Αδέσποτα Σαλαμίνας

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα !
Χθές πήγα μονοήμερη στη Σαλαμίνα και πραγματικά δεν θέλω να ξανα πάω ....
Εκτός οτι υπάρχουν πολλά αδέσποτα είναι γεμάτα τσιμπούρια !!
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο το ένα σκυλάκι είχε ακόμα κ δίπλα απο τα μάτια ! Δεν μπορούσε να κουνηθεί .
Άλλα σκυλιά παρακαλούσαν για νερό και όταν λέω παρακαλούσαν το εννοώ !! Ενα βλέμμα ικεσίας για λίγο νερό !!
Απο οτι ρώτησα τους βάζουν αλλά φωνάζουν οι ιδιοκτήτες γιατί έρχονται μωρά και παιδιά και δεν θέλουν κοντά σκυλιά με τσιμπούρια ...
ένα σκυλάκι είχε μπλε γλώσσα και ίσως ψώρα .

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν έκανες κάτι ?
Γιατί μόνη μου δεν μπορώ , δεν έχω τα λεφτά !
Υπάρχει φιλοζωική έστειλα μνμ αλλά απάντηση δεν πήρα .
Γίνεται να μαζευτούμε κάποια άτομα έστω για να τα ψεκάσουμε ?

IVAN-TZIA

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2012
82
0
Κέα, Κυκλάδες
Στη Σαλαμίνα υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα όπως και σε όλα τα λιμάνια :mad:
Όποιος θέλει να ξεφορτωθεί το σκύλο του τον βάζει στο καράβι και τον παρατάει απέναντι για να μη μπορεί να ξαναγυρίσει στο σπίτι!!!!!!!! Το ίδιο συμβαίνει στον Πειραιά, στο Λαύριο, στη Ραφήνα, στο Πέραμα, στη Σαλαμίνα κλπ κλπ.
Αν μαζευτούν 4-5 άτομα και πουν στη φιλοζωική εκεί ότι θέλουμε να βοηθήσουμε σίγουρα θα χαρούν.
Πρόταση : Ίσως μπορούμε εμείς που είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε ενεργά να βάλουμε π.χ. απο 5ευρώ για να μαζευτεί το ποσό και να απολυμανθούν τα σκυλιά.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Για να σας επαναφέρω στην πραγματικότητα.
Έχω ξαναγράψει σε παλιότερο θέμα ότι το πρόβλημα στη Σαλαμίνα είναι άλυτο και αυξανόμενο.
Σαν πολύ κοντινός προορισμός και δεδομένου ότι το καλοκαίρι ο πληθυσμός του νησιού από 55.000 ξεπερνά τις 300.000 παρουσιάζετε το εξής φαινόμενο .

Πολλοί ώριμοι και αξιοπρεπείς οικογενειάρχες σεβόμενοι πάντα την παιδεία την αγωγή και τα μηνύματα που περνούν στα παιδιά τους , φροντίζουν να τους εξασφαλίσουν ένα χαριτωμένο σκυλάκι για το καλοκαίρι που θα περάσουν στη Σαλαμίνα.
Έτσι ώστε να έχουν κάτι να ασχολούνται και να μην τους αποσπούν την προσοχή από την μπιρίμπα η όποια άλλη ασχολία.
Ξαφνικά φτάνει ο Σεπτέμβριος και πρέπει να φύγουμε για τη μόνιμη κατοικία , μόνο που το σκυλοπαίχνιδο του καλοκαιριού θα μείνει πίσω , έτσι και αλλιώς αυτή ήταν η συμφωνία με τον μικρό << αν θες σκυλάκι να περιμένεις το καλοκαίρι που θα πάμε στη Σαλαμίνα >> .

Ααααα ρε Ελλαδάρα αθάνατη
Με καμία εκτίμηση προς τους αυτουργούς
Ε.Ρασπίτσος

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Υπάρχουν αδέσποτα για το γνωστό λόγο... το θέμα είναι εμείς να κάνουμε κάτι , έστω μια αποπαρασίτωση .