Αλλαγη συμπεριφορας

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Καλησπερα!
Η Ριτα μου ειναι ενα χρονων πλεον! Το χειμωνα μεναμε οι δυο μας και παρα τα μικροπροβληματα που ειχαμε, τα ειχαμε καταφερει! Ειχε μαθει να τρωει οποτε επρεπε, ειχε συμβιβαστει στη ζωη της πολης,δεν εκανε φασαρια οταν εγω ελλειπα απο το σπιτι και ειχε μαθει να μην καταστρεφει πραγματα.. Απο τοτε ομως που γυρισαμε στο σπιτι των γονιων μου εχει αλλαξει εντελως.. Εχει γινει νευρικη, λαιμαργη και ανυπακουη.. Καθημερινα καταστρεφει και κατι καινουργιο ειτε παντοφλες ειτε καλωδια κτλ.. Επιπλεον καθε φορα που φευγουμε κλαιει και διαμαρτυρεται! Οι γονεις μου εχουν αλλα 3 σκυλια και μαζι με τη Ριτα ζουν ολα μεσα στο σπιτι..Τι μπορει να φταιει για την αλλαγη στη συμπεριφορα της και τι μπορω να κανω για να γινει η παλια καλη Ριτα??

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το σκυλί βγήκε από το πρόγραμμά του με ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικά αν τώρα ασχολείσαι και λιγότερο μαζί της ήρθε και έδεσε. Ποιος την προσέχει τώρα; Ασχολείσαι μαζί της όπως όταν είσαστε μόνοι σας; Κάνετε τα ίδια ακριβώς πράγματα; Αν όχι να τα κάνεις. Τα άλλα δυο σκυλιά είχαν τη δική τους καθημερινότητα. Η μικρή σου τώρα έχει μπερδευτεί. Δείξε της ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και κόψε της τον αέρα.
Μήπως την κακομαθαίνει η μητέρα σου;

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Η αληθεια ειναι πως εχουν αλλαξει τα παντα σχεδον.. Οταν ειμασταν εκει εγω ελειπα μεχρι το μεσημερι.. εδω ειναι σχεδον μονιμα καποιος στο σπιτι και εχει συνηθισει να ειναι με πολυ κοσμο.. Η μαμα μου την κακομαθαινει παρα πολυ ειτε με φαγητα που δεν της εδινα ποτε εγω ειτε με χαδια και παιχνιδια σε υπερβολικο βαθμο.. εγω δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι της αλλα τα "παραπονα" που ειχε απο μενα τα καλυπτει με την υπερβολικη αγαπη της μαμας μου και εγω μετραω λιγοτερο πλεον στα ματια της..

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πρέπει να υπάρχει συνδυασμός. Πολλή αγάπη και πολλή αυστηρότητα. Τους αρέσει άλλωστε και το πρόγραμμα και τα όρια που τους βάζεις. Μην θεωρείς πως το εκλαμβάνει ως εξαναγκασμό. Το πρόβλημα όμως εφόσον η σκυλίτσα μένει όλη μέρα με κάποιον που την κακομαθαίνει δεν θα λυθεί. Είναι σαν να είναι δυο γονείς που δεν ακολουθούν μια κοινή γραμμή με τα παιδιά τους. Δεν μπορεί ο ένας να κάνει όλα τα χατίρια και ο άλλος να είναι ο αυστηρός (αν και τις περισσότερες φορές έτσι γίνεται).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul