Αλλοιωμένη Ξηρα Τροφη

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Λοιπον που λετε πηρα ενα 14κιλο pro plan original την πρωτη φορα ηταν σε χαρτινο τσουβαλι πολυ καλης ποιοτητας μπορω να πω! μετα την βρηκα καπου πιο φτηνα και ειπα να παρω το επομενο απο εκει... Ε και που λετε πηρα απο εκει και το τσουβαλι ηταν κατι σαν ασπρο δυχτι! Την ανοιγω και μεσα η τροφη ηταν σαν να ειχε περισσοτερη υγρασια και σαν να ειχε τριυτει! Τ λετε να ειναι ? να την δωσω στον μπρουνακο ή οχι ?:confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να την δώσεις πίσω εκεί που την πήρες, να ζητήσεις εξηγήσεις και να πάρεις μια σωστή τροφή για το κουτάβι σου. Η τα λεφτά σου πίσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κανονικά ναι. Θα πρέπει να πάρεις.
Ιντερνετ, ξε-ίντερνετ θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν δεν το δω, δεν ξέρω να σου πω.
Να είσαι πολύ προσεκτική με την διατροφή του σκύλου σου.
Εντάξει, πλέον ψάχνουμε και για φθηνότερα, αλλά την ασφαλή συσκευασία, την καλή συντήρηση και την ποιότητα, δεν την διαπραγματευόμαστε.

Μην γράφεις greeklish.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εφόσον λες οτι έχει υγρασία για μένα είναι άχρηστη. Αλλά και ακόμα η διαφορά στη συσκευασία... Ξέρεις τι έχει μέσα αυτή η τροφή? Οχι. Μπορεί να κάνεις κακό στο κουτάβι σου.

Θα σου έλεγα να μη τη δώσεις.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Το σωστο ειναι να παρεις τα χρηματα πισω και αν ο πωλητης αμφιβαλει να του στειλεις την τροφη πισω,ισως το απαιτησει αυτο πριν σου επιστρεψει τα χρηματα.Μεσω Paypal υποθετω αν εχεις γινεται refund money.Αλλα θα πρεπει λογικα να επικοινωνησεις μεσω email και αν στειλεις πισω την τροφη θα χρεωθεις αναλογα με το βαρος και ισως στοιχισει οσο στοιχιζει η ξηρα,αρα δεν θα συμφερει...Οποτε αν ειναι ετσι καλυτερα απλα να την πεταξεις.Παντως μην την δωσεις με τιποτα στον σκυλο.

2 ερωτησεις προς ολους-

1)Μπορει 1 μπαγιατικη ξηρα που εχει περασει η ημερομηνια ληξης της 1 μηνα να προκαλεσει αλλεργια στον σκυλο?

2)Η ολιστικες τροφες ειναι πιο ευαισθητες απο τις αλλες?

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Οπωσδήποτε πρέπει να τους ενημερώσεις για την κατάσταση της τροφής για την οποία πλήρωσες και να ζητήσεις αντικατάσταση. Μην την δώσεις στον σκύλο σου. Δεν θα έπρεπε να είναι η ίδια συσκευασία αφού την ίδια τροφή παρήγγειλές?

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
2)Η ολιστικες τροφες ειναι πιο ευαισθητες απο τις αλλες?
Οι ολιστικές τροφές έχουν λιγότερα συντηρητικά (απ΄ότι λένε τουλάχιστον) και γι΄αυτό η ημερομηνία λήξης είναι 9-12 μήνες, άρα θεωρώ ότι είναι πιο ευαίσθητες.

Last edited by a moderator:

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Τους ενημερωσα αλλα τιποτα...Πιασ το αυγο και κουρεφ το!Τελοσ παντων, δεν θα την δωσω στον μπρουνακο! Θα παω να παρω μια αλλη μαζι μ ενα κρεητ που μου χρειαζεται!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τους ενημερωσα αλλα τιποτα...Πιασ το αυγο και κουρεφ το!Τελοσ παντων, δεν θα την δωσω στον μπρουνακο! Θα παω να παρω μια αλλη μαζι μ ενα κρεητ που μου χρειαζεται!
Οχι κανενα αυγό δεν θα κουρέψεις. Θα επιμείνεις για αντικατάσταση. Βγάλε φωτογραφίες και στείλε τους να δουν την κατάσταση της τροφής.

Δλδ τι σου είπαν, τους πήρες τηλ ή email? Πάρε τηλ

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εχω παρατηρησει κι εγω την αλλαγη συσκευασιας στον 14kg της Pro Plan.
Παλιοτερα το τσουβαλι ειχε 3-4 στρώσεις χαρτιού και ζελατίνας. Πολυ ανθεκτικη συσκευασία.
Τις 2 τελευταιες φορές εχει μονο μια στρώση χαρτί σαν να αγοράζεις αλευρι πχ...

Δε ξερω τι συμβαινει μ'΄αυτο. Παντως αλλοιωμενες δεν ειναι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog