Εχω ενα προβλημα στο οποιο δεν μπορω να βρω λυση. Η Killah λογω ζεστης εχει εδω και καιρο αλλαξει τις συνηθειες του υπνου. Κοιμαται 17-18 ωρες τη μερα και το βραδυ....γαριδα το ματι. Το προβλημα ειναι οτι σηκωνεται μεσα στη καλη χαρα και θελει παιχνιδια κλπ. Αν παω για υπνο με ξυπναει. Αν παω σε αλλο δωματιο και δεν εχει προσβαση ερχεται απ εξω και γαυγιζει. Λογικο ειναι αφου βαριεται μονη της....Αν σηκωθω να παιξουμε φοβαμαι οτι ο απο κατω θα μας ....στειλει σε λιγο αφου ακουγεται μπαμ μπουμ στο πατωμα.
Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα να σκεφτω. Air co ανοιχτο ολη μερα. Να τη ξυπναω οσο γινεται μεσα στη μερα. Να τη κουραζω απογευμα. Το πολυ πολυ να κοιμηθει 2-3 ωρες και μετα κανει το βαμπιρ παλι.
Οπως καταλαβαινετε εχει γυρισει και ο δικος μου υπνος τουμπα, πραγμα που δεν μπορει να συνεχιστει. Καμια ιδεα?
Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα να σκεφτω. Air co ανοιχτο ολη μερα. Να τη ξυπναω οσο γινεται μεσα στη μερα. Να τη κουραζω απογευμα. Το πολυ πολυ να κοιμηθει 2-3 ωρες και μετα κανει το βαμπιρ παλι.
Οπως καταλαβαινετε εχει γυρισει και ο δικος μου υπνος τουμπα, πραγμα που δεν μπορει να συνεχιστει. Καμια ιδεα?