Στο σπίτι που μένω τώρα έχω ένα κήπο μεγάλο μεν αλλά όχι και πολύ περιποιημένο που δεν καθόμαστε ποτέ οπότε όταν βγαίνουμε με τον Dali για να παίξουμε τον αφήνω να κατουρήσει όσες φορές θέλει και αν τύχει να θέλει εκέινη τη στιγμή να κάνει και κακά του (πολύ σπάνια) δεν του φωνάζω, απλά ύστερα τα μαζεύω. Στο νέο σπίτι όμως που θα πάω, σε λίγες μέρες, έχει κήπο πολύ περιποιημένο που δεν θα ήθελα να τα κάνει καθόλου εκεί, ούτε τσίσα.
Άσχετα με τον αν έχει βγει βόλτα και το πόσες φορές έχει κατουρήσει, με το που θα πατήσει γκαζόν, γι' αυτόν σημαίνει τουαλέτα και ποτέ δεν του έχω πει τίποτα γιατί ποτέ δεν ήταν πρόβλημα, ίσα ίσα πολλές φορές με έβγαζε από το κόπο να βγαίνω στο δρόμο με τη βροχή.
Το καλό είναι ότι ακριβώς απέναντι θα έιναι η "τουαλετα" του γιατί έχει ένα μεγάλο άδειο οικόπεδο (δάσος).
Νομίζω ότι θα έιναι πολύ δύσκολο να ξεμάθει.Τι λέτε και σεις?
Άσχετα με τον αν έχει βγει βόλτα και το πόσες φορές έχει κατουρήσει, με το που θα πατήσει γκαζόν, γι' αυτόν σημαίνει τουαλέτα και ποτέ δεν του έχω πει τίποτα γιατί ποτέ δεν ήταν πρόβλημα, ίσα ίσα πολλές φορές με έβγαζε από το κόπο να βγαίνω στο δρόμο με τη βροχή.
Το καλό είναι ότι ακριβώς απέναντι θα έιναι η "τουαλετα" του γιατί έχει ένα μεγάλο άδειο οικόπεδο (δάσος).
Νομίζω ότι θα έιναι πολύ δύσκολο να ξεμάθει.Τι λέτε και σεις?