Αδηλωτη γενα

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
35
Καλησπερα παιδια ερωτηση αν η γενα δεν εχει δηλωθει απο τον ιδιοκτητη το σκυλι δεν μπορει να βγαλει χαρτια-pedigre.επειγων ευχαριστω

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Τι εννοείς; Τι χαρτιά; Σκυλί που δεν είναι απο εκτροφέα προφανώς δεν εχει pedigree.

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
35
Το σκυλι που θα μου δωσουν ειναι απο ιδιωτη.η ερωτηση μιυ ειναι μετα θα μπορεσω να το ζευγαρωσω χωρις χαρτια?μπορω με καποιο αλλο τροπο να πιστοποιησω τη ρατσα του.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
To σκυλί ή έχει pedgree ή δεν έχει. Δεν το αποκτά με τον καιρό.
Να το ζευγαρώσεις με ποιο σκοπό; Τι εννοείς; Αν το σκυλί δεν είναι στειρωμένο προφανώς μπορεί να ζευγαρώσει. Από τέτοια ζευγαρώματα γεμίζουν οι δρόμοι πεταμένα κουτάβια, δεν πέφτουν από τον ουρανό.
Αν εννοείς να ανοίξεις εκτροφέιο, όχι, δεν ξεκινας με τυχαίο κουτάβι.

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
35
Οχι παιδια δεν ειμαι τετοιος τυπος εχω και αλλο σκυλι.απλα αν θελω να το ζευγαρωσω με ενα αλλο μαλινουα για κουταβια για εμενα οχι να ανοιξω εκτροφειο πως θα μου δωσει ο αλλος το σκυλι για ζευγαρωμα εαν δεν ξερει αν ειναι καθαρο μαλινουα.σορυ αν τα λεω καπος απλα δεν γνωριζω τοσο εμπεριστατομενα πραγματα

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Το σκυλι που θα μου δωσουν ειναι απο ιδιωτη.η ερωτηση μιυ ειναι μετα θα μπορεσω να το ζευγαρωσω χωρις χαρτια?μπορω με καποιο αλλο τροπο να πιστοποιησω τη ρατσα του.
1ον απο ιδιώτη παίρνεις "γουρούνι στο σακί" μιλάς μόνο για εμφάνιση και ότι σου κάτσει...
2ον θέλεις να αγοράσεις σκύλο για αναπαραγωγή ή για σένα; (τελείως διαφορετικά θέματα)

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Αν δεν απατώμαι, αναπαραγωγή από ιδιώτη με σκοπό την πώληση χωρίς άδεια είναι παράνομη. Και το σκυλί προφανώς δεν είναι καθαρό. Θέλεις να αγοράσεις "επιβήτορα" για να πουλάς τις υπηρεσίες του σε backyard breeders; Πες πως δεν κατάλαβα καλα!

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
35
Για εμενατα θελω παιδια εγω μεγαλη αυλη και τα γουσταρω αλλα με την προιποθεση να μπορεσω να το ζευγαρωσω και να παρω 2 ακομα κουταβια για εμενα.καμια σχεση με το να πουλησω κλπ μην πηγαινει αλλου το θεμα.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Και τα υπόλοιπα που θα γεννήσει αυτό το υποθετικό σκυλί; Και τι σε νοιάζουν τα χαρτιά για να τα έχεις στην αυλή; Με μπέρδεψες τώρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Φίλε Νίκο, τέτοια "ότι να'ναι" κουτάβια, σ'αυτό το σχεδιάκι, μπορώ να σου φέρω και σήμερα ακόμη. Δώσε δ/νση και πες μου τεμάχια (y)

Και...σε παρακαλώ, μην φέρεις άλλα τέτοια "ότι να'ναι" κουτάβια στον μάταιο τούτο κόσμο. Θα σου δώκω το τηλέφωνό μου, όποτε ξεμένεις, να σου στέλνω. Πρόμις!

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Χωρις πλάκα, αν θες μια αγέλη σκύλων και έχεις το χώρο και το μεράκι, πραγματικά μια απλή αναζήτηση σε αγγελιές ή μια ερώτηση σε φιλοζωικές της περιοχής σου, και έχεις 10 μέχρι αύριο το πρωί. Θες να είναι καθαρόαιμα ή δε θες τελικά;

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
35
Οποτε προτεινεται να παω να παρω απο εκτροφειο ενα κουτανι ετοιμο με τα ολα του.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
"Φυσικά" και θέλω να είναι καθαρόαιμα δεν υπάρχει. Εγώ ας πούμε, "φυσικά" και δεν θέλω, κάποιος πρέπει να μαζεύει και τα κουτάβια που πετιούνται από τέτοια ζευγαρώματα που περιγράφεις :)
Αν θες καθαροαιμο, πας σε εκτροφείο. Αν θες να εκτρέφεις σκύλους, ανοίγεις εκτροφείο,

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
35
Ρε παιδια τι να το παρω το σκυλι 2 χρονων προφανος και το θελω κουταβι να το μεγαλωσω εγω..μπορει να ςχω μπερδευτει καπου εγω και να μην εχω κΤαλαβει κατι

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Γιατι να παρεις σκυλί 2 χρονών;;; Ποιος σου το είπε αυτό;