,,Βρίσκομαι σε αναζήτηση κουταβιού μαλινουά και βλέπω πως δεν υπάρχουν αρκετά εκτροφεία στην Ελλάδα. Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποια καλά εκτροφεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό?
,,Όχι, με αυτόν που αναφέρεις μίλησα τώρα. Και μου είπε πως θα έχει γέννα αρχές Μάη. Πάντως για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να πάρω το κουτάβι από κάποιον λιγότερο επαγγελματία, πιο "μερακλή".
,,μην παρεις απο τον Δημητριου. Απο εκει πηραμε και εμεις τον δικο μας και...αυτο μπορω να πω μονο. Τα υπολοιπα αν θες σε πμ.
συμφωνω με τον Τασο.. Τα μαλινουα ειναι αρκετα δυσκολη φυλη, χρειαζονται απαραιτητα εκπαιδευση βασικης υπακοης και φυλαξης και επειδη ειναι εξουσιαστικα ειναι επικινδυνο να χασεις το μετρο..Αν εχεις ορεξη και μερακι να ασχοληθεις με την φυλη, παρε εναν τετοιο συντροφο. Αν εισαι 50-50, καλυτερα αφησε το..δεν ξερω απο που θα το παρεις αλλα διαβασε καλα τι εστι μαλινουα πριν παρεις και προσπαθησε να δεις και κανενα απο κοντα..
..Καταρχήν το κουτάβι το θέλω γιατί θα ασχοληθώ η ίδια με την εκπαίδευση. Οπότε τα περί απαιτητικής ράτσας τα προσπερνώ, μιας και θέλω να του βγάλω το 100%. Και βασική θα κάνει και δαγκώματα, και φύλαξη χώρου και σωματοφυλακή. Το θέμα μου είναι από πού βρε παιδιά. Εκεί προβληματίζομαι και εκεί περιμένω την πολύτιμη βοήθεια κάποιων από εδώ μέσα...
Καλημερα!Καταρχήν το κουτάβι το θέλω γιατί θα ασχοληθώ η ίδια με την εκπαίδευση. Οπότε τα περί απαιτητικής ράτσας τα προσπερνώ, μιας και θέλω να του βγάλω το 100%. Και βασική θα κάνει και δαγκώματα, και φύλαξη χώρου και σωματοφυλακή. Το θέμα μου είναι από πού βρε παιδιά. Εκεί προβληματίζομαι και εκεί περιμένω την πολύτιμη βοήθεια κάποιων από εδώ μέσα...