Λοιποοοοοον η Σίρα μας είναι ένα λυκάκι ημιαιμο απ'ότι φαίνεται η οποία είναι 3,5 μηνών και τρώει εδώ και 2 μήνε και κάτι royal για γερμανικά ποιμενικά.Κανένα θεμα απο τη μερια μου,ουτε εμετοι ουτε μαλακα κακα τριχωμα γυαλιζει και ουτε μυριζει το σκυλι.Τις τελευταιες δεκαπεντε μερες ομως δεν θελεθ= ουτε καν να τη μυριζει.Γυρναει το κεφαλι της αλλου,ουτε να την ακουμπαει.αν της βαλεις κοτοπουλακι μεσα την καταβροχθιζει τρωει και διπλασια ποσοτητα.Επειδη ομως ειμαι στα τελειωματα του 12 κιλου κ δε θελω να παρω καινουριο 12 κιλο με 85 ευρω και να μου παει στράφι σκεφτομουν να το αλλαξω σε οrijen η acana.o τυπος που την πηραμε μας ειχε προτεινει acana και αυτος....
Διαβασα στο φορουμ για την orijen και το μεγαλο ποσοστο πρωτεινης και δεν θεωρω οτι το σκυλι μου τη χρειαζεται αφου δεν τρεχει 3 ωρες την ημερα παρ οτι τρεχει.
Τοσο καιρο που δεν τρωει κανονικα δεν ανεβαινει φυσιολογικα το βαρος της αφου θα επρεπε να ειναι κατα 1 κιλο βαρυτερη φυσιολογικα....Να το τολμήσω και να την αλλάξω;;!Ειμαι σε ολίγον αδιέξοδο....
Διαβασα στο φορουμ για την orijen και το μεγαλο ποσοστο πρωτεινης και δεν θεωρω οτι το σκυλι μου τη χρειαζεται αφου δεν τρεχει 3 ωρες την ημερα παρ οτι τρεχει.
Τοσο καιρο που δεν τρωει κανονικα δεν ανεβαινει φυσιολογικα το βαρος της αφου θα επρεπε να ειναι κατα 1 κιλο βαρυτερη φυσιολογικα....Να το τολμήσω και να την αλλάξω;;!Ειμαι σε ολίγον αδιέξοδο....