Αδέσποτο κουτάβι...

nikoky

Member
10 Μαρτίου 2011
14
0
Αθήνα
Βρήκα και μάζεψα ένα αδέσποτο κουταβάκι στο Χολαργό. Πρέπει να είναι περίπου 2 μηνών και πολύ φοβισμένο. Το έχω προς το παρόν στην ταράτσα γιατί στο σπίτι υπάρχει άλλος σκύλος και δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθούν αν είναι μόνα τους...
Ξέρει κανείς κάποιο κτηνίατρο στην ευρύτερη περιοχή που να συνεργάζεται με φιλοζωικές και να μπορεί να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες εξέτασης και εμβολιασμού;
Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αύριο - μήπως υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται να το κρατήσει;
Είναι γλυκύτατο και μαυρόασπρο - μάλλον θα γίνει μεσαίου μεγέθους...
Περισσότερα αύριο

Last edited:

nikoky

Member
10 Μαρτίου 2011
14
0
Αθήνα
κατ' αρχήν ρωτάω για γιατρό αν ξέρει κανείς να το κοιτάξει... και μετά θα δούμε για αγγελίες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ξέρει κανείς κάποιο κτηνίατρο στην ευρύτερη περιοχή που να συνεργάζεται με φιλοζωικές και να μπορεί να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες εξέτασης και εμβολιασμού;
O τσάμπας έχει πεθάνει προ πολλού και ανεπιστρεπτί...
Ακόμη και στον χρυσό οδηγό να μπεις, κάποιον γιατρό θα βρεις κοντά σου.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.995
Πειραιάς
καλημερα , αν ο σκυλος σου δεν ειναι ακοινωνητος και επικινδυνος ειναι απιθανο να επιτεθει στο κουταβι . δε βρισκω κανενα λογο να ειναι στην ταρατσα. αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι συντροφια και αγαπη.
εξηγησε στον γιατρο την περιπτωση και συζητα το για τα χρηματα ,πιστευω κατι να βγει.

toulis

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
50
12
Αθήνα
Καλιμέρα και απο εμένα

Αν μπορω να βοϊθήσω κιτα και στο δικό μου νίμα ( βοήθια για αδεσποτακιι ) που μου πρότειναν ένα κτηνίατρο.

Δεν είναι τσάμπα βέβαια αλλά αφού το μάζεψες μην κωλώσεις στο χρηματικό.

εσύ που το βρήκες , μήπως είναι αδέρφια με το δικό μου;

nikoky

Member
10 Μαρτίου 2011
14
0
Αθήνα
έκοβε βόλτες 2-3 μέρες τώρα στη πλατεία δημοκρατίας (στο ταχυδρομείο) πολύ φοβισμένο.

με πολλά παιχνίδια με τη δικιά μου ξεθάρεψε και μας ακολούθησε και έτσι κατάφερα να το μαζέψω. του άφησα νερό και φαΐ και έφυγα :(

δυστυχώς είμαι δουλειά και σε λίγο που θα γυρίσω σπίτι θα δω τι κάνει... :confused:

δεν μπορώ να το αφήσω με τη δικιά μου γιατί όταν υπάρχει φαΐ μπορεί να αγριέψει... (ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα...)

τώρα που θα γυρίσω θα μαζέψω το φαΐ και θα τα βάλω μαζί...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ