Αναγγελία Γέννας !

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Χαρειτε μαζι μας!

Σημερα, στο εκτροφειο μας “ametanoitos byb” , η γλυκια μας μικρουλα σκυλιτσα Ντολυ γεννησε ξανα, αυτή τη φορα δυο παμεμορφα και υγιεστατα κουταβακια, ρατσας kopros micros hellenikos.

Το εκτροφειο μας δεν είναι κερδοσκοπικου χαρακτηρα, και ηδη εχουμε ένα σωρο σκυλακια από άλλες γεννες.

Οπότε τα νεα κουταβακια χαριζονται, αλλιως θα τα παρατησουμε γιατι μας εχει χτυπησει η κριση και η συνταξη μας κοπηκε στη μεση.

Χαριζονται χωρις συμβολαιο υιοθεσιας, χωρις εμβολια και τσιπ.
Αν επιθυμειτε πεντιγκρι, θα σας φτιαξουμε ένα στα γρηγορα.

----------------------------
Η ειδηση της νεας γεννας των πεθερικων μου εσκασε πριν από λιγο, και ακομα μαλωνω με οποιον βρω μπροστα μου.

Και σε λιγο θα σκασει μυτη και η Ελενη, που θα ζητα και παλι (και δικαίως) την οριστικη διαγραφη μου από το φορουμ!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
δασκαλε μη μασας
αμαρτία ουκ έχεις
χάιδεψε το πινσερουλίνι να σου κατεβει η πιεση
(περι ελένης δεν ξερω, μόνο οτι εχει πει ο ομηρος για κάτι τύπους που πλακωνόντουσανε για πάρτι της)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα ιδια και χειροτερα κανουν αρκετοι που γνωριζω. Δεν εχει κανενα νοημα το φροντιστηριο σε ανθρωπους που δεν θελουν να ακουσουν.

Και κατι ακομα. Μην νομισει κανείς ότι ψαχνω να δωσω τα κουταβια. Ουτε τα εχω δει, ουτε μου το ζητησε κανενας.

Απλά, ο πεθερος μου πηρε γεματος χαρα τηλεφωνο να πει στην κορη μου τα «ευχαριστα».
Παιδι είναι, ενθουσιαζεται με τα κουταβια.
Τωρα εγω πρεπει να κατσω και να της εξηγω και παλι για την ολη βλακεια και να γινω ο κακος!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θανο, εχουμε κι άλλες δουλειες από το να κυνηγαμε ανοητους. Τι ειμαστε ρε συ? BYB hunters?

Αν πας στο κτημα του γειτονα μου, κινδυνευεις να ποδοπατησεις σε κάθε βημα ένα κουταβι ή ένα γατί.

Για να εχει και καποιο νοημα το θεμα, περα από το να ξεσπασω εγω την οργη μου, μπορειτε να μου πειτε πως θα πεισω ένα παιδι που τρελλαινεται και ενθουσιαζεται με τα σκυλακια και τα γατακια (και τωρα θελει να παμε να τα δουμε και να παιξουμε!), ότι η πρακτικη τετοιου ειδους αναπαραγωγης είναι περα για περα λαθος?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλότυχα να ειναι! Και το παιδι σου θα το εμπεδωσει σιγα σιγα ακουγωντάς σε να του εξηγεις με λογικα επιχειρηματα την σωστη αποψη...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ποσο σκληρος θελεις να γινεις μαζι της?
Αν θες να γινεις αρκετα σκληρος τοτε την πας σε ενα καταφυγιο στην Ξανθη ή κοντα στην Ξανθη και της δειχνεις που καταληγουν ολα αυτα τα γλυκα κουταβακια. Τα αδεσποτα της Ξανθης τα ξερει ετσι και αλλιως.

Δεν μπορεις να κανεις και τιποτα παραπανω σε αυτη την ηλικια κατα την γνωμη μου περα απο να της μιλησεις και να της δειξεις τις λιγοτερο σκληρες εικονες. Γιατι υπαρχουν και πιο σκληρες εικονες να της δειξεις και πιο σκληρες ιστοριες να της πεις.

Απο εκει και περα το να ενθουσιαζεται με κουταβακια και γατακια ειναι λογικο για την ηλικια της. Και το να πατε να τα δειτε και να τα δειτε δεν ειναι λαθος αρκει να καταλαβει (οσο μπορει) γιατι ειναι λαθος αυτο που κανει ο παππους και ο γειτονας της.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Για ποιό λόγο πρέπει να το εξηγήσεις τώρα αυτό?
Δεν ξέρω τι ηλικία έχει η κόρη σου αλλά υπάρχει λόγος που δεν βάζουν πχ διαφορικές εξισώσεις να διδάσκονται στο δημοτικό.
Δεν είναι πως θα αρχίσει να υποστηρίζει κ byb τακτικές δα αν την βάλεις να παίξει με τα σκυλάκια.
Άν πάλι νομίζεις πως είναι αρκετά ώριμη για αυτή την κουβέντα,σίγουρα θα ξέρεις κ τον τρόπο για να το κουβεντιάσεις.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μα δεν λεω για ολους τους γειτονες μονο για τα σκυλακια των πεθερικων σου,απο παιδια δεν ξερω τιποτα και πως να μεταφερεις τα σωστα μηνυματα.
Εχω και εγω καφρους γειτονες στο χωριο(παω μια φορα τον χρονο) που εχουν ενα σκυλακι αρσενικο και βρισκουν και ενα θηλυκο τα παρατανε 2 μηνες στο χωριο εξω μετα ερχονται τα μαζευουν μεσα στην αυλη για να δουν τα εγγονια το θαυμα των κουταβιων και μετα λενε οτι θα κρατησουν μονο το αρσενικο το αλλο δεν το χρειαζονται πια(για τα κουταβια ουτε λογος)...

υγ.ποιος δεν ενθουσιαζεται με τα σκυλακια και τα γατακια?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Για να εχει και καποιο νοημα το θεμα, περα από το να ξεσπασω εγω την οργη μου, μπορειτε να μου πειτε πως θα πεισω ένα παιδι που τρελλαινεται και ενθουσιαζεται με τα σκυλακια και τα γατακια (και τωρα θελει να παμε να τα δουμε και να παιξουμε!), ότι η πρακτικη τετοιου ειδους αναπαραγωγης είναι περα για περα λαθος?
Εξαρτάται την πάστα του πατέρα...:D

Μ'αρέσει που έχεις τέτοιους φόβους ρε συ Άρη!

Με ανάλογο πατέρα θα μάθει ανάλογα και το παιδί...απλώς ο πατέρας θα πρέπει να βρει έναν απαλό τρόπο να δώσει στο παιδί ότι ναι μεν είναι λάθος τέτοιου είδους πρακτικές ωστόσο δεν κάνουν κάποιον -που είναι ενάντια σε τέτοιες πρακτικές- μη φιλόζωο!

Μην υποτιμάς την κόρη σου...δώσ'της να σκεφτεί...μπορείς ανετότατα να το κάνεις...

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
πες εσυ στο παιδι σου αυτα που πρεπει ,και να εισαι σιγουρος οτι ο σπορος αυτος θα αποδωσει καρπους ,δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο , αλλωστε θαλθει η στιγμη που θα ψαλλει η ιδια στον παπου :rolleyes:,και ο παππους την μικρη θα την ακουσει;)
ετσι γινεται με τα εγγονια

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παιδια, νομιζω ότι εχετε δικιο και πνιγομαι σε μια κουταλια νερο.
Τωρα που το σκεφτομαι, παλια, στις παλιες γεννες του παππου, το παιδι ενθουσιαζονταν και ζητουσε να ζευγαρωσουμε κι εμεις την Ηρα και τη Ζηνα.
Εδώ και καιρο, παρολο που ενθουσιαζεται το ιδιο, εχει σταματησει να ζηταει να κανω κι εγω τον byb.
Αρα μαλλον το δικο μου φροντιστηριο και η ολη μου σταση, κατι απεδωσαν. Ή, καταλαβε ότι είναι ένα θεμα που δεν το συζηταω κάν (θα εκανα καριερα σαν υπαλληλος διπλωματικού σωματος :D:paja1: ).

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μην υποτιμας την κορη σου. Αφου εχετε καθησει και εχετε συζητησει το σωστο και το λαθος με επιχειρηματα πιστευω οτι το εχει καταλαβει.
Από εκει και περα ειναι λογικο να ενθουσιαζεται με τα κουταβια. Και εγω θα ενθουσιαζομουν απο την αποψη οτι θα ηθελα να παω να τα δω και να παιξω μαζι τους, αν και θα σκεφτομουν το ποσο λαθος ειναι αυτο και θα στεναχωριομουν για την καταληξη τους.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τι ειμαστε ρε συ? BYB hunters?
γαμ..το!!!!!

SbG....
Supernatural
by
Greece

Ακτιβιστική μη κερδοσκοπική οργάνωση ...
ζητούνται εθελοντές

προαπαιτούμενα:
-πλαστή αστυνομική ταυτότητα
-πάσσαλοι από τίμιο ξύλο
-σκελίδες σκόρδου
-λευκά van σαν των ψυχοπαθών
-ατημέλητη εμφάνιση
- γνώση του πως ν' αποφεύγεται το savoir vivre

πληροφορίες στο www.SbG.gr

:D:D:D

------------------------------------------------
τί να κάνεις ρε Χάρη; Κι εγώ πάντα γίνομαι κακός, δεν καταλαβαίνουν και δε βάζουν μυαλό.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Nα σας ζησουν.. Φωτογραφίες ? Μην παρουμε γουρουνι στο σακι! Επισης ποσο μεγεθος υπολογιζεται να γινουν? Θα γαυγιζουν πολυ? Θελουμε ενα μικροσωμο εμεις μεχρι 3 κιλα γιατι μενουμε σε γκαρσονιερα!:cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ