Αδέσποτη χρειάζεται βοήθεια

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλο μεσημερι
τωρα τελευταια βλεπω στα στενα του νησιου μας να περιφερετε ενα σκυλακι σε αθλια κατασταση εχει πεσει το τριχωμα του,ξυνετε συνεχεια εχει κατω την ουριτσα του και δν μπορει να πολυ περπατησει...σε τετιες περιπτωσεις τι να κανω?? υπαρχουν πολοι ανθρωποι που περιφερονται καθημερινα εκει και ειμαι σιγουροι οτι το εχουν δει αλλα πολυ απλα το προσπερνανε:(..εγω να παρω τηλεφωνω την Φιλωζωικη και τι να πω?:( ντρεπομαι να μιλησω ειδικα αμα περνανε ανθρωποι και με βλεπουν να ασχολουμε με το σκυλι..επισης ακομα και αν το αναφερω πως θα ερθουν εκει π ειμαι?
πρεπει να κανω κατι γρηγορα γτ σιγουρα θα ψωφισει:mad:....αποψεις?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
καλο μεσημερι
τωρα τελευταια βλεπω στα στενα του νησιου μας να περιφερετε ενα σκυλακι σε αθλια κατασταση εχει πεσει το τριχωμα του,ξυνετε συνεχεια εχει κατω την ουριτσα του και δν μπορει να πολυ περπατησει...σε τετιες περιπτωσεις τι να κανω?? υπαρχουν πολοι ανθρωποι που περιφερονται καθημερινα εκει και ειμαι σιγουροι οτι το εχουν δει αλλα πολυ απλα το προσπερνανε:(..εγω να παρω τηλεφωνω την Φιλωζωικη και τι να πω?:( ντρεπομαι να μιλησω ειδικα αμα περνανε ανθρωποι και με βλεπουν να ασχολουμε με το σκυλι..επισης ακομα και αν το αναφερω πως θα ερθουν εκει π ειμαι?
πρεπει να κανω κατι γρηγορα γτ σιγουρα θα ψωφισει:mad:....αποψεις?
Για ποιο πραγμα ντρεπεσαι? Να μιλησεις στο τηλεφωνο? :confused: Παρε και πες αυτα ακριβως που εγραψες εδω αν εχετε φιλοζωικη ομαδα στην πολη σου. Αν σου ζητησουν να περιμενεις εκει για να σε βρουν και να εντοπισουν ευκολοτερα το σκυλι τοτε μεινε εκει για λιγο αν μπορεις.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σε αυτα τα θεματα ντροπη δεν εχει! Καταλαβαινω οτι καθε αρχη ειναι δυσκολη αλλα πως αλλιως
θα βοηθησεις? Εξαλλου ο φιλοζωος ανθρωπος εχει περισσοτερες αρετες απο αυτους που δεν ασχολουνται!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Για ποιο πραγμα ντρεπεσαι? Να μιλησεις στο τηλεφωνο? :confused: Παρε και πες αυτα ακριβως που εγραψες εδω αν εχετε φιλοζωικη ομαδα στην πολη σου. Αν σου ζητησουν να περιμενεις εκει για να σε βρουν και να εντοπισουν ευκολοτερα το σκυλι τοτε μεινε εκει για λιγο αν μπορεις.
ναι εχουμε φιλωζωικη ομαδα...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μαρουσώ μου, αφού υπάρχει ομάδα κάλεσέ τους γρήγορα!

Καταλαβαίνω πολύ καλά πως μπορεί να αισθάνεσαι, δυστυχώς! Σε μικρές κοινωνίες οπού τα ζώα δεν τα υπολογίζουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι περισσότεροι, όποιος σε βλέπει να χαϊδευεις/ταϊζεις/φροντίζεις αδέσποτο σε περνάει για τρελό.
Είχα κι εγώ ένα μικρό "κόμπλεξ" στην αρχή, πήγαινα με τη σκελετωμένη σκυλίτσα στον κτηνίατρο και ξεκίναγαν τις ειρωνίες αλλά πραγματικά άμα κάτσεις να ασχοληθείς με αυτούς τους ανθρώπους απλά χάνεις το χρόνο σου!
Πια απλά τους λυπάμαι....

Κάνε την αρχή και μετά δε θα σε νοιάζει, μην αφήσεις το σκυλάκι άμα μπορείς να το βοηθήσεις!
Πάρε τηλέφωνο!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Σε μικρές κοινωνίες οπού τα ζώα δεν τα υπολογίζουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι περισσότεροι, όποιος σε βλέπει να χαϊδευεις/ταϊζεις/φροντίζεις αδέσποτο σε περνάει για τρελό.
σε περνανε για τρελο και χαζο..ειναι ικανοι να σταματησουν να σου πιασουν την κουβεντα και να σε βριζουν..ειδικα αμα με δουν εμενα θα αρχισουν να μου λενε να μην καθομαι διπλα του να μην πιγενω κοντα του για να μην κολησω τπτ και διαφορα τετια...λοιπον αυριο μεθαυριο θα παω να το ξανα βρω το σκυλακι και θα παρω τηλεγωνω αμεσως :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Γραφτους ολους και κανε αυτο που νοιωθεις μεσα σου οτι ειναι το σωστο. Μπορει να ντρεπεσαι τωρα και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα οταν παρεις την φιλοζωικη τλφ και νοιωσεις οτι εχεις συμβαλλει κι εσυ στο να σωθει ο σκυλος θα νοιωσεις παρα πολυ καλα.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Γραφτους ολους και κανε αυτο που νοιωθεις μεσα σου οτι ειναι το σωστο. Μπορει να ντρεπεσαι τωρα και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα οταν παρεις την φιλοζωικη τλφ και νοιωσεις οτι εχεις συμβαλλει κι εσυ στο να σωθει ο σκυλος θα νοιωσεις παρα πολυ καλα.
:D σιγουρα αυτο θα κανω

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αντί να ντρέπονται αυτοί που βλέπουν το σκυλί έτσι ..ντρέπεσαι εσύ ? Πάρε τηλέφωνο και πες τους τι συμβαίνει.
Για άλλα πράγμτα πρέπει να ντρεπόμαστε και όχι γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros