Αλλαγή για μικρόσωμο ενήλικο

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εχω ενα Γιορκι που τον Φλεβαρη θα κλεισει τα 9. Απο κουταβι τρωει royal canin, τωρα την mature mini. Δυστυχως πηρα 8κιλο χωρις να το πολυσκεφτω & οταν απο περιεργεια κοιταξα τα συστατικα, ειδα οτι εχουν πρωτο το καλαμποκι!! Ελεος δηλ. Τροφη που θελει να θεωρειται και super premium.... Λεω λοιπον μηπως του αλλαξω τροφη, μολις φτασει το τελος αυτη, αν και του καθεται καλα.

Εχω σκεφτει αρχικα , τις arden grange mini adult, belcando finest croc & acana lamb and apple.

Την πρωτη δε την βρισκω ευκολα, και στη σελιδα του ελληνα αντιπροσωπου δεν αναφερεται καν. Φοβαμαι λοιπον μηπως παει προς καταργηση.

Απ την ιδια εταιρια, θα μας εκανε και η senior, αλλα δε ξερω πως ειναι σε μεγεθος κροκετας. Τη δινει καποιος να μου πει; Ή εστω καποια απο τους adult κωδικους της ιδιας εταιριας?

Για την acana επισης, σκεφτομαι το ιδιο περι μεγεθους, δινει καποιος σε μικροσωμο;

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αυτο μου τη δινει πιο πολυ, που η τιμη δεν εχει σχεση με τα συστατικα. Απο μαρκετινγκ ομως σκιζουν

Τεσπα, καποια γνωμη για τις οαραπανω τροφες?

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
απο το αμαζον να ξερεις οτι βγαινει πιο φτηνα με δωρεαν μεταφορικα (εκτος αν εχεις καλο φιλο τον εμπορα εδω) Arden Grange Mini Adult Lamb and Rice Dog Food 6 Kg: Amazon.co.uk: Grocery που σημαινει 24ε.αν παρεις 2 σακουλια των 6 κιλων θα στα στειλουνε δωρεαν (γενικα απο 25 λιρες και πανω).μετα απο ερευνα προχωρησα στην παραγγελια της applaws ,και ημουν μεταξυ της arden grange και της Fish4Dogs Finest Salmon Complete Regular-Bite Dry Mix 12 kg: Amazon.co.uk: Grocery (κανονικο μεγεθος κροκετας-δεν ξερω αν ειναι καταλληλο για μικρα σκυλακια)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Το regular bite της fish4dogs δεν κάνει για μικρό σκυλάκι, είναι μεγάλες κροκέτες και όχι κανονικές όπως λένε το όνομα τους. Έχει όμως και small bites το οποίο δεν το έχω δει.

fotini1987

Member
3 Αυγούστου 2012
16
3
37
Σε λιγότερο από έναν μήνα θα σταματήσουμε την Puppy και θα μπούμε σε adult… Μέχρι στιγμής τρώει την Pro Plan με Σολωμό…!!!!! Κάνω μια ερεύνα γιατί θα ήθελα να του αλλάξω πιστεύω πως την έχει βαρεθεί…. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή…!!!! Πινσερ 11 μηνών!!!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Καμιά απάντηση, καμιά γνώμη για Applaws; Ηθελα να ρωτήσω επίσης, την Arden του τη δίνω απο τον Μάρτη, μήπως δεν πρέπει να αλλάξω τροφή τόσο σύντομα;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ειδικα οσοι εχετε μικροσωμα σκυλια,δεν αξιζει να ταιζετε ξηρα...θα σας εβγαινε λιγα λεφτα μια ποιοτικη διατροφη με αγνα,φρεσκα,κανονικα προιοντα κ για συμπληρωμα,οκ...κ λιγη κροκετα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog