Αλλαγη συμπεριφορας στην εκπαιδευση!

mona

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
6
0
ΑΘΗΝΑ
Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!!Είμαι καινουρια στο forum.Η Μόνα ειναι η σκυλίτσα μου ειναι 1,5 χρονων ημιαιμο χασκυ με καναδεζικο λυκο,την οποια την εχω απο 20ημερων την λατρευω κ δεν την εχω αποχωρηστει ποτε μα ποτε,αποφασισα ομως επειδ μου χε βγαλει κ την πιστη κ τον ωμο κ επειδη ετρωγε συνεχεια απο κατω να την παω για εκπαιδευση,πηρα την κτηνιατρο μου κ μου προτεινε εναν εκπαιδευτη που συνεργαζεται.Ειναι απο τους εκπαιδευτες που αφηνεις εκει τα σκυλακια για ενα μηνα στην αρχη δισταζα παρα πολυ αλλα τελικα την πηγα γιατι μου φαινοταν πολυ οκ ανθρωπος κ γιατι ηταν ο μονος που ειχε καμερες!Πηγα λοιπον πριν 3 μερες να την δω κ να κανω το πρωτο μαθημα κ η Μονα ηταν παααααααρα πολυ ψυχρη στην αρχη εδειξε οτι χαρηκα που με ειδε,αλλα ουτε να παιξει μαζι μου ηθελε,ουτε καθοταν να την χαιδεψω περιμενε ποτε θα ερθει ο εκπαιδευτης για να την παρει.Εχει τσαντηστει μαζι μου ή απλα με ξεχασε?θα ειναι ετσι απο δω κ περα ή οταν την ξαναφερω σπιτι θα ξαναβρει τους ρυθμους της?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
το σκυλί δέθηκε με τον εκπαιδευτή και έτσι έπρεπε εφόσον ακολούθησες την μέθοδο εκπαίδευσης όπου το σκυλί παραμένει στον χώρο της σχολής.
Αν δεν είχε αποκτήσει αυτή τη σχέση με τον εκπαιδευτή της, δεν θα μπορούσε να γίνει εκπαίδευση.....

Σιγά -σιγά και μέσα απο τα κοινά σας μαθήματα ο εκπαιδευτής θα ''μεταβιβάσει'' την σκύλα σε εσένα και εσύ θα δουλέψεις μαζί της όλα τα καινούργια πράγματα που έμαθε...
μη φοβάσαι -δεν σε έχει ξεχάσει...:)

mona

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
6
0
ΑΘΗΝΑ
δεν ηθελα να την παω σε εκπαιδευση που αφηνουν εκει το σκυλακι,αλλα πρωτον δεν εχω δικο μου μεσο κ συνηθως αυτα ειναι μακρια δλδ Αλιμο,Αυλωνα κλπ(κ μενω κεντρο Αθηνα) κ δευτερον μου ελεγαν οι περισσοτεροι οτι λογω ηλικιας κ συμπεριφορας δεν προκειται να αλλαξει κατι αν την ακολουθησει την εκπαιδευση που πηγαινεις μια-δυο φορες την βδομαδα μαζι με τον σκυλο.Φυσικα ομως το μετανιωσα παααααααρα παααααααρα πολυ...κ κατι αλλο να ρωτησω,οταν την ξαναπαρω σπτ θα πρεπει να της αφησω χωρο κ χρονο να με συνηθισει παλι ή να ειμαι οπως πριν?

mona

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
6
0
ΑΘΗΝΑ
εννοω στο οτι ειναι ψυχρη,θα την αφησω εγω να με ξαναπλησιασει ή να ειμαι φυσιολογικη σα να μην τρεχει τπτ?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
στην διαρκεια...οπως το εθεσε η ταρα,, που θα σου παραδωσει ο εκπαιδευτης την σκυλα... θα στρωσει η συμπεριφορα της...

mona

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
6
0
ΑΘΗΝΑ
απλα με πειραξε παρα πολυ το οτι με ειχε γραμμενη εντελως!!κ ανησυχω μηπως συνεχισει να ειναι ετσι

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
απλα με πειραξε παρα πολυ το οτι με ειχε γραμμενη εντελως!!κ ανησυχω μηπως συνεχισει να ειναι ετσι
Θα είσαι νορμάλ σαν να μην συμβαίνει τίποτα χωρίς όμως να την παρακαλάς κιόλας για την προσοχή της. Στον εκπαιδευτή θα μείνει 1 μήνα αλλά σε εσένα 15 χρόνια εξάλλου μέχρι το τέλος της ζωής της! Μην ανησυχείς καθόλου και προπαντώς μην παρακαλάς το σκυλί να σου δώσει προσοχή γιατί δεν θα σε πάρει στα σοβαρά! Μόλις επιστρέψει κάνε δραστηριότητες μαζί της όπως βόλτες και επαναλήψεις αυτά που έκανε στην εκπαίδευση και σιγά σιγά όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Πάντα όλα με ψυχραιμία και χωρίς άγχος!

mona

Member
30 Δεκεμβρίου 2011
6
0
ΑΘΗΝΑ
σας ευχαριστω παρα πολυυυυ!καλη χρονια κιολας!επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δεν την φωναζουν με το ονομα της.κ οταν την φωναξα εγω γυρισε μονο τις 2 φορες,βεβαια τον ρωτησα αν την φωναζει με το ονομα της μου ειπε ''ναι'' αλλα 2 φορες που την φωναξε απλα της σφυριξε!!!ειναι οκ ή να τσαντιστω?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
γιατι να τσαντιστεις?
απο την στιγμη που πηρες αποφαση να την αφησεις για εκπαιδευση ...
εγω λεω... να τον αφησεις να κανει την δουλια του...
καλη χρονια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97