι δικό του,κανένα παιχνίδι κάτι τελος πάντων!
Μετά το μυαλό μου θα πήγαινε και μένα στο ότι ζαλίζεται ή αγχώνεται μέσα στο αυτοκίνητο!Για να το διαπιστώσεις αυτό,κάντε μία βόλτα (μόνο) έχοντάς το μαζί σου στη θέση του συνοδηγού και παρατήρησε αντιδράσεις!Μπορεί να σε θέλει κοντά του!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Στις μεταφορες μας απο τοτε που ητανε κουταβι το κοπριτακι μου τον βαζω στο πορτ-μπαγκαζ οπυ εχω βαλει μοκετα κατω και ειναι αρχοντας χωρις να εχει δημιουργησει το παραμικρο.Τους τελευταιους 2 μηνες ειναι πολυ αγχωμενος και κλαψουριζει ακομα και στην πιο κοντινη διαδρομη και ενω εχει κανει και την αναγκη του.Εχει καποιος παρομοια εμπειρια?
Εχω εγω απο τον δικο μου.. κατά καιρους το κανει ενω αλλες φορές ειναι μια χαρα...Βεβαια εγώ ξερω τι φταίει... εγω γιατί ειναι κακομαθημένος.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να σου πω σε ποιες περιπτωσεις κλαψουριζει η δικια μου μεσα στο αυτοκινητο, και ισως βοηθηθεις να βρεις την αιτια.

Θελει τουαλετα (το επεκλεισες).
Περναμε απο μερη γνωστα ή παρομοια με μερη οπου συνηθισουμε να κανουμε βολτα.
Πλησιαζουμε σε μερη οπου κανουμε συχνα βολτα (πχ βουνο) και την πιανει ανυπομονησια για το πότε θα σταματησουμε.
Σε μερα που δεν ειχε επαρκη εκτονωση.
Οταν ειναι πολλες ωρες μεσα στο αυτοκινητο (ειπες ομως κοντινες διαδρομες).
Οταν περναει απο οχι πολυ κοντα σκυλος.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Μπορείς να του βάλεις κλουβάκι στο πορτ παγκάζ και να τον κλείνεις μέσα .Θα αρχίσει να νοιώθει ασφάλεια και πάλι .Μετά απο λίγο καιρό αφού αφαιρέσεις το κλουβί , στρώσε στο πορτ παγκαζ την κουβερτούλα και τα παιχνίδια που του είχες μέσα στο κλουβί ωστε να καταλάβει και πάλι οτι είναι ασφαλής στον χώρο αυτό .Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97