Αναζητήσεις Google Δημοφιλεστερες ρατσες σκυλων

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Καλησπερα συμφορουμιτες.

Ψαχουλευοντας στο google επεσα σε μια λιστα με τις 10 δημοφιλεστερες ρατσες της Ελλαδος.

Αυτο που ειχα στο μυαλο μου σαν απορια ειναι αν γινετε τουλαχιστον σε αυτες τις ρατσες να προσπαθησουμε να κανουμε το dogforum να βγαινει πρωτο στα αποτελεσματα αναζητησης ετσι ωστε αυτοι που θα μπουν π.χ. και θα αναζητησουν την λεξη "Γερμανικος Ποιμενικος" να πεσουν πανω στο dogforum και να ενημερωθουν για τον σωστο τροπο αποκτησης του.Το ιδιο και με τις αλλες 9 φυλες.

Αφορμη για το νημα αυτο ηταν η αναζητηση που ειχα κανει πριν αγορασω τον σκυλο μου και δεν επεσα ποτε στο φορουμ αυτο αλλα ουτε ειχα διαβασει για την σωστη αποκτηση σκυλου.Σκεφτειτε να ειχα πεσει πανω σε ενα αρθρο του φορουμ αυτου που να λεει τα στοιχεια της φυλης και στο τελος να τονιζει τον σωστο τροπο αποκτησης σκυλου αλλα και ολα τα πιθανα προβληματα που θα ειχα αν δεν ακολουθουσα τον τροπο αυτο.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο και με ποιον τροπο μπορουμε να βοηθησουμε στην επιτευξη αυτου αλλα σαν ιδεα μου φανηκε αρκετα καλη.Θα ηθελα και την αποψη των mods h toy admin.

Σε καποιο νημα αναφερθηκε κατι για καμπανια ενημερωσης η κατι παρομοιο.Ισως θα μπορουσαμε να το δουμε καπως ετσι.

Φιλικα
Κυριακος

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
θυμάσαι ποιες είναι αυτες οι 10 φυλές Κυριάκο;
Δεν τις θυμαμαι αλλα δεν ξερω και κατα ποσο ειναι εγκυρη η πηγη.Θα μπορουσαμε ας πουμε να βρουμε στο περιπου αυτες τις 10 ρατσες απο μια εγκυρη πηγη και στην συνεχεια να γραψουμε ενα αρθρο για την καθεμια οπου θα αναφερονται τα χαρακτηριστικα τις φυλης και στην συνεχεια να προωθουμε τα αρθρα αυτα για να ανεβαινει καταταξη στην google.Καπως ετσι το σκεφτομουν.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
κατα τη γνωμη μου 3 απο αυτες τις φυλές θα πρέπει να είναι με οποιαδήποτε σειρα
1.γπ
2.λαμπραντορ
3.μποξερ

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
κατα τη γνωμη μου 3 απο αυτες τις φυλές θα πρέπει να είναι με οποιαδήποτε σειρα
1.γπ
2.λαμπραντορ
3.μποξερ
Συμφωνω απολυτα.Επισης θα πρεπει να αναγραφουμε τα τις ρατσες με ολοκληρο το ονομα και οχι με συντομογραφιες για να τις βρισκει καλυτερα η μηχανη αναζητησης. π.χ αντι για "Γ.Π." να γραφουμε "Γερμανικος Ποιμενικος" κτλ. αλλα πρεπει πρωτα να μας πουν για αυτο το θεμα ατομα με περισσοτερες γνωσεις.

Περιμενω ιδεες.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Γερμανικος Ποιμενικος και Λαμπρατορ ηταν οι πρωτες ρατσες που μου ηρθαν κι εμενα στο μυαλο :p Και φυσικα η ελληνικοτατη ρατσα "Γκριφον-Κανις" Αχαχαχαχαχαχα *demonio*

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα πιτμπουλ τερριε, τα γιορκις, τα μαλτέζ ειναι στη λιστα. Θυμάμαι πως κάπου τα ειχα βρει.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Με τυχαια σειρα:

1.Γερμανικός Ποιμενικός
2.Boxer(Μπόξερ)
3.Πίτμπουλ Τεριέ(Pitbull)
4.Λαμπραντορ
5.Γιόρκσαιρ Τεριέ
6.Μαλτεζ

Πειτε 3-4 ακομη.Ποια εχουν συνηθως στις βιτρινες τα πετ σοπ;

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Με τυχαια σειρα:

1.Γερμανικός Ποιμενικός
2.Boxer(Μπόξερ)
3.Πίτμπουλ Τεριέ(Pitbull)
4.Λαμπραντορ
5.Γιόρκσαιρ Τεριέ
6.Μαλτεζ

Πειτε 3-4 ακομη.Ποια εχουν συνηθως στις βιτρινες τα πετ σοπ;
Μια φορα που περναγα και κοιταγα ειχαν ενα τσιουαουα, ενα γουεστι, ενα πινσερ και ενα κινγκ τσαρλς.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πρώτο ήταν ο γερμ. ποιμενικός.
Αν και δεν νομίζω πως όποιος νοιάζεται (διόρθωση: από μόδα θέλει) να παρει Γ.Π. θα τον ψάξει ετσι στο νετ... αλλά ως λυκόσκυλο!
Οπότε στην αναζήτηση, δεν βοηθά και πολύ το όλο ζήτημα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
1)Γπ
2)Λαμπ
3)Κανις
4)Πιτμπουλ
5)Ροτβαιλερ
6)Μποξερ
7)Χασκυ
8 Τσιουαουα
9)Καυκασου
10)Γιορκι

Ρε αθεοφοβοι ξεχασατε το Ροτ?

Last edited by a moderator:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ρε αθεοφοβοι ξεχασατε το Ροτ?
προσωπικα το σκεφτηκα αλλα παρολο που εχουν παρα πολλοι δεν εχουν πολυ καλη φημη στην ελλαδα

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Πρώτο ήταν ο γερμ. ποιμενικός.
Αν και δεν νομίζω πως όποιος νοιάζεται (διόρθωση: από μόδα θέλει) να παρει Γ.Π. θα τον ψάξει ετσι στο νετ... αλλά ως λυκόσκυλο!
Οπότε στην αναζήτηση, δεν βοηθά και πολύ το όλο ζήτημα.
Γερμανικος Ποιμενικος:12,100 αναζητησεις τον μηνα
Λυκοσκυλο:18,100 αναζητησεις τον μηνα

Μολις το ελενξα.Στο αρθρο αυτης της ρατσας θα συμπεριλαβουμε και τις 2 ονομασιες.Σκεφτειτε πως αν πετυχουμε την πρωτη σελιδα τις Google ποσοι απο αυτες τις 30,200 ατομα τον μηνα θα ενημερωναμε...και αυτα απο μια μονο ρατσα.

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γερμανικος Ποιμενικος:12,100 αναζητησεις τον μηνα
Λυκοσκυλο:18,100 αναζητησεις τον μηνα

Μολις το ελενξα.Στο αρθρο αυτης της ρατσας θα συμπεριλαβουμε και τις 2 ονομασιες.Σκεφτειτε πως αν πετυχουμε την πρωτη σελιδα τις Google ποσοι απο αυτες τις 30,200 ατομα τον μηνα θα ενημερωναμε...
Ως αλσατικός ποιμενικός πόσες έχει?
Απείρως λιγότερες φαντάζομαι.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Η λεξη Λαμπραντορ εχει 22,200 καθε μηνα.

Οποτε σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω μια ερευνα για τις 10 δημοφιλεστερες ρατσες στις αναζητησεις και οχι γενικα.Θα σας παραθεσω τα αποτελεσματα τις ερευνας ή σημερα το βραδυ ή αυριο.Εν τω μεταξυ προτεινετε μου ρατσες να ελενξω.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Νομίζω τά γουεστι έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τελευταία.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ