Αλλαγή περιβάλλοντος για λίγες μέρες

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ο Ροκ θα χρειαστεί να μείνει για 1 βδομάδα στη Σαλαμίνα. Θα τον έχουν εκεί τα πεθερικά μου και η κόρη μου. Πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα είτε εκεί είτε με την επιστροφή του στο σπίτι μας? Θα χάσει την ρουτίνα του και το κυριότερο, θα τα κάνει όπου να' ναι μέχρι να εγκλιματιστεί?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όλα είναι πιθανά. Αν όμως τηρήσουν το δικό σου πρόγραμμα μπορεί να μην έχει τρομερό πρόβλημα..

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πριν μερικούς μήνες είχα φιλοξενήσει το σκυλάκι μιας φίλης για λίγες μέρες. Δεν υπήρξε κανένα προβλημα ,φρόντισα να μάθω την ρουτίνα του σκύλου βέβαια και να την ακολουθώ. Εφόσον θα είναι μαζί και η κόρη σου που γνωρίζει το σκύλο δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα για τόσο σύντομο διάστημα.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Εμένα μένει συχνά στους γονείς μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που κάνει διακοπές ενώ εγώ λείπω για δουλειά (έχει άλλα σκυλιά και γατιά εκεί το σπίτι και περνάει ζωή χαρισάμενη)! Καλό θα ήταν όμως να συστήσεις στα πεθερικά να μην παρεκλίνουν του προγράμματός σου και να αναθέσεις στην κόρη σου να το προσέχει αυτό το θέμα γιατί απλά μπορεί να "κακομάθει" κάποιες συνήθειες που δεν θα ήθελες, αλλά και να στρεσσαριστεί από την αλλαγή (το πρώτο πάντως το βλέπω πιο πιθανό :p). Πάντως αφού θα είναι μέλος της άμεσής του οικογένειας εκεί (η κόρη σου) δύσκολα να έχει προβλήματα προσαρμογής εκεί ή κατά την επιστροφή του, αν και όντως όλα είναι πιθανά. Δεν θα ανησυχούσα πολύ πάντως.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντως γνωρίζει καλά και τα πεθερικά μου αφού τους βλέπει καθημερινά και επίσης τον φροντίζουν κιόλας. Εγώ φοβάμαι περισσότερο για την αυτή καθεαυτή αλλαγή περιβάλλοντος, το ότι θα είναι σε άλλο σπίτι το οποίο μάλιστα έχει και κήπο.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Τι εννοείς την αυτή καθεαυτή αλλαγή..;;;
Όσο για τον κήπο, ζωή χαρισάμενη.. θα ευχαριστηθεί παιχνίδι..
Η Άλμπα χρειάστηκε 1 φορά τον Ίούνιο να μείνει στους γονείς μου για 3 μέρες(ήταν 3 μηνών τότε) κ δεν ήξερε κ καλά τον χώρο, μια χαρά πήγαν όλα.. δεν είχαμε κανένα θέμα..
Αν εξαιρέσεις πως ο πατέρας μου την είχε καλομάθει με το φαγητό, βέβαια..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul