Αγγελίες στο internet ή εκτροφεία?

Uria

New Member
22 Φεβρουαρίου 2013
3
0
26
Αθηνα
Καλησπέρα σας. Εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα σκύλο ράτσας Pitbull, αλλά δεν είμαι σίγουρη απο που πρέπει να τον προμηθευτώ.:(
Καταρχάς είμαι ανήλικη, πράγμα που σημαίνει οτι τα χρήματα που θα διαθέσω για την αγορά του σκύλου θα είναι των γονιών μου (=όχι μεγάλο ποσό). Δεύτερον, είμαι απολύτως σίγουρη οτι ένα εκτροφείο πιτμπουλ είναι η καλύτερη επιλογή οσο αναφορά την "ποιότητα" του σκύλου. Παρ' ολ' αυτά δεν θέλω οπωσδήποτε έναν καθαρόαιμο σκύλο. Εδώ έρχονται λοιπόν οι αγγελίες.. έχω βρει μεγάλο αριθμό αγγελιών που χαρίζουν ή πωλούν σε χαμηλές τιμές ημίαιμα πιτμπουλ , αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τις εικόνες ή γενικότερα το οτιδήποτε αναγράφεται στην αγγελία.. Εσείς τι λέτε?

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Γιατί δεν σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα από το pitbull rescue π.χ ? Καλωσήρθες :)

Uria

New Member
22 Φεβρουαρίου 2013
3
0
26
Αθηνα
Γιατί δεν σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα από το pitbull rescue π.χ ? Καλωσήρθες :)
Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα:)
Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί,για την ακρίβεια δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό, ευχαριστώ ξανά θα το κοιτάξω.

Last edited:

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά κουταβάκια που χαρίζονται και είναι πιτμπουλοειδή. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις ;)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Τι θα παίζει? Κουταβοέμπορος είναι και τα φέρνει από puppy mills.
Λέει "Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εκτροφεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και όλα μας τα κουτάβια εχουν την δυνατότητα πιστοποίησης Pedigree".
Πρώτον τα καλύτερα εκτροφεία δεν συνεργάζονται με μεσάζωντες, και δεύτερον γιατί λέει έχουν τη δυνατότητα? Αφού είναι από τα καλύτερα εκτροφεία τότε όλα πρέπει να έχουν pedigree και δεν χρειάζεται καν να το αναφέρει. Αυτά και μόνο πρέπει να σε προβληματίζουν.

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Καλημέρα Uria!
Πριν σκεφτεις το απο πού θα παρεις το κουταβι σου.Φαντάσου λιγο την ζωη σου με ένα πιτμπουλ.Ένα ανήλικο κοριτσι με ενα πιτμπουλ για κατοικιδιο δεν ειναι και τοσο ευκολο, δεν νομιζεις;Δεν με φοβίζει το φυλο σου αντιθετα, μια σωστη γυναικα ειναι πιθανον ικανοτερη ιδιοκτητρια μίας δυναμική φυλής.Μιας και ένας αντρας ειναι περισσοτερο επιρεπής στην χρηση βίας.Μη νομισεις οτι πιστευω στα "αιμοβόρα πιτμπουλ" αλλα πίστευω πως βγαζουν υπερβολικη επιθετικοτητα σε αλλα ζωα.Πως θα αντιμετώπιζες κατι τέτοιο;Πιστευω η πραγματικοτητα μετα την αποκτηση του κουταβιου σου θα ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτο που φαντάζεσαι.Πιθανόν να σε κουράσει, τοσο εσενα οσο και την οικογενια σου που αναγκαστηκα θα την χρειαστεις, και αυτο θα εχει μεγαλο αντικτυπο και στον σκυλο σου.
Τουλαχιστον, το να υιοθετησεις ενα πιτμπυλ "χτισμένο σωστα" και με "διαβασμενο" χαρακτηρα μεγαλυτερης ηλικιας και οχι κουταβι θα ηταν καλυτερο.Ενα κουταβι μπορεις αθελα σου να το διαμορφωσεις λαθος.

Last edited: