Αλλαγή συμπεριφοράς.

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
Πριν λίγες μέρες πήγα σε μια φίλη μου και είπα στην μητέρα μου να προσεχή τον ροκι .Ετσι οπως έφευγα η μητέρα μου πήγε να άνοιξη την πόρτα γιατι χτύπησε το κουδούνι με αποτέλεσμα ο ροκι να τρέξει προς την μεριά μου και να τον χτυπήσει αμάξι..ευτυχώς το σκυλί ειναι καλά.....αλλα εχει παρουσιάσει μερικές φοβίες όπως:το να φοβάται να βγει έξω,οταν περνάνε αυτοκίνητα τρέμει και δεν περπατάει και το χειρότερο φοβάται πάρα πολύ τους ανθρώπους....μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω η να πάρω καλύτερα εναν εκπαιδευτή ? :confused::confused::confused::confused:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
εχει παρουσιάσει μερικές φοβίες όπως:το να φοβάται να βγει έξω,οταν
περνάνε αυτοκίνητα
Λογικο δεν ειναι?
Σιγουρα το πρωτο που χρειαζεται ειναι χρονος και να αποκτησει αυτοπεποιθηση και παλι.
Θα προσπαθησεις να τον πηγαινεις βολτα σεε μερη με μετρια κυκλοφορια χωρις να δινεις σημασια στις φοβιες του.
Σιγα σιγα και πηγαινοντας σε δρομους με περισσοτερη κινηση νομιζω να το ξεπερασει ευκολα.

Που τον χτυπησε τον σκυλο?Τον κοιταξε κτηνιατρος μηπως εχει κατι πιο σοβαρο που δεν φαινεται με μια πρωτη ματια?

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
εμενα το σπιτι μου ειναι ακριβώς διπλα στον δρομο και κανονικα δεν πρεπει να τρεχουν πανω απο 20 και ο αλλος ουτε που σταματησε....ναι τον πηγα δεν ειχε τπτ λιγο το ποδι του ειχε χτυπήσει και κάτι μικρές γρατσουνιές ειχε στα πόδια του ...εχουν περάσει μερες.. 2 φορες τον έβγαλα και δεν ειχε πρόβλημα σημερα που ηρθε η φίλη μου να τον δει την φοβόταν και οταν άκουγε τα αυτοκίνητα έτρεμε..;\

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σιγα σιγα θα πρεπει να τον βγαζεις συχνοτερα εξω.Φτανει να μην επιβαρυνει το χτυπημα του.
Πιστευω πως με πιο συχνες βολτες θα βελτιωθει περισσοτερο η αυτοπεποιθηση του.
Την φιλη σου την ηξερε και πιο παλια?

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Ο καημένος!!!Καλό είναι πιστεύω να προσπαθήσεις να μάθεις στον ρόκι να μην τρέχει έξω όταν ανοίγει η πόρτα..κ ειδικά όταν ο δρόμος είναι μπροστά στο σπίτι σου...Στην ελλάδα δύσκολα κάποιος κατανοεί ότι στις κατοικημένες περιοχές δεν πας πάνω από 20...Ελπίζω να το ξεπεράσει κ να το αντιμετωπίσει γρήγορα!!!

*μαζί γράφαμε greedy

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
ευχαριστω πολυ αυτο σιγουρα πρεπει να του το μαθω και κρίμα που δεν του το έμαθα πιο πριν..ναι πρωτη φορά την έβλεπε αλλα και αλλες φόρες οταν δεν ήξερε άγνωστους έκανε χαρουλες μαζί τους...