Αίμα στα ούρα


dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Καλησπέρα σας.Ειμαι καινούργια στην παρέα σας.Το πρόβλημά μου είναι το εξής:Ο σκυλάκος μου κατουράει αίμα, ο γιατρός μου είπε ότι είναι ή πέτρα στο νεφρό, αν και παρα είναι μικρός γι αυτό, ή ουρολοίμωξη ή έχει φάει κάτι κακό (φαρμακο,φυτοφάρμακο ή κανένα γυαλί).Του πήρε αίμα και τώρα περιμένω τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς με τρώει η αγωνία και δεν μπορώ να βρω και τίποτα στο ιντερνετ.Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι ουρολοίμωξη γιατί τον βλέπω κιολας που δυσκολεύεται να κατουρήσει.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις πιθανές αιτίες ουρολοίμωξης?Ισως και κάποια θεραπεία :?: :cry:
 




FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Περιμενε τις εξετασεις!!

Αν ειναι ουρολοιμοξη, που μου ακουγεται και πολυ πιθανο, μιας και ειναι μικρος σε ηλικια, θα περασει με αντιβιωση.

Επισης μπορει να την παθει αρκετα ευκολα.
Η σκυλα μου, ειδικα οταν περιμενει οιστρο, κατουραει μαρκαροντας- οπου ακουμπαει το πραγμα της και κατω στο εδαφος= με αποτελεσμα να την εχουμε παθει 2 φορες μεχρι τωρα (και παντα σε αυτην την φαση!!).

Ακομα και ο γατος μου- που δεν βγαινει ποτε εκτος σπιτιου, ειχε παθει μια φορα ουρολοιμοξη!!!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το αίμα στα ουρά μπορεί να οφείλεται σε κυστίτιδα (λοίμωξη της ουροδόχου κύστης), δηλητηρίαση, λεπτοσπειρωση, όγκους (κακοήθεις ή καλοήθεις) στην ουρογεννητική οδό ή πέτρες στην ουροδόχο κύστη.

Εύχομαι να είναι μια απλή κυστίτιδα και με την κατάλληλη θεραπεία (αντιβίωση) το σκυλάκι σου να γίνει καλά! Ενημέρωσε μας όταν βγουν τα αποτελέσματα! :D
 


dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Βγήκαν τα αποτελέσματα.Ο γιατρός απέκλεισε την πέτρα στο νεφρό.Βρήκε λέει αυξημένα τα λευκά αιμοσφαίρια.Τελικά είναι ή ουρολoίμωξη ή χτύπημα στη κοιλιά και δίνει περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο.Ότι από τα δύο κι αν είναι θα πάρει αντιβίωση.Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είχα πάει στο γιατρό για παρέα σε μία φίλη μου που πήγαινε τη σκυλίτσα της.Τον σήκωσα για να δείξω στο γιατρό κάτι στα πόδια του και παρατήρησε το αίμα το οποίο είχε ξεκινήσει μέσα στο ιατρίο, πιο πριν δεν είχε τίποτα, σίγουρα.Ημουν τυχερή μες την ατυχία μου... Ευχαριστώ πολύ πάντως όσους απάντησαν... :picaron:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78