Αναδημοσίευση χωρίς άδεια

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
Έκανα απλά clopy / paste γιατί αξίζει να το δουν και κάποιοι άλλοι

"Το μικρό κοκκεράκι, άδικα ούρλιαζε απεγνωσμένα εγκαταλειμένο και δεμένο στο μπαλκόνι στο κέντρο της Λευκάδας, πίσω από το Υποθηκοφυλλάκειο.
Αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες να φύγουν για τουλάχιστον μία εβδομάδα και μη έχοντας πού να το ξεφορτωθούν, το άφησαν στο μπαλκόνι. Πού να σκεφτούν να απευθυνθούν έστω στο σωματείο μας, για βοήθεια. Με...

τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, σίγουρα η μεγάλη αγάπη μας θα το έκανε τώρα να ζει.
Έσβησε σιγά σιγά σήμερα το πρωί, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010, ένα πολύ παγωμένο πρωινό, μετά από πολυήμερη εξάντληση. Δυστυχώς η παρέμβαση και το τηλεφώνημα των γειτόνων σε εμάς ήρθε αργά.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ή ΚΑΡΕΚΛΕΣ...

Αναρωτιόμαστε, ο ιδιοκτήτης, θα κλάψει για το ζωάκι του, ή για τα χρήματα που του κόστισε;
Θα αναλογιστεί τι έγκλημα έχει κάνει;

Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας
www.lawslefkada.gr

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αναρωτιόμαστε, ο ιδιοκτήτης, θα κλάψει για το ζωάκι του, ή για τα χρήματα που του κόστισε;
Eίναι που λένε οτι αν το'χεις πληρώσει το προσεχεις περισσότερο....

Τι να πεις.... μαύρισε κι εμένα η καρδιά μου όταν το είδα....:mad::mad::mad::mad:

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Δεν το πιστευω ρε πο@@τη μου, δε γινεται να υπαρχουν τετοιοι "ανθρωποι",τα νευρα μου:mad::mad::mad:
Δεν το χωραει το μυαλο μου ειλικρινα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
"Ευχάριστο" πρωινό ξύπνημα!!!!:mad::mad::mad: Αει στο καλό με τον κάθε ανεύθυνο πια μην πω τίποτα χειρότερο... κρίμα η ψυχούλα :mad::mad::mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog