Αλυσιδακι εκπαίδευσης και μέγεθος

Georgia & Pako

Active Member
17 Ιανουαρίου 2019
37
34
26
Καλησπέρα !
Έχω ένα ημίαιμο πιτμπουλάκι με το οποίο ξεκινησαμε εκπαίδευση και πάμε πάρα πολύ καλά παρότι σημερα κλεισαμε τα 7 χρόνια μας ! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το αλυσιδακι που εχω για εκπαίδευση. Το κολάρο του είναι 45 cm, οπότε το αλυσιδάκι το παρήγγειλα 50 cm. Στον λαιμό του κάθεται πολύ καλά, η παλάμη μου περνά ανετα χωρίς να τον σφίγγει. Όμως για να μπει/ βγει χρειάζεται σπρώξιμο και μας κατσιαζει λίγο τα αυτακια μας.. Μήπως πρέπει να του πάρω μεγαλύτερη ή αφού κάθεται στο λαιμό του πολύ καλα δεν υπάρχει πρόβλημα..;
Ευχαριστώ πολύ !!

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Να σου ζήσει ο όμορφος! Άνοιξέ του κι ένα θέμα με πολλές φωτογραφίες να του ευχηθούμε κι επίσημα :)

Αν σε προβληματίζει στο βάλε βγάλε ίσως να βοηθούσε μια αλυσίδα με πεταλούδα για κλείσιμο; Τη σωστή χρήση του πνίχτη αν και όποτε χρειάζεται σου τη δείχνει ο εκπαιδευτής σας, σωστά;

• Like
Reactions: Georgia & Pako

Georgia & Pako

Active Member
17 Ιανουαρίου 2019
37
34
26
Να σου ζήσει ο όμορφος! Άνοιξέ του κι ένα θέμα με πολλές φωτογραφίες να του ευχηθούμε κι επίσημα :)

Αν σε προβληματίζει στο βάλε βγάλε ίσως να βοηθούσε μια αλυσίδα με πεταλούδα για κλείσιμο; Τη σωστή χρήση του πνίχτη αν και όποτε χρειάζεται σου τη δείχνει ο εκπαιδευτής σας, σωστά;
Ευχαριστούμε ! Ναι έννοιειται μόνο για τη διόρθωση , που όσο περνά ο καιρός όλο και μειώνεται! Απλώς δε θέλω να τον ταλαιπωρω και να του τραβαω τα αυτιά να περάσουν, αλλά η πρώτη αλυσιδιτσα ήταν πολύ μεγάλη και επειδή τη μαζεύαμε με το λουρί μας άνοιγε

• Like
Reactions: sis

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog