Αηδιαστικό είδος

Status
Κλειδωμένο θέμα

kostas898

New Member
8 Ιουνίου 2011
1
0
Καλησπερα σας,

ειμαι νεο μελος και θελω να γραψω για μια εμπειρια που ειχα σημερα με ενα σκυλι που μου δημιουργησε απυθμενο μισος και απεχθεια για το ειδος. Κυριως αισθανομαι την αναγκη να το γραψω γιατι ειμαι σοκαρισμενος.

Η κοπελα μου εχει μια σκυλιτσα ενος ετους που ηταν αδεσποτη. Ειναι ενα ηλιθιο πλασμα μεσα στην τρελη χαρα που σε γρατζουναει και σε γλυφει συνεχεια με φοβερη αθωοτητα.

Σημερα ομως αφου εφαγε αρχισε να τρεχει δεξια αριστερα και μετα τα εκανε στο μπαλκονι. Και το χειροτερο... τα μυρισε αμεσως και τα εφαγε λαιμαργα! Και μετα συνεχισε τις χαρουλες το σιχαμενο πλασμα! Και αφου ειδε οτι δε εχω διαθεση να παιξω εκατσε και εγλυψε τον πρωκτο της καλα καλα... και με κοιταγε μεσα στην αθωοτητα!

Μου ρθε να την πιασω και να την πεταξω απο το μπαλκονι.

Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να συμβιωνει ο ανθρωπος με ενα τοσο σιχαμερο πλασμα.

Διαβασα οτι οι σκυλοι τα τρωνε για διαφορους λογους (στρες, ενζυμα, βιταμινη Β1, βαρεμαρα, φοβο μην τιμωρηθουν που τα κανανε μες στη μεση). Παρ'ολα αυτα ειναι αδικαιολογητη αηδια!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να συμβιωνει ο ανθρωπος με ενα τοσο σιχαμερο πλασμα.
Εδώ συμβιώνει ο σκύλος με το πλέον αηδιαστικό, σιχαμερό, άθλιο, επικίνδυνο πλάσμα του πλανήτη - τον άνθρωπο. Αυτό έλειπε να είχαμε εμείς πρόβλημα! Τιμή μας που μας ανέχονται!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σε καταλαβαινω... εγω θα την ειχα πεταξει. :cool:

Βαλτοι ειστε ολοι σημερα ?:maria:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
μίσος, απέχθεια για το είδος? σοκαρισμένος? ηλίθιο πλάσμα? σιχαμερό πλάσμα?
αδικαιολόγητη ή οχι αηδία το σίγουρο είναι οτι αν την πετάξεις από το μπαλκόνι σίγουρα δε θα διορθωθεί αυτή η άσχημη συνήθεια!
αλλά ειλικρινά μπορείς να μου λύσεις μια απορία? γράφτηκες σε ένα φόρουμ για σκυλους για να μοιραστείς αυτήν την εμπειρία σου που σου δημιούργησε μίσος και απέχθεια για το είδος που εμείς λατρεύουμε και ζούμε μαζί του? ειλικρινά απορώ....:confused:

μήπως έχεις κάποια ερώτηση να κάνεις που εγώ δεν διακρίνω? όπως πως μπορεί Η ΚΟΠΕΛΑ μου να διορθώσει αυτή τη συνήθεια?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ζέστη... Παραλία... Θάλασσα!... Εκεί να δεις αηδιαστικά πλάσματα! Τα κάνουν εκεί που κολυμπάνε τα θαλάσσια και μη όντα! :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έχεις κάνει αυτή τη συζήτηση με την κοπέλα σου (και ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας) και δε σε έχει πετάξει ακόμα από το μπαλκόνι????? :eek::eek:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γράφτε! Γράφτε! γιατι σε λιγο θα πεσει ο server(σιγα μην αντεξει, θα λιωσει και αυτος)...!!! :p:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Έχεις κάνει αυτή τη συζήτηση με την κοπέλα σου (και ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας) και δε σε έχει πετάξει ακόμα από το μπαλκόνι????? :eek::eek:
Μάλλον όχι επειδή το μπαλκόνι είναι το μόνο υπαρκτό πρόσωπο της ιστορίας :p

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το θέμα βέβαια κλειδώνεται μια που το μέλος που το άνοιξε δεν δείχνει να αναζητεί λύσεις για "κακή συνήθεια" του σκύλου του, αλλά θεωρεί "κακή συνήθεια" του ανθρώπου τον σκύλο.

Άρα, off (και wrong) forum!

Ευχαριστούμε!

Status
Κλειδωμένο θέμα