Αναζήτηση kennel.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καλημέρα, μετά που με άφησε ξεκρέμαστο ο κτηνίατρος μου που θα φιλοξενούσε τα κορίτσια για λίγες μέρες, έφτασα στο παρά πέντε να ψάχνω για διαμονή για τις μικρές για λίγες μέρες.
Πηρα στο pallini kennels που πήγε να χρόνια αλλά δυστυχώς είναι πλήρες για την περίοδο που θέλω εγώ.
Έχει κάποιος καμία καλή πρόταση δοκιμασμένη;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλημέρα, μετά που με άφησε ξεκρέμαστο ο κτηνίατρος μου που θα φιλοξενούσε τα κορίτσια για λίγες μέρες, έφτασα στο παρά πέντε να ψάχνω για διαμονή για τις μικρές για λίγες μέρες.
Πηρα στο pallini kennels που πήγε να χρόνια αλλά δυστυχώς είναι πλήρες για την περίοδο που θέλω εγώ.
Έχει κάποιος καμία καλή πρόταση δοκιμασμένη;
Cats and dogs.

• Like
Reactions: vasgial

BRUNO2

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2018
80
252
Χρησιμοποιώ (για λίγες ημέρες) το Cats n Dogs στο Κορωπί (https://catsndogs.gr). Είναι αξιοπρεπές και δεν είχα προβλήματα. Υπάρχει και εκεί πιθανόν θέμα πληρότητας.

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Παιδιά ευχαριστώ. Μόλις βρήκα και έκλεισα στο Marathon land που είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μας. Ελπίζω να μην έχουμε θέματα.
πες μας εντυπωσεις μετα :)

• Like

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μόλις γυρίσαμε με τα κορίτσια. Ο χώρος πολύ καλός. Οι άνθρωποι εκεί πολύ εξυπηρετικοί. Οι τιμές πολύ καλές. Η Ισιδούλα κλάματα και χαρούλες. Η Μάσκα κράτησε λίγα μούτρα, μάλιστα έκανε και ένα χχχχςςς στη γυναίκα μου όταν προσπάθησε να την βάλει ξανά στο τσαντάκι μεταφοράς για να επιστρέψουμε σπίτι. Ευτυχώς είναι ένα λίγο πουτ@νακι και την εξαγοράσαμε με μια κονσέρβα gourmet.