Αναζήτηση ολόμαυρου Γερμανικού ποιμενικού

soylis

New Member
13 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Καλησπερα και καλως σας βρηκα ,
Ενδιαφερωμε να αποκτησω ενα solid blach shephered Μαυρο γερμανικο ποιμενικο (οχι βελγικο) αλλα δεν ξερω απο που μπορω να το βρω
Τα εκτρωφεια εχουν τα κλασικα χρωματα καφε με μαυρη ραχη
Υπαρχει καποιο εκτροφει για solid blach shephered ;

ευχαριστω.

soylis

New Member
13 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Καλημερα

Ξερεισς να μου πεις καποια απο αυτα τα εκτρωφεια ?
Βασικα εναι δυσκολο να βρω μαυρο ?

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον κανένας που να κάνει εκτροφή γκρίζου.
Υπάρχουν όμως στο εξωτερικό κάποια που τους ενδιαφέρουνε περισσότερο τα μαύρα κοίταξε στην παρακάτω σελίδα και θα βρεις
http://www.working-dog.eu/?new_lan_en

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Κώστα ο φίλος ζήτησε τελείως μαύρο πράγμα δύσκολο από μόνο του και ο Βασίλης ο Μπαλακας δεν είναι εκτροφέας γκρίζου για να του δώσει αυτό που ζηταει

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
σουλη ειναι πολυ δυσκολο να βρεις εγω εχω τον εκτωρ 7 χρονια και ημουν πολυ τυχερη σε αυτον .ενας ασχετος ειχε φερει ζευγαρι απο εξωτερικο με χαρτια .εκανε εδω γεννες αλλα τα κουταβια τους δεν δηλωνε και ετσι δεν εχει κανενα χαρτια.ετσι αποκτησα και εγω τον εκτωρ.επειδη λιγοι γνωριζουν τα μαυρα ποιμενικα ολοι τα μπερδευουν με τα βελγικα η τα λενε κοντοτριχα βελγικα (το εχω ακουσει και αυτο),δεν μπορω να του βρω ταιρι να τον ζευγαρωσω.προβλημα!! ειναι ομως εξαιρετικος χαρακτηρας και πολυ καλος φιλος το φιλαρακι μας!!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
'Ενας άσχετος έφερε ζευγάρι, έκανε γέννες χωρίς χαρτιά και ψάχνεις να βρεις θυλικό για ζευγάρωμα?

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
ο αδερφός της κοπέλας μου ειναι εκτροφέας Γερμανικών στην Κύπρο , αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω, απλα αν έχει ή ξερει κάτι θα πρέπει να πληρώσεις και την μεταφορά του κουταβιου...!

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
'Ενας άσχετος έφερε ζευγάρι, έκανε γέννες χωρίς χαρτιά και ψάχνεις να βρεις θυλικό για ζευγάρωμα?
πρεπει ενας σκυλος να εχει οποσδηποτε χαρτια για να τον ζευγαρωσεις?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.762
4.035
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
πρεπει ενας σκυλος να εχει οποσδηποτε χαρτια για να τον ζευγαρωσεις?
Το θέμα έχει συζητηθεί 1000000000 φορές, κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ να δεις τι έχουνε γράψει μέλη σε σχετικές συζητήσεις.

Για αρχή ξεκίνα από εδώ

Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ναι είναι απαραίτητο .......
όμως για να κάνεις μια σωστή γέννα απαιτούνται πολύ περισσότερα πράγματα απο το να έχεις απλά ένα pedigree....