ΑΥΤΙΑΣ!BASSET HOUND

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ο Αυτιάς εγκαταλείφθηκε απο κυνηγο, γιατί του ήταν άχρηστος, αφού δεν κυνηγάει. Είναι πολύ αγαπησιάρης και γλυκός. Περίπου 1,5 ετων.Περιμένει να βρει ενα καλό σπιτι και μια ζεστή αγκαλιά. Αποκλείονται οι κυνηγοί, δεν θα τους χρησιμέψει σε κάτι. Θα δωθεί μόνο με συμβόλιο υιοθεσίας και υπεύθυνη δήλωση και μόνο εντός Αθηνών.
Τηλ. 6977712811

bili.t

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
68
0
60
ΝΑΥΠΛΙΟ
mybassetdog.blogspot.com
Αν είχα χώρο θα τον έπαιρνα και ας έχω ήδη ενα αρσενικό 2 χρονων και ας είμαι και απο το Ναύπλιο και οχι από Αθήνα. Είμαι πολύ εκνευρισμένη με τον τύπο που το παράτησε.Εύχομαι να βρει σύντομα ένα σπίτι και να τον αγαπήσουν όπως εμείς αγαπάμε το Fredy μας γιατί πραγματικά είναι πολύ καλά σκυλιά και αγαπησιάρικα. Καλή τύχη φιλαράκο!:(

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Dear ashton1214 ,

This is a greek forum and the only language that is permitted here is Greek.

If you are capable of writing in greek , our members will be most willing to help you.

Kind regards ,

dogforum.gr

ashton1214

New Member
6 Φεβρουαρίου 2009
4
0
hello, im πρόθυμοι να σας εκδώσει basset κυνηγόσκυλο .. im εδώ στο Αμπελοκήπων ... cos Έχω επίσης ένα basset στη χώρα μου

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Δε πρόκειται για υιοθεσία,για συλλέκτη πρόκειται :D :D
(έχει δηλώσει ενδιαφέρον κ για ένα γαλλικό :confused:)
Το περίεργο είναι ότι ενώ δε ξέρει ελληνικά(ή κάνει πως δε ξέρει),πως απαντάει στη σωστή αγγελία περί υιοθεσίας.. :confused:

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Δε πρόκειται για υιοθεσία,για συλλέκτη πρόκειται :D :D
(έχει δηλώσει ενδιαφέρον κ για ένα γαλλικό :confused:)
Το περίεργο είναι ότι ενώ δε ξέρει ελληνικά(ή κάνει πως δε ξέρει),πως απαντάει στη σωστή αγγελία περί υιοθεσίας.. :confused:
Χρησιμοποιεί αυτόματο μεταφραστή :D

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Αυτό το κατάλαβα!Εκείνο που δε κατάλαβα είναι οι απαντήσεις σε αγγελίες μόνο καθαρόαιμων,δε πιστεύω ότι μετέφραζε κάθε ποστ.
Ασε που η άλλη αγγελία που απάντησε ήτανε κ χωρίς φώτο ;)
Τέσπα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog