Αλλαγή συμπεριφοράς

26 Φεβρουαρίου 2013
8
0
Εδώ και τρεις περίπου μήνες υιοθέτησα ένα σκυλάκο που τον βρήκα στο δρόμο μέσω φιλοζωικής. Στην αρχή ήταν τόσο φοβισμένος που δεν περπατούσε καν. Πλέον έχει βελτιωθεί πολύ, τον φροντίζουμε και τον αγαπάμε πολύ όλοι. Τώρα τελευταία όμως μ'έχει παραξενέψει το εξής: Ενώ στην αρχή και μέχρι πρότινος κάθε φορά που γυρνούσα στο σπιτι ΄πηδούσε πάνω μου κ έκανε πολλές χαρές, πλέον απλώς έρχεται στην πόρτα όταν ανοίγει και ΄μετά δε μου δίνει κ πολλή σημασία. Αντιθέτως πλέον κάνει απίστευτες χαρές στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πηδάει πάνω τους κτλ... Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Μήπως δεν είναι χαρούμενος πια να μένει μαζί μου? Σημειωτέον μένω σε διαφορετικό σπίτι από τους γονείς μου και τον αφήνω εκεί όσες ώρες πρέπει να λείπω λογω δουλειάς.

Last edited:

Ilias3239

Member
13 Οκτωβρίου 2012
12
0
Θεσσαλονικη
Μπορει να θεωρει τους γονεις σου αφεντικα η απλως να περναει καλυτερα μαζι τους. Σιγουρα κατι τον απασχολει,το τι πρεπει να το βρεις εσυ απο την συμπεριφορα του.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ξεκίνησε κάνε πράγματα μαζί του ,όπως περισσότερες βόλτες και πολύ παιχνίδι.

26 Φεβρουαρίου 2013
8
0
γενικά, εγώ τον πηγαίνω βόλτες και πολύ σπάνια κάποιος άλλος , μόνο όταν για κάποιο λόγο δεν προλαβαίνω και μάλιστα κάνουμε και μεγάλες βόλτες. Γενικά, παιχνιδιάρης δεν είναι να φανταστείτε ακόμα φοβάται να παίξει με μπαλάκι.

Ilias3239

Member
13 Οκτωβρίου 2012
12
0
Θεσσαλονικη
Πιστευεις οτι μπορει να φοβαται εσενα η καποιο μελος της οικογενειας σου? Σε αλλη περιπτωση μαλλον πρεπει να ''χτισετε'' την σχεση σας, να καταλαβει οτι ειστε ενα. Ρωτα τους γονεις σου οταν βρισκεται εκει παιζει? Ειναι πιο χαρουμενος?

26 Φεβρουαρίου 2013
8
0
Να φοβάται κάποιον από μας σιγουρα όχι. ήταν μάλλον πολύ κακοποιημένος όταν τον βρήκα και ακόμα φοβάται γενικά αλλά έχει βελτιωθεί πολύ! Πάντως απ ό,τι μου είπαν και οι γονείς μου όταν΄μένει μαζι τους το ίδιο ήσυχος είναι όπως και όταν είναι μαζί μου.Τις χαρές τους τις κάνει μόνο όταν τους πρωτοβλέπει.