ΑΝΕΚΔΟΤΟ;;;;

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Με κάθε επιφύλαξη (γιατί κι εγώ τώρα το έμαθα) θα σας πω ένα παράξενο "νέο"...

Έχω έναν γνωστό στην Ολυμπιακή και μου είπε πως το εξής έγινε χτές το πρωί:

Μια Κυρία (Ελληνίδα που μένει Μιλάνο) ταξίδεψε με το νεκρό Κόκερ της προς Ιταλία. Πέθανε όσο ήταν Ελλάδα, κι εκείνη αποφάσισε να το Θάψει στην Ιταλία. Ενημέρωσε την Ολυμπιακή και έβαλαν το νεκρό σκυλάκι με της αποσκευές.

Στο Μιλάνο όμως, οι υπάλληλοι δεν είχαν ενημερωθεί, και έπαθαν σοκ που έφτασε νεκρός σκύλος εκεί.

Ο αρμόδιος έσπευσε και τους έδωσε ένα άλλο Κοκεράκι, ζωντανό, να ανταλλάξουν με το πεθαμένο, κι όλοι έλπιζαν πως η Κυρία δεν θα καταλάβει την αλλαγή... (;;;:eek:;; )

Παραλαμβάνοντας με της βαλίτσες ένα Κοκεράκι, ολοζώντανο, η Κυρία έπαθε κρίση και λυποθήμισε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Έχουμε κανέναν γνωστό να το επιβεβαιώσουμε;

Ο δικός μου χτυπιέται πως είναι αλήθεια, μα κάτι δεν κολλάει!

Για παράδειγμα, γιατί να το μετέφεραν το νεκρό σκυλάκι σε κλουβάκι κανονικό να αναστατώνει τον κόσμο (για να το δουν και να το αλλάξουν, προφανώ έτσι ταξίδευε);;;;

Τι λέτε εσείς;
Μούφα μου φαίνεται εμένα...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
και που το βρήκαν το άλλο κοκεράκι?πότε πρόλαβε ο "αρμόδιος" να το αντικαταστήσει?έμοιαζαν τοσο με το νεκρό που η κυρία τα 'χασε?
δεν ξέρω εμένα πάντως δεν μου κολλαει..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση....
Στο κάτω κάτω ο σκύλος είναι σκύλος, δηλαδή ξέρει το όνομά του, μπορεί να είναι εκπαιδευμένος και φυσικάαντιδρά στον ιδιοκτήτη του!Δεν είναι λούτρινο και απλά είναι ίδια....
Πόσο πιθανό είναι να μην το ξέρει κανείς ότι ο σκύλος που θα δώσει δεν θα αντιδράσει όπως ο προηγούμενος;
Πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος για να μην το σκεφτεί!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πρόσεξε μήπως πρόκειται για γνωστό ανέκδοτο που κυκλοφορεί σε πολλές παραλλαγές. Το έχω ακούσει και για σκύλο και κουνέλι κήπου αρκετές φορές. Δεν πιστεύω να είναι πραγματική η ιστορία διότι είναι πολύ δύσκολο να μετακινήσεις νεκρό ο,τιδήποτε από χώρα σε χώρα. Έχει άπειρες διατυπώσεις και γραφειοκρατία και αυτό ισχύει και για την Ιταλία και την Ελλάδα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τι γίνεται με αυτήν την ολυμπιακή ρε παιδιά..:eek:
και εγώ τις προάλλες έμαθα πως τα σκυλιά σκιάζονται με πεθαμένο κοντά και δεν βάζουνε στην Ολυμπιακή ποτε τα σκυλιά διπλα σε πεθαμένο..

Τι γίνετε.., έφυγαν αυτά με τους ποντιους και ήρθαν τα καινούρια της Ολυμπιακής..?:rolleyes:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχα τελειο!

Το ανεκδοτο θα ηταν να το επαιρνε το καινουργιο η γρια και να εφευγε χωρις να ελεγε τιποτα!

:D:D:D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Έχει γίνει όντως παρόμοιο περιστατικό με γάτα και όχι σκύλο (αυτό που ξέρω).

Ο ζωντανός αντικαταστάτης ήταν από τα γατιά που τριγυρνούσαν στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και η κυρία άρχισε να ουρλιάζει :D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Kι αυτό για urban legend μου κάνει....
Πρέπει κάποιος να έχει IQ λιγότερο κι απο αμοιβάδας για να σκεφτεί να αντικαταστήσει στα μουλωχτά ένα ζώο που αλληλεπιδρά με τον ιδιοκτήτη του....

Ασε πια και οι υπάλληλοι σιγά μην έχουν τόσο κάψα να μην πληρώσει αποζημίωση η εταιρία...τέτοιο πάθος...
Μου θυμίζει το τραγούδι του Σιδηρόπουλου: 'Αντε και καλή τύχη μάγκες"...
"Κι όσο για τον ταμία που πήγε να αμυνθεί, όταν αναρωτήθηκε για ποιόν και το γιατί, στα τέτοια μου ψηθίρισε και γέμισε τις τσάντες....άντε και καλή τύχη μάγκες!";)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
foibos, η γυναίκα μου δούλευε στην Ολυμπιακή για ένα διάστημα. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πραγματικό :)
Κοίτα να δεις..:eek::eek::eek::eek:
Λες και τα άλλα να είναι πραγματικά....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν μου φαινεται απιθανο.

Μια γνωστη ειχε χασει το σκυλο της θειας της κατα τη διαρκεια της βολτας και το μυαλο της πηγε αμεσως, οχι στο να κολλησει αφησες και να φαει τον κοσμο να τον βρει, μα στο να παρει αλλο σκυλο!

:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:D

Αυτο λες? Γιατι το άλλο?

Παραλαμβάνοντας με της βαλίτσες ένα Κοκεράκι, ολοζώντανο, η Κυρία έπαθε κρίση και λυποθήμισε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Αχαχαχαχα!!!! ΕΛΙΩΣΑ!!! :paja1: (Fan του black humor γαρ!) :p:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγω αλλο δεν μπορω να καταλαβω!

Αιντε και εγινε το περιστατικο...πως στον διαολο τσακιστηκανε και βρηκαν ενα ολοιδιο σκυλο και τον αντικατεστησαν!Ποσες πιθανοτητες εχει ρε παιδια να βρουν ολοιδιο σκυλο εκεινη την στιγμη-ή και παραπλησιο σας λεω εγω- και να μην το καταλαβει ο ιδιοκτητης???

:confused::confused::confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog