Αγάπη για το είδος

pantelis9

Member
15 Ιανουαρίου 2012
14
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΝΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ??

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Καλως ήρθες στην παρέα!!Η καλύτερη λύση έιναι να περιμένεις να ανεξαρτοποιηθείς και μετά να πάρεις ένα σκυλάκι!!!

iaidoted

Active Member
22 Οκτωβρίου 2011
25
2
Αθήνα
Τί να σου πώ, εγώ είμαι 33 χρονών και τώρα δημιουργώ τις κατάλληλες προυποθέσεις στο να υιοθετήσω ένα κουτάβι διότι πιό μικρός είχα τα ίδια προβλήματα με σένα. Ο σκύλος για μένα δεν πρέπει να είναι αποκλειστική προσωπική υπόθεση, αλλά για όλη την οικογένεια. Η δική μου πρόταση είναι ανεξαρτητοποιήσου πρώτα, φτιάξε την ζωή σου όπως εσύ ορίζεις και μετά κάνε το μεγάλο βήμα. Αν πάλι δεν μπορείς χωρίς σκύλο με τίποτα, γράψου σε έναν σύλλογο προστασίας αδέσποτων, να νίωσεις τί θα πεί προσφορά και αγάπη στον σκύλο τί σημαίνει ευθύνες αλλά και χαρά.

Ευχαριστώ..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να κανεις υπομονη και θα ανταμειφθεις :)
Mεχρι τοτε.. βρες μια φιλοζωική και βοηθησε τα σκυλακια που εχουν αναγκη...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Καλώς ή κακώς οι κανόνες σε ένα σπίτι μπαίνουν από τους γονείς μας. Θα σου πρότεινα να κάνεις ότι έκανα για πολλά χρόνια και εγώ, υπομονή.
Όταν με το καλό πας στον δικό σου χώρο θα μπορείς να έχεις αυτά που θες.

Η λύση είναι μονόδρομος για μένα στην περίπτωση σου... ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα, ψάξε πιο πολύ το τι σου ταιριάζει, τις υποχρεώσεις που έχει ένα σκυλί, τα έξοδα κτλ! Ενημερώσου :)

Ακόμα και αν τους "πείσεις" να πάρετε ένα... θεωρώ ότι θα τους κουράσει πολύ γρήγορα. Δεν πρέπει να είναι ανεπιθύμητο το ζώο που θα υιοθετήσεις από κανέναν, έτσι ώστε όλοι και εσείς και αυτό να είναι χαρούμενα στην συμβίωση!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ