Καλημέρα σε όλους!! Εδω κ λιγες ημέρες εχω κοντά μου τον κουκλα μου αλλα απο χτες δεν είναι καλα..μας κρατάει σε απόσταση κ μας γαυγίζει κ αν πλησιάσουμε δαγκώνει. Οταν τον αφήνουμε ήσυχο παιζει μονος του για λίγο κ μετα κάθεται κ κλαει..κ ξανα το ιδιο..ερχεται κοντα μας οποτε θελει αλλα δεν μας αφήνει να τον χαιδέψουμε πολυ γιατι αρχιζει παλι να δαγκώνει κ να αγχώνεται. Ειχαμε βέβααι τις προηγούμενες μέρες λίγη διάροια κ μίλωντας με την εκτροφέα μου έιπε οτι φτάει η κροκέτα κ απο τότε τρώμε ρυζι με κοτοπουλο..κ σκέφτομαι μήπως πονάει η κοιλίτσα του γιατι κ σήμερα πάλι έκανε ''νερουλα'' κακακια ενω τις τελευταίες μέρες με το κοτοπουλο μας είχε περάσει. Αυριο θα πηγαίναμε στον κτηνίτρο για το 2 εμβόλιο αλλα αν ειναι αρρωστουλης δεν γίνεται...τι να κάνω? μηπως να τον πάω στον κτηνίατρο ετσι κ αλλιως να τον δει..δεν ξέρω...Παντως έχουμε κ ένα θεμα με τα δαγκώματα των χεριων κ των ποδιων κ δεν ξέρω αν το κάνει γιατι νομίζει ότι είναι παιχνίδι ή γιάτι φοβάται...δωστε μια συμβουλή βρε παιδια για το μωρό μου!!