Το τεράστιο και τραγικότατο πρόβλημα με τα χιλιάδες δύσμοιρα αδέσποτα στην χώρα μας, προέρχεται κατά 80% από τέτοιες καταστάσεις.
Ας πούμε ότι...εντάξει που το πήρες, γι'αυτό άλλωστε και όταν άνοιξες το πρώτο σου θέμα, δεν είπα κουβέντα. Δεν θυμάμαι βέβαια αν είχες αναφέρει ότι το πλήρωσες κιόλας και η εμπειρία σ'αυτό το φόρουμ και μην το πάρεις προσωπικά, έχει δείξει ότι μιας πληροφορίας που αποκρύβεται, συνήθως ακολουθούν κι άλλες.
Σου απαντούν λοιπόν, σ'εκείνο το θέμα σου, κάποιοι εντελώς καμμένοι και πικραμένοι από τέτοιες καταστάσεις, σου συμπαραστέκονται, σε βοηθούν στην προσπάθεια διάσωσης και σου εύχονται όλα, να πάνε καλά για το κουτάβι και για σένα. Μια χαρά λοιπόν.
Κι έρχεσαι εδώ και ανοίγεις νέο θέμα, όπου δεν είναι απαραίτητο ο καθένας, μεταξύ των οποίων κι εγώ, ούτε να θυμάται ότι προυπήρξε κάποιο άλλο, ούτε τι είχε ειπωθεί εκεί και δηλώνεις με περηφάνεια και όλο χαρά, ότι αγόρασες σκυλάκι από γέννα ιδιώτη, μάλιστα ως μία συγκεκριμένη ράτσα, που τελικά δεν είναι και πείτε μου τι μπορεί να είναι...κλπ κλπ κλπ
Καταλαβαίνεις το άτοπο;
Εγώ το μόνο που βλέπω σ'αυτό εδώ το θέμα, είναι ότι μπορεί κάποιος που θα μπει να το διαβάσει, να πει...α...τι ωραία...τι ωραίο σκυλάκι...από ιδιώτη ε;...για κάτσε ν'ανοίξω κι εγώ την χρυσή ευκαιρία να κάνω την τύχη μου.
Γι'αυτό σου είπα, ότι αν τουλάχιστον είχες συνεχίσει στο αρχικό σου θέμα, δεν θα ανοιγόταν νέος κύκλος συζητήσεων.
Κι αν πάλι ένα ωραίο πρωί ξαναξεχαστείς και τύχει να ανοίξεις κι άλλο νέο θέμα, κάνοντας τον ίδιο πρόλογο, χωρίς όμως να συμπληρώσεις τα απαραίτητα αποτρεπτικά προς οποιονδήποτε το σκεφτεί στοιχεία, τότε να περιμένεις σίγουρα την ίδια απάντηση, από εμένα τουλάχιστον.
Κι ελπίζω στην εκτός φόρουμ ζωή σου, οι δηλώσεις προς φίλους και γνωστούς, να μην είναι του τύπου...έτσι γούσταρα...έτσι έκανα...λ/σμό δεν δίνω και κάνε κι εσύ το ίδιο...αλλά...δυστυχώς ρε γαμώτο δεν ήξερα και την πάτησα και δόξα το Θεό το σκυλάκι μου είναι μια χαρά στην υγεία του, αλλά βρε παιδιά μακριά εσείς από τέτοιους καραγκιόζηδες. Μην σας κοροιδέψουν όπως κι εμένα...
Και με ακόμα πιο δραματικό τόνο θα έλεγα...