Ας πω λοιπον και εγω πεντε πραγματα για το παιδι μου. Τον λενε Ντελον και ειναι ενα πανεμορφο ημιαιμο κρητικοπουλο. Περιπου 29 μηνων. (Ομως εγω πιστευω πως μοιαζει αρκετα σε danish swedish farmdog, οχι πως οι ρατσες εχουν καμια σημασια για εμενα, αλλα πριν τον υιοθετησω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η φυλη, οποτε εμαθα και κατι καινουργιο στο ψαξιμο μου.) Οπως ειπα λοιπον, ηρθε με πλοιο απο την Κρητη, και παρ'ολο που ζουσε σε χωριο, σηνηθησε πολυ γρηγορα την ζωη στην πολη. Απο την πρωτη στιγμη που με ειδε, αποφασησε οτι θελει να ειμαι ο ανθρωπος του, και εγω αποφασησα οτι θελω να ειναι ο σκυλος μου. Ειναι ενα ιδιαιτερο πλασμα, εμφανως κακοποιημενο απο ενηλικους και παιδια, καθως τα φοβαται σε σημειο να τα κανει πανω του. Εχουμε κανει τεραστια προοδο ομως σε ολα αυτα μεσα στους 11 μηνες που τον εχω πλεον, πραγμα που καποιος μπορει να διαβασει εδω εαν τον ενδιαφερει. Ειναι εξαιρετικα υπακουος και πιανει τα παντα ευκολα. Δε ξερω εαν οποιος τον ειχε τον πρωτο εναμιση χρονο της ζωης του τον ειχε εκπαιδευσει, παντως ηξερε αρκετες λεξεις ηδη. (πραγματικα απορω ρε παιδια πως καποιος μπορει να περασει τοσο καιρο με ενα σκυλο, να αφιερωσει χρονο και ενεργεια στο να του μαθει πραγματα, και μετα να το παρατησει στους πεντε δρομους.) Θα μπορουσα να μιλαω γι αυτον για ωρες ολοκληρες, πραγματικα φερνει χαμογελα οπου και αν παει, και για καποιον λογο ολοι νομιζουν πως ειναι κουταβι.
εδω ειναι στο "καταφυγυο" στην κρητη.
και στις παρακατω φωτογραφιες, ειναι πλεον ασφαλης, υγιης και χαρουμενος στο νεο του σπιτι μαζι μου.
κατα καιρους θα ανεβαζω καινουργιες φωτογραφιες του μικρο σε αυτο το νημα.
εδω ειναι στο "καταφυγυο" στην κρητη.
και στις παρακατω φωτογραφιες, ειναι πλεον ασφαλης, υγιης και χαρουμενος στο νεο του σπιτι μαζι μου.
κατα καιρους θα ανεβαζω καινουργιες φωτογραφιες του μικρο σε αυτο το νημα.