Ακίτα με λαμπραντόρ ή γκόλντεν ριτρίβερ;;

akita aiko

Member
5 Απριλίου 2012
21
0
καλημέρα σας,

με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον 2,5 μηνών πανέμορφο Άικο!!! τον αγόρασα απο ιδιώτη σαν ακιτα, η αλήθεια είναι οτι η δομή σώματος και κάποια χαρακτηριστικά όπως η μεμβράνη στα δάχτυλα , η στριφογυριστή ουρά , το τρίχωμα , αλλά το ματάκι μας ξεφεύγει !!

δεν έχω κάποιο πρόβλημα γιατί εννοείται πως τον υπεραγαπώ και δεν τον αλλάζω απλά θα ήθελα να μου πείτε και εσεις με τι διασταύρωση τον βλέπετε? μήπως έχετε περισσότερη εμπειρία.

ευχαριστώ

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
Εδωσες χρήματα σε έναν βλάκα που σε κορόιδεψε, για να αγοράσεις ένα ότι να 'ναι, αλλά κατά τα λοιπά συμπαθέστατο, ημίαιμο και το πρόβλημά σου είναι, τι έχει χρησιμοποιηθεί για την "συνταγή";

Πόσο καιρό διαβάζεις το φόρουμ είπαμε; :rolleyes:

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Έγω δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία για να απαντήσω στο ερώτημα σου αλλά ήθελα να σου πω πως είναι απίστευτα γλυκό να το χαίρεσαι ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
Τώρα είδα ότι τα έχεις ακούσει και πιο εξονυχιστικά στο άλλο θέμα σου.

Γιατί δεν συνέχισες εκεί, για να μην ξανακούσεις τα ίδια και άνοιξες νέο;

akita aiko

Member
5 Απριλίου 2012
21
0
Τώρα είδα ότι τα έχεις ακούσει και πιο εξονυχιστικά στο άλλο θέμα σου.

Γιατί δεν συνέχισες εκεί, για να μην ξανακούσεις τα ίδια και άνοιξες νέο;
Πρωτον χαλαρωσε λιγο με την επιθεση , δευτερον δεν το πιασα υπαρχει καποιος περιορισμος στο φορουμ που λεει οτι δεν μπορεις να ανοιγεις οτι θεμα θελεις για οποιαδηποτε ερωτηση??? η μηπως υπαρχει περιορισμος στον να γραφουν ανθρωποι που αγορασαν απο καποιο βλακα ενα οτι να ναι συμπαθεσταστο ημιαίμο???

και στην τελικη ποιος/ ποια εισαι εσυ για να μου τα χωνεις , οι επιλογες οπως και τα λαθη ειναι προσωπικα και αν δεν γουσταρεις μην απαντας, η λογοκρισια εχει παυσει να υπαρχει εδω κ πολλες δεκαετιες. λαθος???

αυτα, φιλοζωε/η σωστε ανθρωπε που δεν κανεις λαθη!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
ok...αφού εσύ δεν έχεις πρόβλημα με την επανάληψη [η οποία και μήτηρ μαθήσεως], θα έχω εγώ;

Κανένας λοιπόν περιορισμός σε τίποτα, αλλίμονο...και φυσικά γουστάρω τα μάλλα να απαντάω, ρώτα ότι θέλεις :wink:

Μεταξύ μας πάντως...έχεις ανοίξει το άλλο θέμα, τα έχεις ακούσει κι εκεί και θεωρητικά έχεις καταλάβει και ξεκινάς αυτό το θέμα:

...
με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον 2,5 μηνών πανέμορφο Άικο!!! τον αγόρασα απο ιδιώτη σαν ακιτα
Και σου φταίω εγώ;

Οφείλω λοιπόν να τα επαναλάβω, για όποιον δει μόνο αυτό το θέμα και όχι το άλλο, ότι ΠΟΤΕ δεν αγοράζουμε σκυλάκι, από pet shop και από ιδιώτη, που ζευγαρώνει το σκυλί του.

Και για όποιον άλλον αναρωτηθεί...εγώ είμ'εγώ...βζωνάκι γοργό...κλπ κλπ [δεν θυμάμαι παρακάτω :rolleyes:]

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
και στην τελικη ποιος/ ποια εισαι εσυ για να μου τα χωνεις , οι επιλογες οπως και τα λαθη ειναι προσωπικα και αν δεν γουσταρεις μην απαντας, η λογοκρισια εχει παυσει να υπαρχει εδω κ πολλες δεκαετιες. λαθος???
Εγωιστικό εκ μέρους σου αυτό που λες.
Ο άνθρωπος που σου έδωσε το κουτάβι αύριο μεθαύριο θα ξανακάνει γέννα για να γεμίσει με κι'αλλα ημίαιμα τους δρόμους μας ή να τα δώσει σε κακούς ιδιοκτήτες. Στην ίδια κοινωνία ζουμε, οι επιλογές σου ειδικά σε αυτό που διάλεξες "χτυπά" κάτω απο την ζώνη την κυνοφιλία.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δηλαδή τι έπρεπε να γράψει;
Με ντροπή σας παρουσιάζω...
Το σκυλάκι της είναι, με άγχος το μεγάλωσε, υποθέτω ότι θέλει να το καμαρώνει.
Δεν γνώριζε... μπήκε εδώ και θα μάθει εν καιρώ πολλά και διάφορα! (εάν καταφέρει να αντεξει την πίεση και τις όσες προσβλητικές επιθέσεις)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων...

epial αυτό κατάλαβες;

Οτι έπρεπε να έχει πέσει στα πατώματα από την ντροπή της και να φοβάται να εμφανισθεί;

Δεν γνώριζε...μπήκε εδώ...έμαθε και μαθαίνει όπως όλοι μας και εγώ προσωπικά όσες φορές αναφερθεί αγορά από γέννα ιδιώτη, θα έχω ακριβώς την ίδια αντίδραση. Και χειρότερη μη σου πω...

Και έχω αντέξει και αντέχω μια χαρά, πάρα πολλές πιέσεις και προσβλητικές προσωπικές επιθέσεις.

Αρα...κοινά μέτρα και σταθμά για όλους μας.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Κι εγώ όταν θα βλέπω αγενή επίθεση αντι νουθεσίας θα έχω ακριβώς την ίδια αντίδραση. Και χειρότερη μη σου πω...

Αρα...κοινά μέτρα και σταθμά για όλους μας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
χαχα...εποικοδομητικός διάλογος δεν λέω...:rolleyes:

Διαγωνισμός μεγέθους...σούπερ!!!!!

Αν έχεις το κέφι, αν λέω...θα ήθελες να αναφερθείς και στο επίμαχο θέμα της γέννας από ιδιώτη, ή το θεωρείς off topic;

Γιατί εμένα αυτό είναι το θέμα μου. Και όχι όλα τ'άλλα.

Αν έχεις να αντιπείς κάτι πάνω σ'αυτό, ευχαρίστως να το συνεχίσουμε, ειδάλλως δεν σκοπεύω να συνεχίσω τέτοιο διάλογο. Στο λέω για να μην παρεξηγηθείς, αν δεν σου απαντήσω σε αντίστοιχο σχόλιο.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Αλλη ιδέα είχα περι σκυλων όταν βρήκα τον δικό μου και δεν είχα προβληματιστεί για τίποτα και άλλη τώρα.
Τις τωρινές απόψεις μου, οι οποίες συμπίπτουν γι αυτό το θέμα με τις δικές σου, προσπαθώ να τις κανω αποδεκτες σε αυτούς που συγχρωτίζομαι.
Ομως εξακολουθώ να πιστεύω ότι βιαίως θα καταφερνα πολύ λιγότερα κι ας φαινόμουν σε τρίτους ο υπέρμαχος υπερασπιστής της ευζωίας των σκύλων.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Επειδή δεν μπορώ να κάνω ΕDIT θέλω να διευκρινήσω και παρακαλώ το «κι ας φαινόμουν σε τρίτους ο υπέρμαχος υπερασπιστής της ευζωίας των σκύλων.» από το ανωτέρω πόστ να μην θεωρηθεί ότι αναφερόταν στην Μαρεκο.
Αλλος ήταν ο σκοπός του!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
θα ήθελες να αναφερθείς και στο επίμαχο θέμα της γέννας από ιδιώτη, ή το θεωρείς off topic;
το επίμαχο θέμα είναι το τι έχει η διασταύρωση...
όχι η γέννα του ιδιώτη....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.842
20.183
Το επίμαχο για μένα εννοούσα.

Η συγκεκριμένη διασταύρωση έπρεπε να έχει σε κάθε γωνία, φανάρια αναμένα κατακόκκινα.
Οτιδήποτε εκτός αυτού, το αφήνω να το βρουν άλλοι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ρε παιδιά ο άνθρωπος έκανε το λάθος και πήρε απο ιδιώτη, έμαθε οτι δεν έπρεπε και (ελπιζω οτι) απο εδω και πέρα θα ξέρει που να απευθυνθεί για ένα σωστό σκυλί(αν κάνω κάποιο λάθος επειδη δεν έχω παρακολουθήσει άλλα θέματα του χρήστη να με διορθώσετε). Απο εκεί και πέρα ρωτάει κατι που τον απασχολεί, εμένα πάντως η μουρίτσα του μου θυμίζει λίγο λαμπ

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Με ακίτα δεν μοιάζει καθόλου το σκυλί, μόνο η ουρά ίσως.
Αντί να νευριάζεις με το Μαρέκο, γιατί δε νευριάζεις με το π@π@ρι που σου πούλησε αυτό το πανέμορφο ημίαιμο σκυλάκι για ακίτα????
Να σου ζήσει και να διαβάσεις το φόρουμε για να το μεγαλώσεις όσο πιο σωστά γίνεται.