Ανευθυνοι Ιδιοκτήτες?

Άριελ

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
80
4
Γεια σας,
θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πριν μερικές μέρες έπεσα πάνω σε έναν πανέμορφο σκυλί, γύρω στα 30 κιλά που συμπεριφερόταν σαν κουτάβι 5 μηνών. Ήταν τελείως λυτός, με περιλαίμιο, χωρίς καμία ταυτότητα και περιφερόταν. Πήγα να τον πιάσω και ενώ με ακολουθούσε κανονικά μέχρι κάποιο σημείο (η πρώτη μου σκέψη ήταν να τον πάω σε κτηνίατρο να δούμε αν έχει microchip) μου έφυγε και δεν μπόρεσα να τον ξαναβρώ. Μετά από τρεις μέρες τον είδα πάλι μπροστά στο σπίτι μου σχεδόν πήγα να τον πιάσω πάλι (με λουρί αυτή τη φορά) και μια κοπέλα μου είπε ότι είναι μιας κυρίας σε μια από τις γύρω πολυκατοικίες και τον αφήνουν γενικά να κυκλοφορεί μόνο του και ελεύθερο, οπότε να μην τον πάρω. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω και τον άφησα. Μέτα ρώτησα γύρω γύρω και έμαθα ότι η συγκεκριμένη είχε και άλλο σκυλί παλιότερα, το οποίο παράτησε. Εντωμεταξύ είμαστε πάνω σε πλατεία, λίγους δρόμους παρακάτω πετάνε φόλες κατά καιρούς, είμαστε πολύ κοντά σε μεγάλους δρόμους (Κατεχάκη κλπ) και είναι αρκετά επικίνδυνα. Μπορώ να κάνω κάτι???

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να μιλησεις στην κυρια ομορφα και ωραια.Εκτυπωσε και το Νομο και δωστο της,τονιζοντας οτι αυτο που κανει ειναι παρανομο..Εαν συνεχισει να τον αφηνει ελευθερο,παρτον και βρες του σπιτι ( εαν μπορεις και θελεις). Δε νομιζω οτι εχεις αλλες επιλογες...

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
ευθανασία στον ιδιοκτήτη!
κι εγώ έχω έναν γείτονα στην ίδια φάση
μια μέρα μάλιστα τον δικό του σκύλο τον χτύπησε μηχανή
τον ξέχεσε ο οδηγός του την έχω πει κατά καιρούς αλλά απλά αμολάει τον σκύλο το βράδυ αντί για την μέρα
γιαυτό σου λέω...