Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!!Είμαι καινουρια στο forum.Η Μόνα ειναι η σκυλίτσα μου ειναι 1,5 χρονων ημιαιμο χασκυ με καναδεζικο λυκο,την οποια την εχω απο 20ημερων την λατρευω κ δεν την εχω αποχωρηστει ποτε μα ποτε,αποφασισα ομως επειδ μου χε βγαλει κ την πιστη κ τον ωμο κ επειδη ετρωγε συνεχεια απο κατω να την παω για εκπαιδευση,πηρα την κτηνιατρο μου κ μου προτεινε εναν εκπαιδευτη που συνεργαζεται.Ειναι απο τους εκπαιδευτες που αφηνεις εκει τα σκυλακια για ενα μηνα στην αρχη δισταζα παρα πολυ αλλα τελικα την πηγα γιατι μου φαινοταν πολυ οκ ανθρωπος κ γιατι ηταν ο μονος που ειχε καμερες!Πηγα λοιπον πριν 3 μερες να την δω κ να κανω το πρωτο μαθημα κ η Μονα ηταν παααααααρα πολυ ψυχρη στην αρχη εδειξε οτι χαρηκα που με ειδε,αλλα ουτε να παιξει μαζι μου ηθελε,ουτε καθοταν να την χαιδεψω περιμενε ποτε θα ερθει ο εκπαιδευτης για να την παρει.Εχει τσαντηστει μαζι μου ή απλα με ξεχασε?θα ειναι ετσι απο δω κ περα ή οταν την ξαναφερω σπιτι θα ξαναβρει τους ρυθμους της?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!