Αλλαγή συμπεριφοράς

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
Καλημέρα παιδια, ανοίγω το θεμα αυτο διοτι αντιμετωπίζω ενα σοβαρο πρόβλημα εδω και 2 περίπου μερες.. Έχω ενα pug ,τον wicktor 5.5 μηνών..εδω και 1,5 μηνα που τον εχω ειχα καταφέρει με την βοήθεια του πάρκου να του μάθω να τα κανει εξω..και μπορω να πω οτι κρατιόταν μια χαρα!εδω και 2 μερες ομως δεν μπορει να κρατηθεί και συνεχώς ενεργείτε και κατουράει στο παρκο του..π.χ. χθες τον τάισα κατα τις 10,τον αφησα να ηρεμήσει(οπως κανω παντα μετα το φαγητό)και κατα τη 1 τον έβγαλα βολτα..ολα οκ..το πρωι ομως ειδα οτι τα είχε κανει στο παρκο του!και οταν λεω πρωι εννοώ 8 η ωρα..μηπως φταίει που του άλλαξα την τροφή?δεν μπορω να καταλάβω τι εχω κανει λαθος!ο wicktor ηταν ρολόι!3 βολτες την ημερα και δεν ειχαμε ''ατυχηματα''μεσα στο σπιτι!
να αναφερω και κατι αλλο..με την νεα του τροφη κανει περισσοτερα κακα..και περισσοτερες φορες..γιατι?
συγγνωμη εαν σας κουρασα αλλα εχω ανγχωθει πολυ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η αλλαγη τροφης με μεγαλυτερη ποσοτητα ακαθαρσιων ευθυνεται... επισης εκει γυρω στους 6 μηνες ολοι ειχαμε ατυχηματα .. πανω που νομιζαμε οτι εμαθαν...

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
όταν ομως τα ατυχήματα ειναι συνεχείς? αναγκάστηκα να του αλλάξω τροφη διοτι δεν βρήκα την royal canin και του πείρα hills..την οποια τρωει εδω και 2 μέρες..αμα βρω σήμερα και του σταματήσω την hills θα έχω κακα αποτελέσματα?θα το ταλαιπωρήσω το ζωο?
προφανώς επειδή εχει αναγκη να ενεργηθεί περισσοτερο λόγω αλλαγης της τροφης γι αυτο ισως να τα κανει και μεσα στο παρκο του..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97