Αναζήτηση σκύλου

george

Member
3 Ιουλίου 2008
6
0
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις.Λατρευω τα σκυλια και θα ηθελα να αποκτησω,ομως μενω σε διαμερισμα και δεν ξερω αν αυτο θα βασανιζε ενδεχομενος το σκυλο που θα αγοραζα.Μου αρεσουν κυριως τα rottweiler και ο ελληνικος ποιμενικος, απο θεμα αφιερωσης χρονου στον σκυλο δεν τιθεται θεμα ωστοσο νομιζετε οτι το θεμα του σπιτιου ειναι μεγαλο προβλημα εχει να μου προτινετε καποια αλλη ρατσα!Ευχαριστω

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
george, θα σε παρακαλούσαμε πρώτα να παρουσιαστείς στην ενότητα για τα καινούργια μέλη, να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγείες του φόρουμ και να μας γάψεις στην κατάλληλη ενότητα για τον σύντροφο που ψάχνεις.

Με αυτό τον τρόπο θα σε γνωρίσουμε και θα σε βοηθήσουμε να βρείς τον ιδανικό σύντροφο όπως και να σου λύσουμε ότι απορία έχεις!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γειά σου George περισσότερο θέμα είναι η προηγούμενη εμπειρία σου, παρά το μεγεθος του διαμείσματος ... αφού υπάρχει χρόνος όπως λές (πόσος περίπου ?) το μόνο που θα σε εμποδίσει να αποκτήσεις κάποιες φυλές είναι η γνώση για τους σκύλους, αν θές πές μας κι άλλα πράγματα για σένα και βοηθάμε όσο μπορούμε ... ;)

ps το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα αυτή από τα γενικά θέματα ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιώργο, καλώς ήρθες στο forum!

Σου αρέσουν 2 «δύσκολες» μεγαλόσωμες φυλές και στο διαμερισμα η συμβιωση μαζι τους θα είναι πολύ δύσκολη. Επιπλέον ο Ελληνικός ποιμενικός, δεν θα έλεγα πως είναι ο ιδανικότερος “pet” σκύλος. Πως κατέληξες σε αυτές τις 2 φυλές? Αναμφισβήτητα είναι φυλές για έμπειρους ιδιοκτήτες. Εσύ έχεις προηγούμενη εμπειρία?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γνώμη μου είναι ότι ένα μεγαλόσωμο σκυλί καλό είναι να έχει και μια αυλή να παίζει. Από κει και πέρα οι φυλές που προτιμάς είναι για κάπως πιο έμπειρους σκυλοιδιοκτήτες, αν και απ' ότι ξέρω τα ροτ ειδικά εκπαιδεύονται εύκολα - πάντα με τη βοήθεια επαγγελματία.

george

Member
3 Ιουλίου 2008
6
0
ειμαι φοιτητης δεν ειχα αποκτησει στο παρελθον σκυλο γι αυτο δεν εχω καποια εμπειρια,αλλα ετσι κι αλλιως σιγα σιγα ολοι μαθαινουν αρκει λογικα να εχεις διαθεση και αφοσιωση νομιζω οτι ειμαι αποφασισμενος να τα διαθεσω και τα δυο.Το διαμερισμα μου δεν ειναι μικρο απλα λογο του οτι δεν εχω κηπο φοβαμαι μηπως ο σκυλος βασανιζεται ετσι.Παντος ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εισαι φοιτητης και εχεις τον απαραιτητο χρονο π θα χρειαζεται ενας τετοιος σκυλος?:confused: Λιγο περιεργο μου φαινεται.
Τεσπα οπως και να'χει ειναι δυσκολες ρατσες και οι 2 και κυριως ο ελληνικος. Θελουν εμπειρια εκπαιδευση με τη βοηθεια ειδικου και πολλες ωρες περπατημα... Οχι και οτι πιο απλο δλδ!;)

george

Member
3 Ιουλίου 2008
6
0
<<δυστυχως>> μου αρεσουν πολυ οι πιο μεγαλοσωμοι σκυλοι οπως το rhodesian ridgeback το bullmastiff αντλουσα πληροφοριες για τα σκυλια και τις ρατσες κυριως απο το διαδυκτιο μηπους μπορειται να μου προτεινετε κατι παιδια γιατι πραγματικα με ενδιαφερει η αποκτηση σκυλου

george

Member
3 Ιουλίου 2008
6
0
Εισαι φοιτητης και εχεις τον απαραιτητο χρονο π θα χρειαζεται ενας τετοιος σκυλος?:confused: Λιγο περιεργο μου φαινεται.
Τεσπα οπως και να'χει ειναι δυσκολες ρατσες και οι 2 και κυριως ο ελληνικος. Θελουν εμπειρια εκπαιδευση με τη βοηθεια ειδικου και πολλες ωρες περπατημα... Οχι και οτι πιο απλο δλδ!;)
Εχεις την αισθηση οτι οι φοιτητες δεν εχουν ελευθερο χρονο!!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εισαι φοιτητης και εχεις τον απαραιτητο χρονο π θα χρειαζεται ενας τετοιος σκυλος?
Πλάκα κάνεις ?? :D Αν δεν έχει χρόνο ο φοιτητής ποιός έχει ?? ;)

Αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία και οι 2 φυλές που σου αρέσουν είναι πολύ ακραίο να τις δοκιμάσεις, ειδικά τον Ελλ.Ποιμενικό ...

Εγώ θα πρότεινα αν είσαι και λίγο αθλητικός τύπος ένα boxer ή ένα golden retriever, και αν είσαι ''του καναπέ'' κάποιο bulldog ή άλλη μικρόσωμη φυλή ...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κάνε τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σου:
1. Πόσο χρόνο μπορώ να διαθέσω για τις βόλτες του που πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 και μεγάλες για τα επόμενα 10-15 χρόνια?
2. Έχω τα απαραίτητα χρήματα και το χρόνο για την εκπαίδευσή του? Για το γιατρό που θα χρειαστεί? Για τις καθημερινές του ανάγκες?
3. Όταν θα θελήσω να πάω διακοπές πού θα το αφήσω? Ή θα το παίρνω μαζί μου με ό,τι αυτό συνεπάγεται?
4. Είμαι διατεθειμένος να ξεχάσω διήμερες εξορμήσεις της στιγμής?

Διάβασε αυτό το θέμα:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1395

Αν το αποφασίσεις πάντως, πάρε καλύτερα θηλυκό!

EDIT: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! BOXER!!!!!!!!! Καταπληκτικό σκυλί!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εχω την αισθηση οτι (αναλογα τους φοιτητες παντα) δν εχουν τον απαραιτητο χρονο για σκυλο:D

Ρε παιδια μονο οι φοιτητες που ξερω εγω δν εχουν τον απαραιτητο χρονο για σκυλο? Τι γινεται?

Last edited:

george

Member
3 Ιουλίου 2008
6
0
ειμαι αθλητικος τυπος denis για το doberman θα μπορουσα να ανταποκριθω

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
o ελληνικος ποιμενικος ειναι Νo no και για διαμερισμα και για πρωταρη!
απο εκει και περα αναλογα το ποσο χρονο εχεις και τι σαρεσει προχωρας!
απο την στιγμη που δεν πεθαινεις για φυλαξη ενα μποξερ, ενα αμσταφ(αν εχεις την ορεξη να το ψαξεις)