Αδέσποτο τραυματισμένο πιτ μπουλ στην Λ. Ηρακλείου

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Στην Λ. Ηρακλείου κοντά στην έξοδο για Αττική οδό υπάρχει ένα αδέσποτο ημίαιο αρσενικό πιτμπουλ, ο σκύλος είχε σημάδια από δαγκώματα στο σώμα του και κυρίως στο πρόσωπο και τα χείλι του στο αριστερό μέρος λίγο κρεμότανε από δάγκωμα και το ένα του μάτι ήταν λίγο κλειστό φαίνονταν άρρωστο, φαίνονταν επίσης να κουτσαίνει προφανώς τον σκύλο κάποιοι τον είχανε για κυνομαχίες και τον παρατήσανε..

Πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν ήξερα πως να το βοηθήσω ή που να απευθυνθώ (δεν είμαστε σε καποιά ανεπτυγμένη χώρα όπου θα μπορούσες να καλέσεις και να το πάρουν να το φροντίσουν)

Αν κάποιος είναι εκεί κοντά και μπορεί να το βοηθήσει ας κάνει κάτι ή γράψτε συμβουλές πως μπορεί να γίνει κάτι για αυτό τον σκύλο.

Παρακάτω είναι οι φωτογραφίες του

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
σου προτείνω να καλέσεις τη φιλοζωική όπου θα το αναλάβουν..!
Το θέμα είναι και αυτό, δεν ξέρω όπως και πάρα πολλοί άλλοι που βρίσκεται η φιλοζωική και τηλέφωνα! Μια φορά που χρειάστηκα και έπερνα ένα σωρό τηλέφωνο και δεν ίδρωνε το αυτί κανενός!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Υπαρχει και το pit bull rescue. Αν κανεις ενα ψαξιμο στον γουγλη θα το βρεις.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ρώτα τον γουγλη να σου βρεί τα τηλέφωνα η έστω κάποια άλλη φιλοζωική που είναι λίγο πιό πέρα να σου τα δώσει.κρίμα πάντως τέτοια σκυλιά να είναι αδέσποτα.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Επειδη ειμαι εθελοντης στη Ν.Φιλ/φεια στο λεω απο τωρα οτι πολυ μα παρα πολυ δυσκολα θα αναλαβουν το περιστατικο λογω υπερπληθυσμου στο καταφυγειο.
Κ πριν πεταχτει κανεις και πει τιποτα...επειδη ως εθελοντης εγω και καποιοι αλλοι βαζουμε απο την αδεια τσεπη μας για αυτα τα σκυλια και εχουμε υπερβει κατα πολυ τα ορια μας...γιατι ποτε κανεις απο οσους προτρεπουν καποιον να ειδοποιησει καποια φιλοζωικη δεν κανουν κατι οι ιδιοι?...και οταν ανταποκρινεται η εκαστοτε φιλοζωικη γιατι μετα εξαφανιζονται θεωρωντας οτι εκαναν το χρεος τους?

Μπορεις να θες να τον πας σε ενα κτηνιατρο...αν εχεις αμαξι δεν ειναι δυσκολο.

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
Επειδη ειμαι εθελοντης στη Ν.Φιλ/φεια στο λεω απο τωρα οτι πολυ μα παρα πολυ δυσκολα θα αναλαβουν το περιστατικο λογω υπερπληθυσμου στο καταφυγειο.
Κ πριν πεταχτει κανεις και πει τιποτα...επειδη ως εθελοντης εγω και καποιοι αλλοι βαζουμε απο την αδεια τσεπη μας για αυτα τα σκυλια και εχουμε υπερβει κατα πολυ τα ορια μας...γιατι ποτε κανεις απο οσους προτρεπουν καποιον να ειδοποιησει καποια φιλοζωικη δεν κανουν κατι οι ιδιοι?...και οταν ανταποκρινεται η εκαστοτε φιλοζωικη γιατι μετα εξαφανιζονται θεωρωντας οτι εκαναν το χρεος τους?

+++++ συμφωνω απολυτως!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
κρίμα πάντως τέτοια σκυλιά να είναι αδέσποτα.
Αυτή είναι μια φράση που ακούω ή διαβάζω αρκετά συχνά και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω... Υπάρχουν δηλαδή και άλλα σκυλιά για τα οποία δεν είναι κρίμα να είναι αδέσποτα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129

Μ'αρέσεις όλο και περισσότερο!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αυτή είναι μια φράση που ακούω ή διαβάζω αρκετά συχνά και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω... Υπάρχουν δηλαδή και άλλα σκυλιά για τα οποία δεν είναι κρίμα να είναι αδέσποτα;
Προφανώς το γράφουν με την έννοια...."κρίμα να υπάρχουν τέτοια σκυλιά αδέσποτα...την στιγμή που πάρα πολλοί άνθρωποι τα ζητάνε"
Και όχι με την έννοια..."κρίμα να είναι τέτοια σκυλιά αδέσποτα....τα άλλα καλά να πάθουν"

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Μιας και λεμε για φιλοζωικες.Γνωριζετε αν κοντα στο Περιστερι υπαρχει καποια?Βλεπω ενα κουταβι καθε μερα δεμενο εξω σε ενα δεντρο στο πεζοδρομιο..Το εχει ενας παππου σχεδον ολη μερα εξω και αυτος η καθετε διπλα στο καφενειο η ειναι μεσα στο σπιτι..Για βολτα ουτε λογος..Το παρατηρω καποιες βδομαδες και μαλιστα βλεπω οτι εχει αρχισει να διαμορφωνει επιθετικες τασεις για οσους περνανε γαυγιζοντας του η προσπαθωντας να αρπαξει το πατζακι τους..Σιγουρα αυτο ειναι κακοποιηση και αν μπορουσα θα το επαιρνα εγω..αλλα δεν μπορω..οποτε ψαχνω καποια φιλοζωικη!γνωριζει καποιος κατι?

Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Μιας και λεμε για φιλοζωικες.Γνωριζετε αν κοντα στο Περιστερι υπαρχει καποια?Βλεπω ενα κουταβι καθε μερα δεμενο εξω σε ενα δεντρο στο πεζοδρομιο..Το εχει ενας παππου σχεδον ολη μερα εξω και αυτος η καθετε διπλα στο καφενειο η ειναι μεσα στο σπιτι..Για βολτα ουτε λογος..Το παρατηρω καποιες βδομαδες και μαλιστα βλεπω οτι εχει αρχισει να διαμορφωνει επιθετικες τασεις για οσους περνανε γαυγιζοντας του η προσπαθωντας να αρπαξει το πατζακι τους..Σιγουρα αυτο ειναι κακοποιηση και αν μπορουσα θα το επαιρνα εγω..αλλα δεν μπορω..οποτε ψαχνω καποια φιλοζωικη!γνωριζει καποιος κατι?
Άνοιξε νέο θέμα εάν θες μπας και πάρεις κάποια απάντηση..

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
μπορεις να κανεις καταγγελια εσυ!
ολες οι φιλοζωικες ειναι τιγκα στα ζωα...εφ'οσων λιγοι πανε και υιοθετουνε και περισσοτεροι πανε και αγοραζουνε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn