Μελος του forum προσφατως επεπληξε και ειρωνευτηκε για φιλοζωϊκους λογους νεο μελος που τολμησε να ομολογησει οτι απεκτησε το κουταβι του απο αγγελια. Χωρις να αναφερθει ποτε αν υπηρξε συναλλαγή ή αλλου ειδους εμπορικη πραξη. Επιπλεον αμφισβητηθηκε "με μαντικες ικανοτητες και απο μακριά" η ρατσα του κουταβιου.
Εγω δεν μπορω να κρινω συμπεριφορες αλλα μου γεννηθηκε το ευλογο ερώτημα :
Τι γινονται και που θα καταληξουν στο τελος αυτα τα κουταβια αν λογοι "φιλοζωιας" απαγορεύουν αυτον τον τροπο αποκτησης κουταβιου-σκυλου ;
Ειναι καλες και πολιτικα ορθες οι αγγελιες μονο των "φιλοζωϊκων" σωματειων ;
Γιατι τοτε στο forum υπαρχει τομεας ΑΓΓΕΛΙΕΣ ;
Και τα δικα μου κουταβια απο αγγελια "φιλοζωϊκης" ειναι και μετα την αποκτηση τους εδω και οκτω μηνες (δεκα μηνων τωρα) δεν ενδιαφερθηκε κανενας για την τυχη τους,αν ζουν,αν πεινανε,αν εκαναν τα υπολοιπα εμβολια και τελος παντων πως κατεληξαν, πως ειναι η ζωη τους και σε τι χερια εχουν πεσει.
ΥΓ. Εχουν γινει αρκετες προσπαθειες επικοινωνιας με τους φιλοζωους σωτηρες τους αλλα αποτελεσμα μηδεν.
Εγω δεν μπορω να κρινω συμπεριφορες αλλα μου γεννηθηκε το ευλογο ερώτημα :
Τι γινονται και που θα καταληξουν στο τελος αυτα τα κουταβια αν λογοι "φιλοζωιας" απαγορεύουν αυτον τον τροπο αποκτησης κουταβιου-σκυλου ;
Ειναι καλες και πολιτικα ορθες οι αγγελιες μονο των "φιλοζωϊκων" σωματειων ;
Γιατι τοτε στο forum υπαρχει τομεας ΑΓΓΕΛΙΕΣ ;
Και τα δικα μου κουταβια απο αγγελια "φιλοζωϊκης" ειναι και μετα την αποκτηση τους εδω και οκτω μηνες (δεκα μηνων τωρα) δεν ενδιαφερθηκε κανενας για την τυχη τους,αν ζουν,αν πεινανε,αν εκαναν τα υπολοιπα εμβολια και τελος παντων πως κατεληξαν, πως ειναι η ζωη τους και σε τι χερια εχουν πεσει.
ΥΓ. Εχουν γινει αρκετες προσπαθειες επικοινωνιας με τους φιλοζωους σωτηρες τους αλλα αποτελεσμα μηδεν.
Last edited: