Αλεργεια κ σκυλος...!!!

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Καταρχην πως στο διαολο γραφεται η αλεργεια?
Anyway ειμαι γενικα αλεργεικος σε πραγματα οπως η σκονη , η γυρη κ γενικα 8 μηνες το χρονο προβλημα με μυτη μπουκωματα κ τετοια...Θα ηθελα να ρωτησω αν ο σκυλος ποθ προκειται να αγορασω θα μου δημιουργησει προβλημα.Κ αν ναι πως μπορω να το αντιμετωπισω.
Κατα καιρους που ερχομαι σε επαφη με γατες κ σκυλους δεν μπορω να ξερω αν μου δημιουργουνε προβλημα επειδη ειναι μικρης διαρκειας η επαφη κ επισης ειναι πιθανο να ειμαι ηδη ψιλοχαλια απο πριν οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν εντεινεται το προβλημα..
Παρακαλω για ουσιαστικη βοηθεια...θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη ανυσηχια..............................ή οχι?

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Μπορεί να υπάρχει αλλεργία στο σάλιο ή τα νεκρά κύτταρα απο το δέρμα του σκύλου ή και στα δύο. Παρότι υπάρχουν φυλές που τις διαφημίζουν σαν υπο-αλλεργικές, η πραγματικότητα απέχει. Ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος, είναι να υποβληθείς σε τεστ. Αν δεν διαπιστωθεί αντίδραση σε αυτά, το πιθανότερο είναι ότι στη συνέχεια δεν θα παρουσιαστεί, υπάρχει δε περίπτωση να φανεί ωφέλιμο στο ανοσοποιητικό. Σε κάθε περίπτωση ο πλέον κατάλληλος να σε συμβουλέψει είναι αλλεργιολόγος.

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ωραια κ αν ειμαι τι κανω?Πως το αντιμετωπιζω?Οκ θα ρωτησω τον αλλεργιολογο αλλα αν ξερει κανεις να μου πει μεχρι τοτε..καλο θα ηταν!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Αν έχεις αλλεργία σε κάτι απο τα δύο, ίσως είναι καλύτερο να μην πάρεις σκύλο. Ακόμα και να την ξεπεράσεις εσύ, ή κάνεις χρήση αντιϊσταμινικών, ή βρεθεί άλλη λύση, αύριο που θα έχεις παιδί θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι διαφορετικός ένας μικρός δερματικός ερεθισμός, απο το εκτεταμένο πρήξιμο ή και το αλλεργικό άσθμα με έντονες κρίσεις.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Όλα εξαρτιώνται από την αλλεργική αντίδραση, αν δεν είναι σημαντική, μερικές φορές η συνεχή επαφή μπορεί να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις, όμως ο καταλληλότερος για να σου απαντήσει είναι ο αλλεργιολόγος σου.