Αδέσποτα

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Θα ήθελα να μιλήσω σήμερα για τα Αδέσποτα που πολλές φορές είναι και σκυλιά που το έχουν σκάσει από τα σπιτια τους θα ήθελα να μου πείτε, εάν υπάρχουν αρμοδίες υπηρεσίες για αυτό το θέμα.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Εννοείς αν υπάρχει μπόγιας?Όχι δεν υπάρχει.Τουλάχιστον όχι στη Θεσσαλονίκη.Και ούτε οι φιλοζωικές ειναι αρμόδια υπηρεσία.Ένα αδέσποτο θα απομακρυνθεί(μετα βέβαια δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται)μόνο αν θεωρηθεί επικίνδυνο.Προσφατα είχαμε ενα περιστατικο με μια κυρία που τη δάγκωσε ενα αδέσποτο.Βέβαια δεν φταίει αυτο.Γιατί όλοι επειδή ήταν μεγαλόσωμο 'καναν λες και είναι κανενα τέρας και του πετουσαν πέτρες νερο και τα σχετικα.

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Για ποιό θέμα αν υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες;
Με τα Αδέσποτα [FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]σκυλιά καθώς πολλά από αυτά, τα ψάχνουν για χρονιά οι ιδιοκτήτες που τα έχουν χάσει. εάν το κράτος του βοηθάει οπώς στην Ιταλία[/FONT]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υπάρχουν σε κάθε Δήμο τουλάχιστον 5 έως 10 (ανάλογα με την έκταση του Δήμου) σκυλοερευνητές. Μπορείς να τους βρεις οποιαδήποτε ώρα τους χρειαστείς, δουλεύουν με κινητά που δεν τα χρεώνονται. Τους κάνεις μια αναπάντητη ή αν είσαι large τους στέλνεις ένα sms και σε καλούν. Τους λες τι χρώμα είναι ο Μπούμπης σου, από που χάθηκε και ποιο είναι το αγαπημένο του μεζεδάκι. Αν θες τους στέλνεις και μια φωτογραφία, αλλά είναι τόσο καλοί στη δουλειά τους που είναι προαιρετικό. Αυτοί μετά ξαμολυούνται στους δρόμους με ειδικά εξοπλισμένα ποδήλατα και αναζητούν τον Μπούμπη. Μοιράζουν παντού φέιγ βολάν και κολλάνε αφίσες. Σφυρίζουν στον Μπούμπη κάνοντας πετάλι μέχρι να τους κοπεί η ανάσα.

Όταν τελικά τον βρουν, τον πάνε στο γιατρό για έλεγχο της υγείας του, τον κάνουν μπάνιο και στον φέρνουν σπίτι σου μαζί με καρτούλα with compliments για τη χαρά που τους έδωσες να έχουν δουλειά για άλλη μια μέρα. Μου έχουν πει ότι υπάρχουν κενές θέσεις σε κάποιους Δήμους και ήθελα να κάνω αίτηση, αλλά προτιμούν τους πολύ ψηλούς υποψήφιους έτσι ώστε να μπορούν πιο εύκολα να κλάψουν οι πολίτες όλων των διαστάσεων στην αγκαλιά τους. Φοβάμαι ότι το ύψος μου δεν αρκεί για τις απαιτήσεις της δουλειάς.

Αν βέβαια είσαι από αυτούς που σιχαίνονται τις δημόσιες υπηρεσίες και δεν θέλουν κανένα πάρε-δώσε μαζί τους, μπορείς απλά να βάλεις τσιπάκι και ταυτότητα στον σκύλο σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αυτό θα πει...ευχάριστο πρωινό ξύπνημα!!!

Νομίζω ότι θα γελάω και όλη μέρα σήμερα :D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Xotikouli.......απιστευτο!
Αχαχαχαχαχα

Και μιας και δεν υπαρχει κουμπακι ακομα thanks!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Πφφφφ γελάτε γιατί στους δικούς σας δήμους δεν έχει αυτή την υπηρεσία, στους δικούς μας την έχει!!

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Υπάρχουν σε κάθε Δήμο τουλάχιστον 5 έως 10 (ανάλογα με την έκταση του Δήμου) σκυλοερευνητές. Μπορείς να τους βρεις οποιαδήποτε ώρα τους χρειαστείς, δουλεύουν με κινητά που δεν τα χρεώνονται. Τους κάνεις μια αναπάντητη ή αν είσαι large τους στέλνεις ένα sms και σε καλούν. Τους λες τι χρώμα είναι ο Μπούμπης σου, από που χάθηκε και ποιο είναι το αγαπημένο του μεζεδάκι. Αν θες τους στέλνεις και μια φωτογραφία, αλλά είναι τόσο καλοί στη δουλειά τους που είναι προαιρετικό. Αυτοί μετά ξαμολυούνται στους δρόμους με ειδικά εξοπλισμένα ποδήλατα και αναζητούν τον Μπούμπη. Μοιράζουν παντού φέιγ βολάν και κολλάνε αφίσες. Σφυρίζουν στον Μπούμπη κάνοντας πετάλι μέχρι να τους κοπεί η ανάσα.

Όταν τελικά τον βρουν, τον πάνε στο γιατρό για έλεγχο της υγείας του, τον κάνουν μπάνιο και στον φέρνουν σπίτι σου μαζί με καρτούλα with compliments για τη χαρά που τους έδωσες να έχουν δουλειά για άλλη μια μέρα. Μου έχουν πει ότι υπάρχουν κενές θέσεις σε κάποιους Δήμους και ήθελα να κάνω αίτηση, αλλά προτιμούν τους πολύ ψηλούς υποψήφιους έτσι ώστε να μπορούν πιο εύκολα να κλάψουν οι πολίτες όλων των διαστάσεων στην αγκαλιά τους. Φοβάμαι ότι το ύψος μου δεν αρκεί για τις απαιτήσεις της δουλειάς.

Αν βέβαια είσαι από αυτούς που σιχαίνονται τις δημόσιες υπηρεσίες και δεν θέλουν κανένα πάρε-δώσε μαζί τους, μπορείς απλά να βάλεις τσιπάκι και ταυτότητα στον σκύλο σου.
Είσαι σίγουρος για την Ελλάδα μηλας, υπαρχούν όντως .

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Είσαι σίγουρος για την Ελλάδα μηλας, υπαρχούν όντως .
Ζουν ανάμεσα μας..., μην το συζητάς καθόλου..., έχουν φωλιές γύρω γύρω κι εξαπλώωωωωωωνονται....(σαν τις κατσαρίδες) :confused: