Ανησυχία ή Αγάπη;;;

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Καλησπέρα , δεν είναι κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα απλά αισθάνομαι κάπως όταν χάνει την ξεκούραση και τον ύπνο του για το τίποτα.

Σε οποίο σημείο του σπιτιού να μεταφερθώ αν κοιμάται ή είναι ξαπλωμένος απλά σηκώνεται και έρχεται απο πίσω μου. Με ακολουθεί παντού!

Δεν μου πολυαρέσει γιατί ενώ τον βλέπω που χαλαρώνει , μόλις ακούσει το τηλέφωνο ή πάω για νερό με μισόκλειστα ματιά τσουπ απο πίσω ο μπουφούλης μου.

Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό ή απλά το αμελώ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Δεν έχεις ακούσει την παροιμία που λέει "Εμπρός φίλος και πίσω σκύλος"? :)
Σκυλί είναι, θα σ'ακολουθεί, το αντίθετο θα έπρεπε να σε ανησυχεί!

Και πίστεψέ με, τον ύπνο του δεν τον χάνει, έχεις μετρήσει ποτέ πόσες ώρες κοιμάται συνολικά σε ένα εικοσιτετράωρο?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ειναι εκνευριστικα χαριτωμενο!
Το κανει και ο Charlie.. Να κουτουλαει απο τη νυστα και παρολαυτα να ακολουθει.
Τωρα "μεγαλωσε" (10 μηνων..) και αρχισε να βαριετε..
Τη σκαλα δεν την κατεβαινει ολοκληρη. Αλλα αν δεν κατεβω με ακολουθει μεχρι και στην τουαλετα.
Επειδη πιο μικρος περα απο το ότι είχε γίνει η ουρά μου, μπλεκοταν ο χαζος και στα ποδια μου κι ετσι οποτε έβγαινα απο το δωματιο
παιζαμε το "παιχνιδι" ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
Τον βαζεις σε μια θεση και του λες "περιμενε" (μείνε δηλαδη) αυξανοντας σταδιακα (απο δευτερολεπτα μεχρι λεπτα) το χρονο παραμονης σου εκτος δωματιου κι αν δεν ακολουθησει επιβραβευεις.
Παντως πιστευω πως όσο μεγαλώνει, θα γινετε πιο ανεξαρτητος.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Την παροιμία όχι δεν την είχα ακούσει :)
Υποθέτω πάντως πως το 8άωρο που λείπω στη δουλειά σίγουρα :p

Δεν με ενοχλεί αλλά ο μπούφος ήδη έχει μεγαλώσει :p

Το καλύτερο είναι πως δεν χάνω το πρωινό μου στη δουλειά γιατί είναι το 2ο μου ξυπνητήρι :)

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί διότι πάνω κάτω όλα τα σκυλιά έτσι συμπεριφέρονται. Το κάνει και ο δικός μου σε σημείο που νιώθω οτι κουράζομαι εγώ.. χεχεχε. Πάντως έχει και πλάκα να βλέπεις να σε ακολουθούν παντού λές και σε κατασκοπεύουν...:)

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Η αλήθεια είναι αυτή όμως :) απλά για να είμαι ειλικρινής ίσως λάθος μου βέβαια , αλλά πέρασε απο το μυαλό μου μήπως αισθάνεται "ανασφαλείς" στο διαμέρισμα που είμαστε...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
φίλτατε να είσαι απλά περήφανος...
φανταζεσαι να ηταν σε κρειτ να τον φωναζες και να μην εβγαινε...?
μπραβο σου συγχαρητηρια για το δεσιμο που εχετε!!!

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά ποτέ δεν τον έμαθα έτσι και κάποιες φορές που αναγκάζομαι να τον κρατήσω για λίγο (1-2, το πολύ) περιορισμένο , αντιδρά. Μόλις με κοιτά με κερδίζει , πως να περιορίσεις μια τέτοια ψυχούλα;;; :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97