Αλλαγή τροφής??????

fotini1987

Member
3 Αυγούστου 2012
16
3
37
Καλησπέρα… Ο Ορφέας είναι ένα Πινσερ 7 μηνών…. Τρώει αποκλειστικά ξηρά τροφή…. Τους 2 πρώτους μήνες της γέννησης του έτρωγε την Royal canin starter και μετά ξεκινήσαμε την Pro Plan με Σολωμό…. (Δεν έχει φάει καθόλου μαγειρευτό) Τον τελευταίο καιρό πηγαίνει μυρίζει την τροφή του και δεν τρώει και τρώει μόνο αργά το βράδυ…. Και όχι όσο πρέπει να τρώει κανονικά… Μήπως την βαρέθηκε??? Σήμερα που πήγαμε επίσκεψη σε ένα σπίτι που έχουν τον πατέρα του έπεσε με λαιμαργία μέσα στο φαγητό του λες και είχα να τον ταΐσω ένα χρόνο!!!! Μήπως πρέπει να του την αλλάξω??? Και αν ναι ποια μου προτείνετε?

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
και μένα ο δικός μου έτσι ήταν..
μέχρι που δοκίμασε την belcando αλλά και πάλι απο ότι βλέπω τώρα τελευταία και με αυτή τον δύσκολο μου κάνει.
ευτυχώς τουλάχιστον που μερικές συσκευασίες της belcando όπως αυτή που του δίνω εγώ (finest croc) έχουν έναν ζωμό μέσα που αν το ανακατέψεις με λίγο νερό (γύρω στους 40 βαθμούς) βγάζει μια στρώση σάλτσας και μέχρι τώρα αυτό με έχει σώσει γιατί όταν δεν τις τρώει σκέτες, κάνω αυτή την πατέντα της εταιρίας:p
αλλά εμείς η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε πάει για λίγο καιρό στο μαγειρευτό και κυρίως για αυτό μας έκανε τον δύσκολο..

fotini1987

Member
3 Αυγούστου 2012
16
3
37
και μένα ο δικός μου έτσι ήταν..
μέχρι που δοκίμασε την belcando αλλά και πάλι απο ότι βλέπω τώρα τελευταία και με αυτή τον δύσκολο μου κάνει.
ευτυχώς τουλάχιστον που μερικές συσκευασίες της belcando όπως αυτή που του δίνω εγώ (finest croc) έχουν έναν ζωμό μέσα που αν το ανακατέψεις με λίγο νερό (γύρω στους 40 βαθμούς) βγάζει μια στρώση σάλτσας και μέχρι τώρα αυτό με έχει σώσει γιατί όταν δεν τις τρώει σκέτες, κάνω αυτή την πατέντα της εταιρίας:p
αλλά εμείς η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε πάει για λίγο καιρό στο μαγειρευτό και κυρίως για αυτό μας έκανε τον δύσκολο..
Απλά δε μπορώ να καταλάβω… Πείναγε? Απλά ήταν κάτι που δεν είχε γευτεί και το έφαγε? Του αρέσει περισσότερο? Βαρέθηκε τη δική του??? Εγώ του βάζω μια κουταλιά ελαιόλαδο ή λάδι Σολωμού και τις τρώει αλλά αυτές σήμερα φάνηκε να τις τρώει με πολύ όρεξη…!!! Και νομίζω πως ίσως πρέπει να του την αλλάξω…!

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
μια λύση είναι κιόλας να τον αφήσεις νηστικό μέχρι να πεινάσει και να φάει, αλλά αν βλέπεις ότι συνεχίζει και δεν του αρέσει τότε ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις όντως!
υπάρχουν πολλές τροφές πλέον που ταιριάζουν σε κάθε σκύλο.. ψάξιμο θέλει:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog