Αναγκη σε ξενο σπιτι

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
λοιπον εγω εχω το εξης προβλημα και απορια.οταν θα πηγαινουμε με τα σκυλακια μας σε αλλο σπιτι πως θα μαθει που να κανει την αναγκη του?για παραδειγμα πηγα τριημερο στους γονεις μου και τα εκανε παντου εκτος απο την πανα.το πασχα θα παμε για περισσοτερο καιρο τι να κανω να γλυτωσω τα χαλια της μαμας?στο σπιτι εχει μαθει και τα κανει σχεδον παντ5α στην πανα..

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Eίναι μωρό ακόμα να κάνεις υπομονή, και να το βοηθάς και εσύ φροντίζοντας να έχει κάνει την ανάγκη του έξω πριν την επίσκεψη και διαβάζοντας τα σημάδια πριν την... αποτρόπαια πράξη

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
εξω δεν κανει ακομα αλλα οταν βλεπω τα σημαδια τη βγαζω στο μπαλκονι και καθομαστε αρκετη ωρα μεχρι να τα κανει αλλα με τα τσισα δεν προλαβενεται το σκατο εκατο χιλιαδες φορες την ημερα κανει και μεχρι να τη πιασω τα εχει ριξει ολα
ειναι επισης και τα μικρα χρονικα διαστηματα που καθομαστε εκει και γι'αυτο φοβαμαι οτι δεν θα μαθει η οχι συντομα παντως.δεν μπορω να σκεφτω τροπους να τη μαθω και εκει.σπιτι της πηρε δυο βδομαδες να το εμπεδωσει και ακομα υπαρχουν ατυχιματακια

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
μιχαελα πες τη μαμα σου να τα σηκωσει τα μπορντοροδοκοκκινα το πασχα γιατι οτι και να κανεις θα υπαρξουν ατυχηματα σε ενα κουταβακι

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
το προσπαθησα αλλα δεν θελει.βεβαια το σκυλακι ειναι αποκλειστικα και μονο δικη μου ευθυνη οσο ειμαι εκει και μονο εγω καθαριζω οτι κανει και δεν της επιτρεπω να πηγαινει στα ακριβα χαλια τα μπορδοροδοκοκκινα αλλα το σκατο οταν θελει να κανει τσισα ολο εκει πηγαινει μαλλον ειναι μαλακο στον ποπο και της αρεσει.ειναι δυσκολο να μαθει απο αυτην την ηλικια να τα κανει στο μπαλκονι?το προσπαθησα με λιχουδιες και επιβραβεβση αλλα ουτε μια φορα δεν μου εδειξε απο μονη της οτι θελει να κανει και να τη βγαλω εξω..πουφ μαλλον δυσκολο θα ειναι.με βλεπω να καθομαι μονη μου στο σπιτι το πασχα

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
μην αγχωνεσαι παρε καμια πανα να βαζεις πανω στα χαλια, μπορει να πηγαινει π.χ. απο τις 8 φορες τις 6 στο μπαλκονι ομως οι αλλες 2 πιθανον να γινονται σε ανεπιθυμητα μερη. Ετσι ειναι τα κουταβακια, δυστυχως δεν μπορουν να κρατησουν τα ουρα τους για πολλη ωρα αλλα σιγα σιγα και με την αγαπη και βοηθεια σου ολα θα φτιαξουν και ολα θα γινουν, απλα δε θελει αγχος και στενοχωρια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97