Αγκαλιά με το καλοριφέρ

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Θεωρητικα ο σκυλος δεν πρεπει να κοιμαται κοντα σε εστιες θερμοτητας σωστα?
Τωρα που αρχισαν τα κρυα η κυρα Baroque εχει εγκαταλειψει το 70χ90 κρεββατι της και παει και κοιμαται πανω σε ενα μαξιλαρι 30χ50 (και πολυ λεω) που ειχα αφησει κοντα στο καλοριφερ στο δωματιο τους. Ολη την μερα εκει την βγαζει.
Ηθελα να ξερα δεν σκαει οταν το καλοριφερ ειναι αναμενο?
Να ανησυχησω και να της παρω το μαξιλαρι για να την "αναγκασω" να ξαναπαει στο κρεββατι της? Να την αφησω στην ησυχια της και να μην την ζαλιζω με τις ανασφαλειες μου?
Περυσι που ηταν μονη της και κοιμοταν στο σαλονι εδειχνε να την ενοχλει η ζεστη του καλοριφερ και δεν κοιμοταν στο κρεββατι της αν τυχαινε και ειχε μεταφερθει κοντα στο σωμα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγω θα την αφηνα να κοιμαται εκει που της αρεσει καλυτερα. Αν ζεσταθει ή βαρεθει, θα την κανει μονη της...

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Αφησε την, την κυρια να αραζει εκει που θελει ... Μην της αλλαξεις τοποτα ... :D

Και μενα η δικια μου στο κρεβατι μαζι με μενα και την κοπελα μου κοιμαται τωρα που επιασαν τα κρυα, χωνεται κατω απο το παπλωμα ολοκληρη και ξυπναει την αλλη μερα καρβουνο :p (χαχαχαχα)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Και εγώ θα έλεγα να την αφήσεις να διαλέξει αφού εχει επιλογές....Στην τελική μπορεί να βαρέθηκε βρε αδερφε....να θέλει μια αλλαγή!!!!Εμενα ο ΔΙας ανεβαίνει στον καναπε και κουρνιάζει οταν καθόμαστε και εμείς εκει, -το χαλί δεν του κανει!- και οταν παω για υπνο τσουυυυυπ! πρώτη μούρη ο κύριος....με το που με βλέπει να φοράω πυζάμες....ξέρει!Αλλα στο 10λεπτο εχει φύγει απο τα σκεπασματα και εχει αράξει μπροστα στην πόρτα του δωματίου σαν κοτόπουλο με τα πισω πόδια ανοιχτα....!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Η Μίλβα μου το έκανε αυτό...αλλά...οταν είχε πολύ κρύο έξω και αυτη ηταν στην πολύ ζέστη και έβγαινε βόλτα...μου κρύωνε πάντα και έκανε είτε διάρροια είτε εμετό...απλά πρόσεχε το κρύωμα!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Οταν πλησιαζει η ωρα της βολτας φροντιζω να την εχω σηκωσει απο το κρεββατι λιγο νωριτερα και κλεινω και το καλοριφερ. Ελπιζω αυτο να ειναι αρκετο για να μην μου κρυωσει. Γιατι βασικα αυτο φοβαμαι οτι μπορει να κρυωσει και να τρεχουμε.
Βρε λες να της παρω κανα σικ πουλοβερακι της μανταμιτσας?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Οταν πλησιαζει η ωρα της βολτας φροντιζω να την εχω σηκωσει απο το κρεββατι λιγο νωριτερα και κλεινω και το καλοριφερ. Ελπιζω αυτο να ειναι αρκετο για να μην μου κρυωσει. Γιατι βασικα αυτο φοβαμαι οτι μπορει να κρυωσει και να τρεχουμε.
Βρε λες να της παρω κανα σικ πουλοβερακι της μανταμιτσας?
Καλο θα της κανεις τώρα που κάνει πολυ κρύο.Η δικιά μου δε το ήθελε αλλα μόλις κατάλαβε ότι γλιτώνει το κρύο το συνηθισε και γλιτωσα και το κρυωμα!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αυτή τη στιγμή ο λύκος είναι κολλημένος στην αλογόνου, η οποία είναι κολλημένη πάνω μου, που φοράω μπουφάν και δυο ζακέτες ενώ η μπαλκονόπορτα είναι ορθάνοιχτη μιας και το χάσκι αποφάσισε να μας ξεπαγιάσει

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ε.., άσε το χάσκι έξω...και κλείσε την μπαλκονόπορτα...
(και μην μας το πεις...)
:D
τς τς τς, που θα πάει θα μπει....τουλάχιστον αυτό λέω τις τελευταίες δυο ώρες. Ή πολύ απλά θα το βουτήξω, θα το βάλω κι αυτό δίπλα στη σόμπα και θα κλείσω με το ζόρι τη μπαλκονόπορτα. Απλά είχα την ψευδαίσθηση μήπως και το κακομαθημένο μου έβγαινε κι αυτό να πάρει λίγο φρέσκο αέρα αλλά πού...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
τς τς τς, που θα πάει θα μπει....τουλάχιστον αυτό λέω τις τελευταίες δυο ώρες. Ή πολύ απλά θα το βουτήξω, θα το βάλω κι αυτό δίπλα στη σόμπα και θα κλείσω με το ζόρι τη μπαλκονόπορτα. Απλά είχα την ψευδαίσθηση μήπως και το κακομαθημένο μου έβγαινε κι αυτό να πάρει λίγο φρέσκο αέρα αλλά πού...
Παραείναι φρέσκος ο αέρας σήμερα....δε την αδικώ την Βελγίδα σου!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Γριφε μιας και απο οτι καταλαβα βρηκες δουλεια, σου εχω την λυση για το προβλημα σου....
dog flap, can fit any door, Dog flaps Swing manufacturer shop - FERPLAST

κατι που ζαχαρωνω και εγω γιατι το καλοκαιρι μας τρωνε τα κουνουπια (σκνιπες ευτυχως δεν εχουμε) και τον χειμωνα το κρυο καθως το σκατοβατραχο δεν μοιαζει καθολου στην αδελφη της και θελει να μπαινει και να βγαινει ανεξαρτητου καιρου.

ΥΓ θα βρω προς αναζητηση πουλοβερ καθως ηδη η ποιοτητα των κοπρανων εχει χαλασει

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Γριφε μιας και απο οτι καταλαβα βρηκες δουλεια, σου εχω την λυση για το προβλημα σου....
dog flap, can fit any door, Dog flaps Swing manufacturer shop - FERPLAST

κατι που ζαχαρωνω και εγω γιατι το καλοκαιρι μας τρωνε τα κουνουπια (σκνιπες ευτυχως δεν εχουμε) και τον χειμωνα το κρυο καθως το σκατοβατραχο δεν μοιαζει καθολου στην αδελφη της και θελει να μπαινει και να βγαινει ανεξαρτητου καιρου.

ΥΓ θα βρω προς αναζητηση πουλοβερ καθως ηδη η ποιοτητα των κοπρανων εχει χαλασει
Πράγματι έχω βρει δουλειά και σ' ευχαριστώ.

Το γνωρίζω αυτό που προτείνεις αλλά είχα φέρει τζαμά, είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί σε συρόμενη τζαμόπορτα, πρώτον γιατί δε χωράει στα τοιχώματα του τοίχου όταν θες να την έχεις ανοιχτή και δεύτερον διότι απαιτεί να βάλεις πλαίσια μέσα στο τζάμι και να βάλεις δυο ξεχωριστά κομμάτια τζαμιού ένα πάνω κι ένα κάτω γιατί το να κάνεις τρύπα στο ενιαίο τζάμι μπορεί να προκαλέσει φθορά λόγω των δυνάμεων συνοχής που ασκούνται.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Σε οτι αφορά τα πουλόβερ επειδή το έψαχνα χτές για το μικρό που βρήκε η θεία μου και κράτησε -ζωή κόλαση μας εχει κανει αλλα χαλάλι! - βρήκα μια αγγελία για πουλόβερ σκύλων απο 6€....μάλλον τα πλεκει αυτή η κυρία και μπορείς να της πεις μέγεθος...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Απαπα δημοκρατια!:D Εγω ειμαι σατραπης!:nono: Ή μεσα ή έξω. Αντε να κανω τον χαζο να σηκωθω να ανοιξω μια-δυο φορες μεσα-εξω μεχρι να αποφασισει που θελει τελικα να καθισει, αλλιως αποφασιζω εγω και τελειωνει η ιστορια! Σιγα μην καθομουν να τουρτουριζω μεσα στο σπιτι μου ντυμενος σαν κρεμμυδι με την πορτα ανοιχτη επειδη το θελει ο σκυλος. :piercing:

Αλλη πορτα δεν εχεις σε αλλο δωματιο να "ξεπαγιαζει" με την ησυχια της?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Απαπα δημοκρατια!:D Εγω ειμαι σατραπης!:nono: Ή μεσα ή έξω. Αντε να κανω τον χαζο να σηκωθω να ανοιξω μια-δυο φορες μεσα-εξω μεχρι να αποφασισει που θελει τελικα να καθισει, αλλιως αποφασιζω εγω και τελειωνει η ιστορια! Σιγα μην καθομουν να τουρτουριζω μεσα στο σπιτι μου ντυμενος σαν κρεμμυδι με την πορτα ανοιχτη επειδη το θελει ο σκυλος. :piercing:

Αλλη πορτα δεν εχεις σε αλλο δωματιο να "ξεπαγιαζει" με την ησυχια της?

Χαχαχα!!!Εμένα που με θέλει και παρεα έξω????Τι να του πω???Και οχι τιποτα άλλο βρε παιδιά....αλλα δεν καπνίζω κιολας να εκανα κανα τσιγάρο να πέρναγε η ώρα....οποτε παίρνει τον αέρα του και μετά αφού βαρεθεί μπαίνουμε μέσα....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ