Αμάν! Βοήθεια! Γαυγίζει στο ξενοδοχείο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν είμαι σε ξενοδοχείο που δέχονται μεν σκύλους, εννοείται όμως ότι πρέπει να είναι ήσυχοι σκύλοι. Ε, δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο το έπιασε το κωλό-Μουφο και με το που ακούει πόρτες έξω να ανοίγουνε, ή ανθρώπους να μιλάνε το πιάνει και γαυγίζει αγρίως, όπως κάνει σπίτι όταν νομίζει ότι έρχονται εισβολείς!! Και είναι σχεδόν δύο το πρωί, είμαι πτώμα, έχω να σηκωθώ αύριο να πάω σε τετράωρο σεμινάριο με το βλαμένο και μετά να οδηγήσω πάνω από τρεις ώρες σπίτι. Και το Μουφ με έχει τρελλάνει. Ναι, έχουμε κάνει βόλτες, ναι, έχει κάνει πιπί του και ό,τι άλλο κάνει τελοσπάντων, λύσσαξε να παίζει με άλλους σκύλους το πρωί, αλλά δε λέει να ησυχάσει να μ' αφήσει να κοιμηθώ. Και δε με νοιάζει αν δεν κοιμηθεί εκείνος, αρκεί να μην κάνει φασαρία και μας πετάξουν έξω βραδυάτικα!

Δε γαυγίζει συνεχώς και μου κάνει εντύπωση διότι συνήθως σπάνια γαυγίζει (όπως είπα λόγω πιθανών εισβολέων). Είναι όμως εκνευρισμένος διότι αφουγκράζεται και έτσι και τρίξει πόρτα ή ακουστεί ομιλία, αρχίζει το ηλίθιο και δεν μπορώ ούτε κι εγώ να κοιμηθώ.

Αυτή τη στιγμή μου την έδωσε διότι καμιά από τις τεχνικές που χρησιμοποιώ δεν πιάνει (και συνήθως πιάνουνε). Οπότε το έκλεισα στο μπάνιο που είναι άδειο και δεν έχει τίποτα να καταπιεί ή σκοτωθεί. Χαρχάλευε για λίγο, τώρα το πήρε μάλλον απόφαση ότι δε βγαίνει και με δοκιμάζει σπανίως με ελαφρά γκρίνια αλλά πολύ σιγανή. Τουλάχιστον δε γαυγίζει.

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα? Δε μ' αρέσει η ιδέα να τ' αφήσω μέσα όλη τη νύχτα, αλλά πρέπει να κοιμηθώ κι εγώ και το υπόλοιπο ξενοδοχείο. Δεν καταλαβαίνω δε γιατί όλη αυτή η φασαρία όλως ξαφνικώς, είμαστε εδώ μέσα μερικές ώρες (όχι συνέχεια), άρα ξέρει το μέρος, έχει και τα πράγματά του.

Σας μερσώ ιδιαιτέρως αν με βοηθήσετε να κοιμηθώ. Και όχι άρρωστο δεν είναι. Είμαι όμως εγώ και έχω άγρια ημικρανία σε σημείο που να πρέπει τώρα να πάρω χαπάκι.:(:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγώ ένα έχω να πω, και όχι, δεν είναι συμπονετικό: :p:p

Καλα να πάθεις που του ξέμαθες το crate! Aν το ειχες διατηρήσει, και ο σκύλος θα αισθανότανε τωρα ότι έχει ένα σπιτάκι, ενα καταφύγιο στο ξένο μέρος, και εσύ θα είχες την ησυχια σου.:D:D:D:)

Επι της ουσίας, δε βλέπω τι μπορείς να κανεις. Περίεργο μου φαίνεται που γκρινιάζει παρά που είσαι κι εσύ διπλα του....Αστο στο μπάνιο.... αν και φοβαμαι οτι θα γκρινιαζει κι εκει και θα σε τουμπάρει!

ΥΣ: Βάζε και κανα τίτλο που να βοηθάει στις αναζητήσεις (αυτο το λέμε στη νύφη να τ'ακούει η πεθερά!!!:D:D)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, το έβγαλα μόλις από το μπάνιο διότι δεν έχω καμιά όρεξη τους μπάτσους βραδυάτικα και με νεγκλιζέ!:eek::eek: (εγώ, όxι οι μπάτσοι) Όσο για το crate δεν το χρησιμοποίησα ποτέ διότι σπίτι μια χαρά τα πάει, αφού ούτε καν πράγματα καταστρέφει. Άσε που τη μια φορά που το χρησιμοποίησα κόντευε να στραβολαιμιάσει προσπαθώντας να βγει έξω! Και τ' άκουσα και από τους γονείς μου ότι βάζω το δυστυχισμένο πλάσμα στο κλουβί σαν καναρίνι και το βασανίζω. Όμως με έχει πρήξει βραδυάτικα. Τουλάχιστον έχουνε σταματήσει οι διάφοροι ηλίθιοι που αποφάσισαν ν' ανοίξουν συζήτηση έξω από την πόρτα μου βραδυάτικα. Αν μπουκάρουν οι μπάτσοι αυτό θα τους πω, ότι δηλαδή αρχίσανε οι διπλανοί το λακριντί και ενοχλήθηκε το Μουφ. Και δεν τολμάω να πάρω τηλέφωνο ένα φίλο μου που είναι μπάτσος να τον ρωτήσω εάν θα τη βγάλω απόψε στο κρατητήριο ή όχι, ή πώς να αντιμετωπίσω το Μουφ, διότι πρώτον τέτοια ώρα κοιμάται και, αν και κυνόφιλος θα με σειχτιρίσει, και δεύτερον θ' ακούσω πάλι το τροπάριο για το ότι είμαστε σε διαφορετική πολιτεία και ισχύουν διαφορετικοί νόμοι. Και όχι τίποτ' άλλο, δε θα 'χω και μέσον.

Σωπάτε και το βλέπω αυτό το άθλιο να έχει γλαρώσει στο διπλανό κρεβάτι, ελπίζω να μ' αφήσει απόψε να κοιμηθώ κανά βλέφαρο. Με βλέπω όμως να σηκώνομαι πρωί-πρωί να φύγω άρον-άρον διότι θα με δούνε πουθενά και θα με βρίσουνε.

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Eγώ ένα έχω να πω, και όχι, δεν είναι συμπονετικό: :p:p

Καλα να πάθεις που του ξέμαθες το crate! Aν το ειχες διατηρήσει, και ο σκύλος θα αισθανότανε τωρα ότι έχει ένα σπιτάκι, ενα καταφύγιο στο ξένο μέρος, και εσύ θα είχες την ησυχια σου.:D:D:D:)
Αχ μέσα από το στόμα μου το πείρες :p

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Τη στιγμή που γαβγίζει σηκώνεσαι, το πιάνεις από το κολλάρο στο σβέρκο, το τραντάζεις και του λες αυστηρά και αποφασιστικά όχι.
Είσαι στην τσίτα και το παρατηρείς. Πριν προλάβει καν να γαβγίσει, το κλάσμα του δευτερολέπτου που αρχίζει να σκέφτεται να τσιτώσει του λες "όχι". Και το "συγκρατείς" λέγοντας "όχι". Στη συνέχεια πολλά μπράβο/χάδια κλπ που δε γάβγισε.
Και όταν περνάει κάποιος και δεν τσιτώνει το σκυλί, λες πάλι πολλά μπράβο.
Το κλασσικό δηλ, του δείχνεις ποιά συμπεριφορά είναι ανεπιθύμητη και ποιά επιθυμητή.

Δεν ξέρω αν το τράνταγα θεωρείται κακή μέθοδος, αλλά έπιασε με τη Μάρθα την πρώτη φορά που την έδεσα σε χώρο που δε γούσταρε και άρχισε να γαβγίζει. Έπιασε και με τον κατατσιτωμένο μποξερίνο του πατέρα μου που γάβγιζε σε όποιον περνούσε μπροστά από το εξοχικό των γονιών μου. Ο μποξερίνος με όλα τα παραπάνω, σε 2 ώρες είχε αλλάξει σημαντικά συμπεριφορά και στο τέλος της ημέρας ξάπλωνε δίπλα στην αυλόπορτα και παρέμενε ήρεμος όταν περνούσε κόσμος. Και είναι ένας σκύλος δύσκολος. Αλλά όλη μέρα φυλούσαμε καραούλι και με το που πλησίαζε κάποιος αρχίζαμε τα όοοοχι για να κρατηθεί και τα "μπράβο", "καλό παιδί" κλπ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τη στιγμή που γαβγίζει σηκώνεσαι, το πιάνεις από το κολλάρο στο σβέρκο, το τραντάζεις και του λες αυστηρά και αποφασιστικά όχι.
Είσαι στην τσίτα και το παρατηρείς. Πριν προλάβει καν να γαβγίσει, το κλάσμα του δευτερολέπτου που αρχίζει να σκέφτεται να τσιτώσει του λες "όχι". Και το "συγκρατείς" λέγοντας "όχι". Στη συνέχεια πολλά μπράβο/χάδια κλπ που δε γάβγισε.
Και όταν περνάει κάποιος και δεν τσιτώνει το σκυλί, λες πάλι πολλά μπράβο.
Το κλασσικό δηλ, του δείχνεις ποιά συμπεριφορά είναι ανεπιθύμητη και ποιά επιθυμητή.

Δεν ξέρω αν το τράνταγα θεωρείται κακή μέθοδος, αλλά έπιασε με τη Μάρθα την πρώτη φορά που την έδεσα σε χώρο που δε γούσταρε και άρχισε να γαβγίζει. Έπιασε και με τον κατατσιτωμένο μποξερίνο του πατέρα μου που γάβγιζε σε όποιον περνούσε μπροστά από το εξοχικό των γονιών μου. Ο μποξερίνος με όλα τα παραπάνω, σε 2 ώρες είχε αλλάξει σημαντικά συμπεριφορά και στο τέλος της ημέρας ξάπλωνε δίπλα στην αυλόπορτα και παρέμενε ήρεμος όταν περνούσε κόσμος. Και είναι ένας σκύλος δύσκολος. Αλλά όλη μέρα φυλούσαμε καραούλι και με το που πλησίαζε κάποιος αρχίζαμε τα όοοοχι για να κρατηθεί και τα "μπράβο", "καλό παιδί" κλπ.
Σωστήηηηηηηηη!!!!!!
Αλλά έχεις ικανή τη Σαρα να το κάνει???:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι όμως η Σάρα ακριβώς αυτά κάνει και έκανε. Και το Μουφ μουλάρωσε και δε σταματούσε ενώ συνήθως σταματάει. Τελικά γλάρωσε, κοιμήθηκε, κοιμήθηκα κι εγώ και τώρα ξανάρχισε το ίδιο βιολί το χαμένο και με ξύπνησε. Να δούμε αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καμιά ώρα ακόμα γιατί αλλιώς με βλέπω να φλομώνομαι στα παυσίπονα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μα αυτά κάνω. Απλώς με τουμπάρει. Ένας από τους εκπαιδευτές του παρατήρησε κάποτε ότι έχω παρακαλεστή φωνή, λέει, ακόμα κι άμα του ζητάω να κάτσει και βάζω και ερωτηματικό στο τέλος! Εγώ πίστευα ότι έτσι μιλούσαν οι Καλιφορνέζοι, πώς καταφέρνουν και έχουν σκύλους που δεν τους έχουν ανεβεί στο κεφάλι?!:eek::eek: Έπρεπε να το βλέπατε το μικρό αυστραλέζικο τέρας να έχει ανεβεί στο κρεβάτι μου πρωί-πρωί και να γλύφει το χέρι μου με επιμέλεια ως συνηθίζει και να διακόπτει μόνο για να γαυγίσει έτσι και άκουγε υπόπτους να πλησιάζουν.:eek: Μόλις δε απομακρύνονταν οι ύποπτοι ή αντιδρούσα εγώ για να σκάσει, συνέχιζε απτόητος να μου γλύφει το χέρι!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek: Τώρα είμαι σε κυριλέ πρωινάδικο και το χαμένο με περιμένει στο αυτοκίνητο (έχει δροσιά και σκιά) με αγγελικό ύφος.