Η μάχη με τις γάτες !!!
Αυτά τα διαβολικά πλάσματα είχαν το θράσος να κάνουν επιδρομή στο φαΐ μου.
Αυτά τα διαβολικά πλάσματα είχαν το θράσος να κάνουν επιδρομή στο φαΐ μου.
Αποφάσισα να κάνω αν και δεν το έχω με τις παρουσιάσεις. Πριν μια εβδομάδα είμαστε παρέα σε παρκάκι με ένα Kangal ( επτά μηνών ) και μετάνιωσα που δεν έβγαλα φωτογραφίες. Όχι τίποτα άλλο για να τις δείχνω σ' όσους μου λένε πως έχω μεγαλόσωμο σκύλο... Άμα περάσεις απ' τους πεζόδρομους θα σε φέρω σ' επαφήΩπ, επιτέλους εκανες θεματάκι του μικρού (μικρός σε εισαγωγικά, ολοκληρο θηριο!)
Το κανγκαλ μας ελειπε απο την γειτονιαΑποφάσισα να κάνω αν και δεν το έχω με τις παρουσιάσεις. Πριν μια εβδομάδα είμαστε παρέα σε παρκάκι με ένα Kangal ( επτά μηνών ) και μετάνιωσα που δεν έβγαλα φωτογραφίες. Όχι τίποτα άλλο για να τις δείχνω σ' όσους μου λένε πως έχω μεγαλόσωμο σκύλο... Άμα περάσεις απ' τους πεζόδρομους θα σε φέρω σ' επαφή
Μ' έκανες να χαμογελώΚαλώς μας ήρθατε, γλύκας είναι, να σου ζήσει! Πες μας και λίγα πράγματα αν θέλεις για την καθημερινότητά σας, πως και αποφάσισες να πάρεις λαμπ, αν πηγαίνεις για κυνήγι, από που είναι ο όμορφος, τέτοια πράγματα
Επίσης σε παρακαλώ πες μας τι αμπούλα χρησιμοποιείς;
@dimitris-skg όχι δεν έγινα γάτας παρ' όλη την πίεση της οικογένειας. Τα κατσούλια φροντίζει η πεθερά και καλά ακούς κόκορα, στο κτήμα παραδίπλα υπάρχουν κότες, κοκόρια κλπ. Εφτά γατιά στο σύνολο, τα άλλα ανέλαβαν τα κουνιάδια που ζουν εκεί. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να έχω γάτα στο διαμέρισμα.Εκτός από φροντιστής σκύλου είστε και φροντιστής γάτας; (ακούω και κόκκορα στο background)
Ωραίος ο μικρός!
Sorry...αυτό είναι το "σκάψιμο" που λες ότι κάνει ο Αργος;Ένα μικρό δείγμα.
Έλεος κάπου δηλαδή...Εκεί πάμε για πέντε λεπτά, όσο ένα τσιγάρο. Μετά βαριέται, πάει στην πόρτα και περιμένει.
Αν δεν έχεις θάψει ανθρώπους ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητό τους από σκάψιμο, δεν είναι καν άξιο αναφοράςΈλα ρε συ, μέχρι και το σκάψιμο το κάνει όλο γλύκα και χάρη! Κουράγιο @mareco, το επόμενο, αφού βγαίνει και σε μαύρο