Αλλαγή συμπεριφοράς

viktoria

Member
18 Ιανουαρίου 2011
5
0
Καλησπέρα,
Έχω ένα λαμπραντοράκι 5 μηνών και μένει στην πυλωτή του σπιτιού. Τους τελευταίους 2 μήνες η εκπαίδευση για την τουαλέτα πήγαινε περίφημα και έκανε την ανάγκη του μόνο στις βόλτες. Τώρα όμως, μέσα σε δέκα μέρες, την έκανε 4 φορές στην πυλωτή. Οι βόλτες δεν μειώθηκαν, ούτε άλλαξαν ώρα, η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον, τον βάζω μερικές φορές και μέσα στο σπίτι- πριν παραήταν ζωηρός:). Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

viktoria

Member
18 Ιανουαρίου 2011
5
0
Καλώς σας βρήκα. Ελεύθερο είναι στην πυλωτή, είναι περιφραγμένη, μόνο το βράδυ μπαίνει σε ένα κλουβί που κατασκευάσαμε. Να προσθέσω ότι τα 2 από τα ατυχήματα που προανέφερα, έγιναν λίγη ώρα αφού βγήκε από το σπίτι στην πυλωτή, αλλά οι επόμενες 2 φορές ήταν σε ανύποπτο χρόνο.

viktoria

Member
18 Ιανουαρίου 2011
5
0
6 με 7..Και σήμερα έχει διάρροια.. Θα τον πάω στο γιατρό το απόγευμα, αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό με το γενικό πρόβλημα.. Δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοια περίπτωση;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω νομίζω οτι ξεκίνησε επειδή αρχισες να το βάζεις μεσα στο σπίτι.. αρα η πυλωτή είναι "εξω" οπότε μπορούμε να κάνουμε τις αναγκες εκει.

viktoria

Member
18 Ιανουαρίου 2011
5
0
Όχι, δεν άλλαξε τροφή. Το πήγα στον κτηνίατρο χθες, γιατί κρύωσε, και μου είπε ότι μπορεί να το προκάλεσε η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ σπιτιού και έξω. Τα κουτάβια, μου είπε, είναι ευαίσθητα μέχρι τους 10-12 μήνες και επίσης, μετά το μπάνιο, πρέπει να μένουν για 15 ώρες εντός. Αυτά είπε ο ειδικός.. Θα περιμένω να δω αν ήταν το κρύωμα που τον επηρέασε ή μπέρδεψε το μέσα-έξω. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97