Ακίτα

leftman

New Member
13 Νοεμβρίου 2011
4
0
Καλησπερα , ειμαι καινουργιος στο forum κι θελω να με ενημερεστε σχετικα με την αγορα ενος αμερικανικου ακιτα ! Εψαξα σε 2-3 εκτροφεια ελληνικα ,ομως οι τιμες που παιζουν ειναι "απαγορευτικες " ! Μπορει καποιος να βοηθησει ? γιατι να μην προσπαθησω κι μεσω αγγελιων ή pet shops ?

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
φιλε μου καλέ το φορουμ εχει πολλά θεματα γιατί δεν αγοραζουμε απο πετ αλλά και απο ιδιώτες ......

Ειδικά για την φυλή που σου αρεσει το ρίσκο είναι μεγαλο να παρεις προβληματικό σκυλί ειδικά στην συμπεριφορά του

Μαζεψε λεφτά και κάνε υπομονη για μένα

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Αν θες να πάρεις σκύλο απαλλαγμένο από κληρονομικές ασθένειες θα πάρεις από εκτροφέα....
Απαγορευτικές οι τιμές αλλά αν κάτι σοβαρό σου τύχει από θέμα υγείας θα πληρώσεις τα 5πλάσια.....
Επίσης από αγγελίες που είχε πάρει πριν κάνα χρόνο ένας γνωστός μου Αμερικάνικο Ακίτα, όταν μεγάλωσε κατάλαβε ότι είναι και 10% Γερμανικός ποιμενικός....
Με λίγα λόγια θα πληρώσεις για να πάρεις ιμίαιμο.....Αν είναι να πληρώσεις για ιμίαιμο, δεν πας από καμία φιλοζωική?
Να στο δώσουν και δωρεάν????

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλησπερα , ειμαι καινουργιος στο forum κι θελω να με ενημερεστε σχετικα με την αγορα ενος αμερικανικου ακιτα ! Εψαξα σε 2-3 εκτροφεια ελληνικα ,ομως οι τιμες που παιζουν ειναι "απαγορευτικες " ! Μπορει καποιος να βοηθησει ? γιατι να μην προσπαθησω κι μεσω αγγελιων ή pet shops ?
Θα στο θέσω αλλιώς για να καταλάβεις το γιατί.
Αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και βγάλει μια άλλη εταιρία ένα που να του μοιάζει εσύ ποιο θα αγοράσεις??? Το ημιτασιόν ή το γνήσιο??
Και σκέψου ότι το παράδειγμα έχει να κάνει με άψυχο αντικείμενο.
Μην κάνεις βιαστική αγορά. Αν δεν έχεις τα απαραίτητα χρήματα περίμενε μέχρι να τα μαζέψεις και μέχρι τότε ψάξε εκτροφεία πάρε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς από όσες περισσότερες πηγές μπορείς για τα Ακίτα και μετά όταν θα είσαι έτοιμος προχώρα στην αγορά.

leftman

New Member
13 Νοεμβρίου 2011
4
0
ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις ! Βρηκα ενα εκτροφειο στην Καλαματα κι ενα στην Θεσσαλονικη ! Ξερεις κανεις καποιο αλλο ? Γνωριζω για την Κοε κι θα απευθυνθω αυριο πια !! αλλα καθε αποψη δεκτη !

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
Ποια ειναι τα 2-3 εκτροφεια που μιλησες? 3 ειναι ολα.
Στην Καλαματα το Akita's House, στον Αγ. Αθανασιο Θεσ/νικης το Bearlook και στην Καστορια (εμεις), το Daikatana. Βρηκες αλλους? Εχω ακουσει για καποιους ιδιωτες που κανουν γεννες και δηλωνουν εκτροφεις, και μαλιστα οτι ταχα ασχολουνται και πολλα χρονια. Κανε την ερευνα σου και προσεχε.

Γνωριζω οτι και το Akita's House και το Bearlook εχουν κουταβια τωρα. Δεν ξερω ομως αν υπαρχουν διαθεσιμα.
Το Daikatana δεν εχει γεννα τωρα.

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Και μη ξεχνας οτι μονο με καθαροαιμο θα μπορεις να απολαυσεις το 100% των χαρακτηριστικων της ρατσας που επιθυμεις. Καθε ρατσα ειναι ξεχωριστη , λογω καποιων χαρακτηριστικων (για χαρακτηρα μιλαω) για τα οποια εισαι σιγουρος ΜΟΝΟ οταν παιρνεις καθαροαιμο σκυλι.