Αλλαγή Διαδρομής !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ο σκύλος μου είναι ενός χρόνου τον βγάζω 2 φορές τη μέρα βόλτα τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει κ μου αλλάζει διαδρομές στη βόλτα του, εκεί που είχαμε μια συνηθισμένη διαδρομή με μερικές παραλλαγές τώρα όταν φτάνουμε στην διασταύρωση (πάντα πηγαίναμε αριστερά) κάθε φορά αλλάζει κ διαδρομή. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
μήπως βαρέθηκε;;;
μήπως στη συνηθισμένη σας διαδρομή έγινε κάτι, υπάρχει κάτι/κάποιος που δεν πολυγουστάρει;;

σου είναι ενοχλητικό ν'αλλάζεις διαδρομή ή απλώς σου κάνει εντύπωση;;

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν με ενοχλεί καθόλου να αλλάζει διαδρομή απλά μου έκανε εντύπωση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εμφανές σε εκείνη την διαδρομή αν θέλω να τον πάω από εκείνη τον πάω κ δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά νιώθω ότι έχει βαρεθεί κ θέλει να αλλάξει οπότε τον αφήνω να διαλέξει κ μετά πάλι είμαι ο αρχηγός(Βerna). Θυμάμαι ότι η ρουτίνα είναι κάτι που τους αρέσει κ όχι κάτι που δεν τους αρέσει γιατί έτσι νιώθουν πιο ασφαλής κάνω λάθος ?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η ρουτίνα όσον αφορά την καθημερινότητα (βόλτα-φαγητό-ύπνος-βόλτα-φαγητό), έξω θέλουν να ερευνήσουν και καλό είναι να έχουν το μυαλό τους να δουλεύει και να ασχολείται με καινούρια πράγματα, να "σκέφτεται". Μπορεί να δει, να μυρίσει κάτι, και να το ακολουθήσει και έτσι να πάρει άλλο δρόμο.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Όχι δεν τον πήρα ακριβώς από πετ σοπ, τον πήρα μάλλον από κάτι σαν puppy mill δεν ασχολήθηκα εγώ αλλά ο αδερφός μου όποτε δεν ξέρω πολλές λεπτομεριες!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Είπαμε ότι ο σκύλος είναι ζώο ρουτίνας αλλά και συ βρε παιδάκι μου το ίδιο και το ίδιο κάθε μέρα?

Εσύ ο ίδιος δεν βαρέθηκες?:D:p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Όχι δεν βαρέθηκα απλά στη διασταύρωση πηγαίνουμε πάντα αριστερά γιατί έχει πιο μεγάλα πεζοδρόμια πιο ασφαλές λιγότερα αμάξια όλα αυτά ! Και από εκεί κ μετά μπορεί να κάνουμε αλλαγές ανάλογα με την όρεξη μας για πιο μικρή πιο μεγάλη διαδρομή !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97