Καλησπέρα ο Γερμανός μου θα είναι 15 μηνών τον επόμενο μήνα και θα αλλάξουμε τροφή από puppy σε adult.
Παρακάτω έχω τα συστατικά και τη σύνθεση μιας τροφής και θα ήθελα τη γνώμη σας.
ΣΥΝΤΑΓΉ: Φρέσκο κοτόπουλο και πάπια, γλυκοπατάτα, αποξηραμένο κοτόπουλο και πάπια, αρακάς, φρέσκος σολομός και πέστροφα, φρέσκο ολόκληρο αυγό, λιναρόσπορος, λίπος κοτόπουλου, πατάτα, συκώτι, βλαστάρια τριφυλλιού, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μανο-ολιγοσακχαρίτες , γλουκοζαμίνη*, χονδροϊτίνη*, οργανικό θείο* (*όλα από φυσικές πηγές), cranberry, mulberry, blueberry, akai, μήλο, ντομάτα, πορτοκάλι, αχλάδι, καρότο, σπανάκι, κουνουπίδι, φύκια, νεκρολούλουδο, ginseng, πράσινο τσάι, και πιπερόριζα.
ΣΥΝΘΕΣΗ: Φρέσκο και αποξηραμένο κοτόπουλο,
πάπια, σολομός, πέστροφα και αυγό 65,0 %
Εκ’ των οποίων είναι φρέσκα
(% από όλη την συνταγή) 35,0 %
Λαχανικά, σπόροι, βότανα, μούρα,
φρούτα, βιταμίνες, μέταλλα 35,0 %
Πρωτεΐνη 30,0 %
Λίπος 18,0 %
Μέταλλα 8,0 %
Νερό 8,5 %
Omega 6 2,8 %
Omega 3 1,6 %
Ασβέστιο 1,6 %
Φώσφορος 1,3 %
Γλουκοζαμίνη 0,09%
Χονδροϊτίνη 0,07%
Παρακάτω έχω τα συστατικά και τη σύνθεση μιας τροφής και θα ήθελα τη γνώμη σας.
ΣΥΝΤΑΓΉ: Φρέσκο κοτόπουλο και πάπια, γλυκοπατάτα, αποξηραμένο κοτόπουλο και πάπια, αρακάς, φρέσκος σολομός και πέστροφα, φρέσκο ολόκληρο αυγό, λιναρόσπορος, λίπος κοτόπουλου, πατάτα, συκώτι, βλαστάρια τριφυλλιού, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μανο-ολιγοσακχαρίτες , γλουκοζαμίνη*, χονδροϊτίνη*, οργανικό θείο* (*όλα από φυσικές πηγές), cranberry, mulberry, blueberry, akai, μήλο, ντομάτα, πορτοκάλι, αχλάδι, καρότο, σπανάκι, κουνουπίδι, φύκια, νεκρολούλουδο, ginseng, πράσινο τσάι, και πιπερόριζα.
ΣΥΝΘΕΣΗ: Φρέσκο και αποξηραμένο κοτόπουλο,
πάπια, σολομός, πέστροφα και αυγό 65,0 %
Εκ’ των οποίων είναι φρέσκα
(% από όλη την συνταγή) 35,0 %
Λαχανικά, σπόροι, βότανα, μούρα,
φρούτα, βιταμίνες, μέταλλα 35,0 %
Πρωτεΐνη 30,0 %
Λίπος 18,0 %
Μέταλλα 8,0 %
Νερό 8,5 %
Omega 6 2,8 %
Omega 3 1,6 %