Η Φρόσω μου, ροτ 12 μηνών, έμεινε λίγες μέρες σε πετ φίλου (σε εξωτερικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο), σε κατάσταση φιλοξενίας.
Το σκυλί "την άκουσε" λίγο, αν και τώρα συνέρχεται, αφού καθημερινά έχουμε θάλασσα και πολλά παιχνίδια στην παραλία. Επίσης τώρα την έχω στο μαγαζί και είμαστε όλη μέρα μαζί. Το βράδι μένει μόνη της και είναι "κυρία".
Και πάμε στο θέμα...
Μέχρι τώρα την τάιζα 2 φορές την ημέρα και με περίμενε να της δώσω εντολή να φάει και έτρωγε με όρεξη.
Τώρα (το θέμα της εντολής δεν άλλαξε), δεν τρώει με όρεξη, γιατί της άφηναν το φαγητό μπροστά της όλη μέρα!
Εγώ μετά από 10 λεπτα της το παίρνω και στο δεύτερο γεύμα κάνω το ίδιο.
Ερώτηση 1: Συνεχίζω να το κάνω, μέχρι να επανέλθει;
Ερώτηση 2: Να συνεχίσω 2 γεύματα τώρα που χρόνισε;
Σημειώστε ότι προτιμούσα τα 2 γεύματα για να μην της επιβαρύνω το πεπτικό με ένα, αφού ακόμα είναι στην ανάπτυξη και χρειάζεται να τρώει καλά.
Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων.
Το σκυλί "την άκουσε" λίγο, αν και τώρα συνέρχεται, αφού καθημερινά έχουμε θάλασσα και πολλά παιχνίδια στην παραλία. Επίσης τώρα την έχω στο μαγαζί και είμαστε όλη μέρα μαζί. Το βράδι μένει μόνη της και είναι "κυρία".
Και πάμε στο θέμα...
Μέχρι τώρα την τάιζα 2 φορές την ημέρα και με περίμενε να της δώσω εντολή να φάει και έτρωγε με όρεξη.
Τώρα (το θέμα της εντολής δεν άλλαξε), δεν τρώει με όρεξη, γιατί της άφηναν το φαγητό μπροστά της όλη μέρα!
Εγώ μετά από 10 λεπτα της το παίρνω και στο δεύτερο γεύμα κάνω το ίδιο.
Ερώτηση 1: Συνεχίζω να το κάνω, μέχρι να επανέλθει;
Ερώτηση 2: Να συνεχίσω 2 γεύματα τώρα που χρόνισε;
Σημειώστε ότι προτιμούσα τα 2 γεύματα για να μην της επιβαρύνω το πεπτικό με ένα, αφού ακόμα είναι στην ανάπτυξη και χρειάζεται να τρώει καλά.
Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων.