Ανήσυχο κουτάβι... Γιατί;

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
Καλημέρα σε όλους!! Εδω κ λιγες ημέρες εχω κοντά μου τον κουκλα μου αλλα απο χτες δεν είναι καλα..μας κρατάει σε απόσταση κ μας γαυγίζει κ αν πλησιάσουμε δαγκώνει. Οταν τον αφήνουμε ήσυχο παιζει μονος του για λίγο κ μετα κάθεται κ κλαει..κ ξανα το ιδιο..ερχεται κοντα μας οποτε θελει αλλα δεν μας αφήνει να τον χαιδέψουμε πολυ γιατι αρχιζει παλι να δαγκώνει κ να αγχώνεται. Ειχαμε βέβααι τις προηγούμενες μέρες λίγη διάροια κ μίλωντας με την εκτροφέα μου έιπε οτι φτάει η κροκέτα κ απο τότε τρώμε ρυζι με κοτοπουλο..κ σκέφτομαι μήπως πονάει η κοιλίτσα του γιατι κ σήμερα πάλι έκανε ''νερουλα'' κακακια ενω τις τελευταίες μέρες με το κοτοπουλο μας είχε περάσει. Αυριο θα πηγαίναμε στον κτηνίτρο για το 2 εμβόλιο αλλα αν ειναι αρρωστουλης δεν γίνεται...τι να κάνω? μηπως να τον πάω στον κτηνίατρο ετσι κ αλλιως να τον δει..δεν ξέρω...Παντως έχουμε κ ένα θεμα με τα δαγκώματα των χεριων κ των ποδιων κ δεν ξέρω αν το κάνει γιατι νομίζει ότι είναι παιχνίδι ή γιάτι φοβάται...δωστε μια συμβουλή βρε παιδια για το μωρό μου!!

pomeranian

Active Member
1 Μαϊου 2011
27
0
alimos
ετσι οπωσ μασ τα λεσ γνωμη μου ειναι πωσ το βλεπει σαν παιχνιδι...κ το δικο μου το κουταβι που ειναι μολισ 52ημερων πομερανιαν τοη το αγαπημενο του ειναι να μασ δαγκωνει..γλυκα παντα..βγαζουν και τα δοντακια τουσ κ πονανε μωρε τα μωρακια...παρτου κανενα παιχνιδι σκοινι η κανενα κοκκαλακι για να δαγκωνει..και θα ειναι ηρεμο και θα διασκεδαζει.εγ.ω τουλαχιστον βρηκα την υγεια μου με αυτην την κινηση

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
ο κουταβος μου ειναι 8 εβδομάδων..πριν 5 μέρες αποχωριστήκαμε την μαμα μας..του έχω πολλα παιχνιδια..καποια του τα κρυβω για να μην τα συνηθιζει κ του τα ξαναδινω αλλη μερα..λογικά μας φοβάται ακομα..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Όπως το περιγράφεις είναι ο ορισμός του ''φοβικού'' κουταβιού. Πάντως αν αποκωδικοποιώ σωστά αυτά που γράφεις είναι τρία διάφορα μεταξύ τους θέματα. Το ένα είναι ότι έρχεται να παίξει μαζί σας και μετά σας κάνει πέρα και κλαίει. Το άλλο είναι το κτηνιατρικό. Το τρίτο είναι το δάγκωμα. Τί ηλικίας είναι το σκυλάκι;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
iokasti οπως ξαναειπαμε μαλλον εχουμε 2 κουταβακια απο την ιδια γεννα..
Η δικιά μου παντως φαινεται μια χαρα. Τρωει με ορεξη, παιζουμε και γενικα ευδιαθετη την κοβω.

Ισως χρειαζεται λιγο χρονο ακομα. Προσωπικα οταν την εφερα σπιτι, τις πρωτες μερες, εκτος απο το κρεβατακι της δεν την πιεσα για τιποτα.
Την αφησα να παρει το χρονο της. Δε λεω οτι εσυ την πιεσες, απλώς μην αγχωνεσαι. Αστην μονη της και σιγα-σιγα μερα με τη μερα θα ξεθαρεθευει.

ΥΓ. Και μενα επαιζε πολυ με τα δοντια την 1η βδομαδα αλλα το χει ελλατωσει κατα πολυ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Mην βγάζουμε συμπεράσματα για "φοβικά" κουτάβια τόσο νωρίς . Από την άλλη ο δικός μου δεν μας φοβόταν ούτε τα πρώτα 5 λεπτά και γιατί άλλωστε να φοβάται. Όμως κάθε σκύλος έχει τον δικό του χαρακτήρα, όπως περιγράφεις ότι παίζει και μετά έρχεται και μας δαγκώνει μου δίνεται την εντύπωση ότι τον αφήνεται πολύ στην ησυχία του. Θεωρώ ότι πρέπει να αναμιχθείτε περισσότερο μαζί του, παίξτε και δείξτε ότι το δάγκωμα δεν είναι αποδεκτό, θα σταματήσει να το κάνει σύντομα.
΄Οσο για την διάροια, εγώ θα τον πήγαινε στο κτηνίατρο οπωσδήποτε, αλλά εγώ γενικά ανησυχώ εύκολα. :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ειδικά απο τους γονεις της συγκεκριμενης λαμπραντορινας (εχω γνωρισει και τη μανα και τον πατερα της) δυσκολο να βγει φοβικο κουταβι... :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το κουταβι είναι ήδη πάνω από 1 εβδομάδα στο νέο του σπίτι, πόσο πιστεύετε δηλαδή πως πρέπει να πάρει για να προσαρμοστεί; Εσεις δηλαδή πιστεύετε πως είναι νορμαλ να γαβγιζει και να δαγκωνει και να αποφεύγει κουταβι 8 μηνών τους ιδιοκτήτες του;

Το κουταβι αυτό iocasti θέλει μόνο θετικές εμπειρίες, δεν ξέρω αν το έχετε μαλωσει, τιμωρήσει, είναι έτσι από την πρώτη μέρα;

iokasti

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2011
97
0
ουτε το εχουμε μαλωσει ουτε τιποτα αρνητικο..κ η αληθεια ειναι πως η διαροια μας τελειωσε κ τωρα ειμαστε καλυτερα..οσο για το κεφι εχει επανελθει..δεν μας φοβαται αλλα μας δαγκωνει..καθε μερα κ πιο λιγο αλλα δαγκωνει πανω στο παιχνιδι κυριως!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97